Wellnessophold Midtjylland

Bedste wellnessophold i Midtjylland 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden har skabt et åndehul, hvor der er mulighed for at koble af fra hverdagens stress og bare nyde livet. Fjordgaarden byder bl.a. på et stort spa-område, fitness og mange andre lækre faciliteter. Derudover har hotellet egen restaurant og bar, hvor der serveres mad og drikke i særklasse. Alt i alt er Fjordgaarden et fantastisk sted at overnatte i en periode.

Laveste pris for 2 personer: 2.458 kr.

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park har til huse i en smuk og storslået bygning, som blev opført tilbage i starten af det 19. århundrede. Hotellet byder på mange lækre faciliteter i form af bl.a. et fitnesscenter, spaområde og gratis wi-fi. Hotellet har også egen gourmet-restaurant, hvor kokkene står klar til at skabe vilde madoplevelser for dig, som du ikke glemmer igen.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Opus

4/5

Vil du gerne besøge den smukke danske by Horsens, så er Hotel Opus det helt perfekte sted at overnatte. Værelset byder på lyse og hyggelige værelser, samt gode faciliteter der sikrer dig et godt ophold. Som gæst hos Hotel Opus får du også adgang til deres lækre spa-område, hvor du kan bruge hotellets sauna, dampbad og mere til.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.