Wellnessophold Østjylland

Bedste wellnessophold i Østjylland 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park, som har beliggenhed med udsigt mod Vejle Fjord, er et hotel til jer, der vil have et fantastisk wellnessophold. Her får I nemlig rig mulighed for at slappe af i AquaSpaen, hvor I kan få genopladt batterierne efter en hård uge. Dertil følger der forrygende gastronomi og gode faciliteter, hvor jeres tilfredshed står øverst på listen.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

helnan marselis aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Hotel er et luksuriøst hotel med en unik udsigt over Aarhus Bugt og havet. Hotellet byder på fitnesscenter, sauna, swimmingpool og gratis wi-fi til alle sine fæster. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, som skaber madoplevelser ud over det sædvanlige. Hotellet ligger kort fra mange spændende destinationer, som ud kan tage ud og opleve.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

hotel ritz
Hotels.com

Hotel Ritz

3/5

Hotel Ritz er det perfekte sted at overnatte for dig, som gerne vil opleve den fantastiske by Århus. Her bydes du indenfor til et hyggeligt hotel, hvor der er mulighed for afslapning, samt at komme ud og opleve en hel masse. Hotellets beliggenhed gør nemlig, at der er ganske kort vej til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 893 kr.

Hotel Marina

4/5

Leder du efter det perfekte sted at overnatte når du er på besøg i Grenå? Så er Hotel Marina det helt perfekte sted for dig. Her bydes du indenfor til lækre omgivelser og gode faciliteter, som sikrer at du får et fantastisk ophold. Der er også ganske kort til mange spændende destinationer fra hotellet, som bl.a. Vartegn Ved Randersvej og Gredanapigen.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.