fbpx

Wellnessophold Østjylland

Bedste wellnessophold i Østjylland 2024

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

comwell kellers park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park, som har beliggenhed med udsigt mod Vejle Fjord, er et hotel til jer, der vil have et fantastisk wellnessophold. Her får I nemlig rig mulighed for at slappe af i AquaSpaen, hvor I kan få genopladt batterierne efter en hård uge. Dertil følger der forrygende gastronomi og gode faciliteter, hvor jeres tilfredshed står øverst på listen.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Scandic Aarhus City
Hotels.com

Scandic Aarhus City

4/5

Det moderne Scandic Aarhus City hotel I Aarhus centrum, lige ud til gågaden, byder på et gennemført stilrent look og nogle lækre værelser. Deres fitnesscenter og wellnessafdeling gør hotellet oplagt til et wellnessophold kombineret med storbyferie. Skal den ydermere stå på lækker aftensmad byder hotellets restaurant på flotte omgivelser og forskellige menuer afhængig af sæsonen.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

Radisson RED Aarhus
Hotels.com

Radisson RED Aarhus

4/5

Det lækre og centrale Hotel Radisson RED i hjertet af Aarhus byder på direkte udgang til midtbyens gågader og mange oplevelser. Hotellets værelser og mange faciliter er i et gennemført moderne og kunstnerisk look, som byder ind til et dejligt ophold. Skulle sulten melde sig har hotellets restaurant flere forskellige lækre retter og baren byder på både gode drinks og poolbord.

Laveste pris for 2 personer: 1.044 kr.

Comwell Aarhus
Hotels.com

Comwell Aarhus

4.5/5

Comwell Aarhus Dolce by Wyndham er et 4-stjernet hotel der ligger i smukke omgivelser i Aarhus. Hotellet byder på den vildeste udsigt over Aarhus havn og hyggelige værelser, hvor du kan slappe af efter en dag med en masse gode oplevelser. Derudover råder hotellet også over lækre faciliteter, som du kan gøre brug af under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.008 kr.

helnan marselis aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Hotel er et luksuriøst hotel med en unik udsigt over Aarhus Bugt og havet. Hotellet byder på fitnesscenter, sauna, swimmingpool og gratis wi-fi til alle sine fæster. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, som skaber madoplevelser ud over det sædvanlige. Hotellet ligger kort fra mange spændende destinationer, som ud kan tage ud og opleve.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

hotel royal
Hotels.com

Hotel Royal

4/5

Hotel Royal er et luksuriøst hotel, som ligger i en helt unikt bygning der stammer tilbage fra den første halvdel af det 18. århundrede. Som gæst hos hotellet kan du gøre brug af alle deres lækre faciliteter, samt slappe af i de meget hyggelige værelser. Derudover er det også nemt at komme ud at se alle de spændende seværdigheder der er i Århus.

Laveste pris for 2 personer: 1.121 kr.

Radisson Blu Papirfabrikken Hotel
Hotels.com

Radisson Blu Papirfabrikken Hotel

4/5

Lige ud til den kendte Gudenå ligger det lækre Radisson Blue Hotel Papirfabrikken og som navnet antyder var en tidligere lokation for en papirfabrik. Hotellet byder på nogle elegante værelser, mange med udsigt lige ud til åen, samt en dejlig restaurant med udendørs terrasse. Skulle man få lyst til oplevelser er en tur med Hjejlen eller frokost i Silkeborgs gågader oplagt.

Laveste pris for 2 personer: 936 kr.

Scandic Silkeborg
Hotels.com

Scandic Silkeborg

3.5/5

Scandic Silkeborg byder på et dejligt wellnessophold i skønne grønne omgivelser. Med både pool med udsigt til Langsø og fitnessrum lægger hotellet op til et aktivt ophold. Værelser er pæne og gennemført stilrene og skulle man få lyst til en bid mad tilbyder hotellets restaurant nogle lækre klassiske retter med udsigt til de naturskønne omgivelser som omringer hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

Golf Hotel Viborg
Hotels.com

Golf Hotel Viborg

4/5

Golfhotel Viborg i Viborg centrum byder på et wellnessophold med både sauna, indendørs pool og spabad. Hotellet har skønne værelser og tilbyder en klassisk dansk morgenbuffet. Skulle man få lyst til at bevæge sig uden for hotellets rammer træder man ud i den flotte natur omkring søerne i Viborg. I midtbyen i Viborg er der rig mulighed for en lækker frokost eller shoppingtur.

Laveste pris for 2 personer: 1.237 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Hvis du er på udkig efter et sted at overnatte i Århus, så er Hotel Oasia Aarhus lige stedet for dig. Hotellet byder på et uforglemmeligt wellnessophold i deres hyggelige rammer med gode værelser og moderne faciliteter. Derudover ligger hotellet også lige i nærheden af en masse spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

hotel ritz
Hotels.com

Hotel Ritz

3/5

Hotel Ritz er det perfekte sted at overnatte for dig, som gerne vil opleve den fantastiske by Århus. Her bydes du indenfor til et hyggeligt hotel, hvor der er mulighed for afslapning, samt at komme ud og opleve en hel masse. Hotellets beliggenhed gør nemlig, at der er ganske kort vej til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 893 kr.

hotel marina
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

Leder du efter det perfekte sted at overnatte når du er på besøg i Grenå? Så er Hotel Marina det helt perfekte sted for dig. Her bydes du indenfor til lækre omgivelser og gode faciliteter, som sikrer at du får et fantastisk ophold. Der er også ganske kort til mange spændende destinationer fra hotellet, som bl.a. Vartegn Ved Randersvej og Gredanapigen.

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

Best Western Plus Hotel Kronjylland
Hotels.com

Best Western Plus Hotel Kronjylland

4/5

Best Western Plus Hotel Kronjylland er et stilfuldt hotel der ligger i en bygning der er mere end 100 år gammel. Som gæst hos hotellet kan du slappe af i deres hyggelige værelser, samt nyde de mange gode faciliteter, som hotellet råder over. Det ligger kun 300 meter fra Randers Station, så det er også nemt at komme ud at opleve nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 1.080 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz