fbpx

Wellnessophold Sønderjylland

Bedste wellnessophold i Sønderjylland 2024

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

comwell kellers park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park har en smuk beliggenhed med udsigt ud til Vejle Fjord. Hos Comwell Kellers Park bydes du indenfor til hyggelige værelser, gratis wi-fi og parkering, samt et godt fitnesscenter og spa-område. Hotellets beliggenhed betyder også, at der er kort vej til mange spændende destinationer. Hotellets restaurant står klar til at skabe unikke madoplevelser for dig.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Skal du have et dejligt afbræk fra hverdagen kan Steinberger Alsik Hotel i Sønderborg byde på et wellnessophold i den højere liga. I en lækker moderne indretning og med udsigt over skønne Sønderborg og omgivelser er man garanteret et dejligt ophold her. Hotellet byder på en god restaurant såvel som både spa og mange forskellige wellnessoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

benniksgaard hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Det ultimative wellnessophold får I på Benniksgaard Hotel. Her vil der være wellness at hente i både den luksuslejlighed, I indlogeres i, og på Marina Fiskenæs Wellness Center, som ligger blot fem kilometer fra hotellet. Herudover følger der i hotellets pakkeløsning en masse andet luksus med, hvor I er i fokus.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Enjoy Resorts Rømø
Hotels.com

Enjoy Resorts Rømø

4/5

Enjoy Resorts Rømø, Danmarks største wellness resort, byder på både fantastiske omgivelser og oplevelser. Med adgang til både spa, pool og mange wellnessoplevelser er man garanteret et sublimt wellnessophold. Med 200 luksus ferieboliger har man desuden rig mulighed for at trække sig tilbage og nyde den flotte natur omkring vadehavet. Derudover byder Rømø på et hav af lokale

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Scandic Sønderborg

3/5

Blot tre kilometer fra centrum af Sønderborg findes det skønne Scandic Sønderborg hotel. Her man bor man i skønne omgivelser tæt på attraktion som Universe og Dybbøl Mølle. Hotellet med dets store pool samt fitnesscenter og wellnessoplevelser oplagt til et wellnessophold. Værelserne er i moderne og stilrent design og hotellet byder generelt på et højt niveau af service og kvalitet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

hjerting badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Hjerting Badehotel ligger små 9 km fra Esbjerg centrum, lige ud til stranden. Hos hotellet inviteres du ind til hyggelige værelser, gratis wi-fi, et stort spa- og wellnessområde, samt en fantastisk restaurant, hvor kokkene står klar til at lave fantastiske retter til dig. Fra restauranten er der også en meget imponerede panoramaudsigt, som du kan nyde imens du spiser.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor nyde et wellnessophold i Sønderjylland?

Der er rigtig mange gode grunde til hvorfor I skal nyde et vidunderligt wellnessophold i Sønderjylland, for ikke nok er sønderjyder et hyggeligt folkefærd, de forstår også at forkæle deres gæster med alt det bedste landsdelen har at byde på. Derudover findes der flere elegante wellness hoteller i Sønderjylland som I bestemt bør opleve.

Hvor meget koster et wellnessophold i Sønderjylland?

Et wellnessophold i Sønderjylland koster 800-1.500 kr. prisen variere alt efter på hvilket wellness hotel man ønsker at overnatte, samt om der er inkluderet eksempelvis morgenmad, aftensmad eller en flaske vin i opholdet.

Hvilke seværdigheder bør man opleve i Sønderjylland?

Der findes et utal af gode seværdigheder i Sønderjylland som I bestemt ikke må snyde jer selv for når nu I alligevel er i landsdelsen. Nogle særlige gode seværdigheder er Tirpitz, Legoland, Historiecenter Dybbøl Banke, Ribe VikingeCenter, Koldinghus.