Gilleleje Badehotel

Hulsøvej 15
3250 Gilleleje
48301347
info@gillelejebadehotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Næste gang I tager på wellnessophold, hvorfor så ikke gøre det på et klassisk badehotel? Gilleleje Badehotel er Sjællands nordligste destination, og her ligger det på en klint, hvorfra udsigten over havet kan tage pusten fra enhver. Derfor er det et perfekt sted for de wellnesshungrende, der har brug for et frirum fra dagligdagen.

Selvom det er et badehotel, og der dermed er kort afstand til stranden, har de ikke sparet på wellnessoplevelsen. Her er der masser af tid til både forkælelse og hygge. I kan nyde skønne wellnessbehandlinger og massager, eller I kan tage plads i det tyrkiske bad eller mahognisaunaen.

De fleste af hotellets 24 dobbeltværelser er med den bedste udsigt, og alle er lyst indrettede med eget toilet og bad. Flere af værelserne er desuden med balkon eller solterrasse, så der er rig mulighed for ekstra afslapning, når I vågner, eller når I vender tilbage til værelset efter en skøn dag. Både morgenmad og aftensmad kan I få i hotellets autentiske spisesal, der oser af badehotelsstemning. Her bliver der lagt vægt på både danske og franske traditioner, og retterne varierer efter sæsonens råvarer.

Hotel Villa Fjordhøj

Rådmandsvej 23B
4230 Skælskør
58191451
villafjordhoej@stofanet.dk
Besøg deres hjemmeside

Tag på et vaskeægte kurophold på Hotel Villa Fjordhøj, hvor wellness står højt på prioriteringslisten. Hotellet ligger i det sydvestlige hjørne af Sjælland i skønne omgivelser, der betager enhver. I bliver indlogeret på et af de dejlige og velindrettede værelser, hvor I kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser og endda en lejlighed. Det er muligt at leje værelser både med og uden eget bad.

Hotel Villa Fjordhøj tager wellnessoplevelsen til et niveau, hvor de færreste øvrige hoteller kan være med. Ved at bestille et kurophold hos dem, får I adgang til masser af specielle og skønne faciliteter, der har til formål at øge jeres velvære og få jer til at koble af. I kan nyde skønne behandlinger eller tage plads i det 40 graders varme trækar, som de har i haven. Her kan man sidde både sommer og vinter – og selv om aftenen er det tændt, så I kan lade jer betage af stjernerne.

Under jeres ophold kan I spise skøn mad på hotellets restaurant, hvor de fleste råvarer er både lokale og økologiske. Dermed er I altid sikre på at smage, hvad egnen har at byde på.

Comwell Korsør

Ørnumvej 6
4220 Korsør
58350110
hotel.korsor@comwell.dk
Besøg deres hjemmeside

I det vestlige Sjælland, Slagelse Kommune, ligger det skønne Comwell Korsør. Hotellets beliggenhed er i særklasse, da det både er let at komme til via motorvejen, mens det samtidigt ligger i et utroligt naturskønt område med udsigt over Storebælt.

Vil I slappe af og forkæles, er hotellet et sikkert hit. Wellness og spaområdet er nyrenoveret, hvilket betyder, at de i dag har de bedste faciliteter og rammer, der nok skal få jer til at glemme alt om papirarbejde og stramme deadlines. AquaSpa, som de kalder wellness og spaområdet, indeholder boblebad, varmtvandsbassin, motionsrum, dampbad og sauna. Derudover kan I bestille en af de forskellige behandlinger ved hotellets professionelle personale.

På Comwell Korsør kan I slappe af i et hotellets mange hyggelige områder. Et besøg på a la carte-restauranten er også altid en oplevelse, mens det også er muligt selv at grille på terrassen. Under jeres ophold bor I på et af hotellets 97 værelser, og I kan vælge mellem fire forskellige kategorier: businessværelser, luxværelser, familieværelser og suiter. Alle værelser er med eget toilet og bad, TV og dobbeltseng.

Kokkedal Slot

Kokkedalsvej 17
9460 Brovst
98233622
book@slotshotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Som barn har de fleste dagdrømt om, hvordan det ville være at bo på et vaskeægte slot, og lige nøjagtigt det giver Kokkedal Slot jer muligeden for. Snyd ikke jer selv for et eventyrligt ophold i de smukkeste naturrige omgivelser med en wellnessoplevelse i særklasse.

Kokkedal Slot Spa byder på alle de ting, som I har brug for i forbindelse med et wellness ophold. Hverdagens batterier kan til tider være udbrændte, men med en tur i hotellets wellnessområde bliver der tanket ny energi. Kokkedal Slot prioriterer wellnessoplevelsen højt, hvilket ses ved det veluddannede og engagerede personale, der tilbyder fantastiske wellness- og skønhedsbehandlinger. Personalet bruger de bedste produkter fra australske Sodashi, som alle er naturlige og fremstillet under de bedste forhold.

Et wellnessophold på Kokkedal Slot inkluderer en fireretters menu, overnatning i superiorværelse, en times skøn behandling med Sodashi og den lækre slotsmorgenmad. Værelset kan desuden opgraderes mod et ekstra tillæg. Den fireretters menu får I på hotellets skønne restaurant, hvor den gastronomiske oplevelse er i højsædet. Restauranten beskæftiger sig kun med de bedste råvarer, og retterne serveres i skønne, frodige omgivelser.

Comwell Hotel Borupgaard

Nørrevej 80
3070 Snekkersten
48380333
hotel.borupgaard@comwell.com
Besøg deres hjemmeside

Nyd et lækkert wellnessophold på Nordsjællands Comwell Hotel Borupgaard. Her finder I de ideelle rammer for et godt og afslappende ophold, som er den perfekte medicin mod hverdagens pres og stress.

Som flere andre Comwell-hoteller indeholder Hotel Borupgaard en AquaSpa-afdeling, hvor I kan koble af og lade tankerne flyve. AquaSpa-områdets mange spændende faciliteter og muligheder indbyder til hygge og afslapning, hvor I eksempelvis kan benytte jer af natursauna, udendørs boblebad og prøve kræfter med det såkaldte kolde gys. Derudover tilbydes der også en række forskellige wellnessbehandlinger, som kan løsne op i en træt krop.

Efter en lang dag med hygge og afslapning kan I sætte jer til rette i hotellets restaurant, der byder på god mad tilberedt fra bunden. Her kan der vælges og vrages mellem adskillige forskellige retter, mens det også er muligt at købe produkter som køkkengrej, forklæder, knive, marmelader i hotellets shop.