fbpx

Wellnessophold Nordjylland

Bedste wellnessophold i Nordjylland 2024

zzzz

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

hotel viking spa wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

I den hyggelige og charmerende nordjyske by Sæby ligger Hotel Viking. Her byder de på en wellnessoplevelse, som de færreste kan matche, i skønne rammer og på et flot og lyst indrettet hotel. Under jeres ophold får I fri adgang til det 2700m2 luksusspa og wellnessområde, hvor der er noget for en hver smag. I kan bade og svømme i poolen, der både befinder sig indendørs og udendørs. 

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

himmerland golf og spa resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Er du på udkig efter et fantastisk sted at overnatte til når du er på besøg hos Farsø? Så er der ikke nogen tvivl om, at Himmerland Golf & Spa Resort lige er stedet for dig. Her kan du overnatte i lækre værelser, hvor der er gratis wi-fi og kort afstand til mange spændende seværdigheder, som bl.a. Galleri Himmerland Gatten, der er lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

hotel thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Et wellnessophold på Hotel Thinggaard giver fri adgang til det store og imponerende Sydthy Kurbad. Hele 700m2 fyldt med spa og wellness danner rammerne for mange timers skøn afslapning og afkobling fra hverdagens trommerum. Her kan I dase i både udendørs og indendørs spabad og saunaer eller nyde fantastiske wellnessoplevelser som thaimassage, hot stone massage, tyrkisk bad, ægyptisk bad og kranio sakral terapi.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

strandhotellet blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

I Blokhus, ca. 30 km nord for Aalborg, ligger det helt fantastiske hotel Strandhotellet Blokhus. Dette hotel byder på hyggelige værelser, gode faciliteter, en fantastisk restaurant og en endnu mere fantastisk beliggenhed der betyder, at der er kort til mange spændende seværdigheder og en stenkast til en smuk strand, som du kan gå ned og nyde imens solen skinner.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

tambohus kro og badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tambohus Kro og Badehotel ligger ved Limfjorden og er en idyllisk kro, som giver mulighed for oplevelser ud over det sædvanlige. Du inviteres indenfor til hyggelige rammer og naturligvis kroens restaurant, hvis dygtige kokke har en evne til at skabe madoplevelser der går meget lang tid før man glemmer igen. Hotellet har gode faciliteter, som sikrer et godt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Skagen er ikke blot Nordjyllands lille kronjuvel, men hele Danmarks. Landets nordligste by er den mest populære ferieby i hele landet, og det er let at forstå. Byen og området rummer alt fra spændende kulturelle seværdigheder som Den Tilsandede Kirke, fantastisk natur, skønne strande og ikke mindst et hyggeligt byliv til den populære Skagen Festival.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Løgstør Parkhotel
Hotels.com

Løgstør Parkhotel

3/5

Løgstør Parkhotel er det perfekte hotel for dig, som gerne vil på et godt wellnessophold i Løgstør. Her kan du nyde de gode faciliteter og slappe af i de hyggelige værelser. Derudover har hotellet også en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde lækker mad og så er der spændende seværdigheder lige i nærheden, som du kan opleve.

Laveste pris for 2 personer: 818 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz