Wellnessophold Sønderjylland

Bedste wellnessophold i Sønderjylland 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park har en smuk beliggenhed med udsigt ud til Vejle Fjord. Hos Comwell Kellers Park bydes du indenfor til hyggelige værelser, gratis wi-fi og parkering, samt et godt fitnesscenter og spa-område. Hotellets beliggenhed betyder også, at der er kort vej til mange spændende destinationer. Hotellets restaurant står klar til at skabe unikke madoplevelser for dig.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Benniksgaard Hotel

4/5

Det ultimative wellnessophold får I på Benniksgaard Hotel. Her vil der være wellness at hente i både den luksuslejlighed, I indlogeres i, og på Marina Fiskenæs Wellness Center, som ligger blot fem kilometer fra hotellet. Herudover følger der i hotellets pakkeløsning en masse andet luksus med, hvor I er i fokus.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

hjerting badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Hjerting Badehotel ligger små 9 km fra Esbjerg centrum, lige ud til stranden. Hos hotellet inviteres du ind til hyggelige værelser, gratis wi-fi, et stort spa- og wellnessområde, samt en fantastisk restaurant, hvor kokkene står klar til at lave fantastiske retter til dig. Fra restauranten er der også en meget imponerede panoramaudsigt, som du kan nyde imens du spiser.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.