Hasmark Strand Camping

Strandvejen 205
5450 Otterup
64826206
info@hasmark.dk
Besøg deres hjemmeside

I behøver ikke tage på hotel for at opnå et skønt wellnessophold i det fynske. Hasmarks Strand Camping ligger i den nordlige ende af øen helt ud til vandet. Her får I et skønt afbræk fra storbyer, larmende trafik og stressende arbejdsopgaver, da pladsen ligger i de bedste og mest afslappende rammer.

Lidt atypisk for en dansk campingplads har Hasmark Strand Camping deres egens spa og wellnessafdeling, hvor I kan genoplade batterierne så længe, som I har brug for. Her tilbydes skønne massagebehandlinger og forskellige spafaciliteter, der har til formål at bringe jer helt ned i tempo. Der er desuden mulighed for at deltage i flere forskellige wellnessarrangementer.

Under opholdet kan I vælge at bo i en af de fantastiske luksushytter, der indeholder alt det fornødne og meget mere til. Udover alt ovenstående kan campingpladsen byde på en god restaurant, en skøn strand og masser af aktiviteter for alle aldersgrupper.

Hotel Plaza

Østre Stationsvej 24
5000 Odense C
66117745
plaza@millinghotels.dk
Besøg deres hjemmeside

Det er også muligt at kombinere et lækkert wellnessophold med en skøn ferie i en af Danmarks største byer, Odense. Her kan I lade jer indkvartere på Hotel Plaza, der er blandt de ældste og smukkeste i hele byen. Hotellet ligger lige over for Kongens Have, hvilket betyder at I er placeret i byens centrum. Her fra kan I gå på udflugt og opleve Odenses kulturelle seværdigheder, butikkerne og byens restauranter.

Hotel Plaza danner de perfekte rammer for et hyggeligt og romantisk ophold, hvor I kan slappe af og nyde hinandens selskab. Der er både mulighed for roomservice, fitness og skøn mad i restauranten. Værelserne er desuden yderst komfortable og hyggelige.

Der er ingen wellnessafdeling på Hotel Plaza, men der er til gengæld masser af muligheder i Odense by. Her kan I besøge flere wellnessklinikker, hvor I kan få netop de behandlinger, der giver jer fornyet energi, så I igen er klar til at tackle hverdagens stress og jag.

Comwell Kongebrogaarden

Kongebrovej 63
5500 Middelfart
63416341
hotel.kongebrogaarden@comwell.dk
Besøg deres hjemmeside

Helt ned til lystbådehavnen i Middelfart ligger Comwell Kongebrogaarden, der på charmerende vis er placeret mellem havn og skov. Omgivelserne er dermed nærmest maleriske, hvilket skaber en skøn stemning af fred og idyl. Med et wellnessophold på Comwell Kongebrogaarden er I i gåafstand fra byens centrum, hvor der er butikker og hyggelige restauranter og caféer.

I behøver dog slet ikke forlade hotellet for at have et skønt ophold. Der er nemlig rigeligt med skønne faciliteter, så der er mulighed for at få stillet alle ens feriebehov. I kan slå jer ned i det skønne spa og wellnessområde, svømme i den indendørs pool, løfte vægte i motionsrummet, spille tennis og meget mere. Det er også altid hyggeligt at nyde en god bog i pejsestuen.

Selvom Middelfart har mange skønne restauranter, vil vi anbefale at kigge nærmere på hotellets a la carte restaurant. Her serverer de lækker gourmetmad, hvor der er kredset om detaljerne. Efter maden kan I gå op på et af de skønne værelser, der alle er med eget badeværelse og balkon og/eller terrasse.

Hotel Hesselet

Christianlundsvej 119
5800 Nyborg
65313029
hotel@hesselet.dk
Besøg deres hjemmeside

Lad jer indlogere på et af Hotel Hesselet 53 skønne dobbeltværelser eller i en af de seks suiter. Der er masser af forskellige værelsesmuligheder med forskellige faciliteter og indretning at vælge mellem, således I kan vælge netop det, der passer til jeres behov.

Hotel Hesselet ligger I Nyborg tæt på Storebæltsforbindelsen. Her er det let at komme til og fra motorvejen, men på trods af det er omgivelserne stadigt utroligt afslappende og skønne. Det gør Hotel Hesselet til et ideelt sted for jeres næste wellness ophold.

Med et wellnessophold hos Hotel Hesselet kan I vælge mellem spændende behandlinger som spa-manicure, spa-pedicure, Thallaso Hotstone therapy og ikke mindst en japansk lifting massage. Sidstnævnte metode giver et naturligt ansigtsløft uden kirurgi. I wellnessafdelingen kan I desuden nyde livet i boblebadet eller i saunaen. Når I så er blevet sultne leverer den fantastiske restaurant gourmetmad, der er lavet helt fra bunden.

Hotel Ærø

Brogade 1-3 
5700 Svendborg
62210760
post@hotel-aeroe.dk
Besøg deres hjemmeside

Det charmerende Hotel Ærø er en skøn destination for jer, der har brug for et lækkert wellnessophold til at stresse af og nyde hinandens samvær. Hotellet ligger ved havnen i Svendborg, der indbyder til hyggelige gåture, hvor I for alvor vil komme i ferie- og afslapningsstemning.

Hotellets wellnessophold inkluderer overnatning på et af hotellets romantiske værelser, hvor I vil blive budt velkommen med både bobler og lidt til den søde tand, når I ankommer. Derudover får I en treretters middag fra hotellets skønne restaurant, to gange wellnessmassage og adgang til den lækre morgenbuffet. Alle værelser er i engelsk kolonistil, hvilket skaber en helt særlig stemning, som både er hyggelig og romantisk. Der er eget bad og toilet på alle værelser.

Under hele jeres ophold har I desuden adgang til det afslappende spa og wellnessområde, kaldet Avatar Spa, hvor der er mulighed for at bestille behandlinger som kropsmassage, healingsmassage, ansigtsbehandling og fodmassage. Derudover har I også mulighed for blot at slappe af i de øvrige hyggelige faciliteter, som Avatar Spa rummer.