fbpx

Wellnessophold Midtjylland

Bedste wellnessophold i Midtjylland 2024

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

comwell kellers park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park har til huse i en smuk og storslået bygning, som blev opført tilbage i starten af det 19. århundrede. Hotellet byder på mange lækre faciliteter i form af bl.a. et fitnesscenter, spaområde og gratis wi-fi. Hotellet har også egen gourmet-restaurant, hvor kokkene står klar til at skabe vilde madoplevelser for dig, som du ikke glemmer igen.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Hotel Opus

4/5

Vil du gerne besøge den smukke danske by Horsens, så er Hotel Opus det helt perfekte sted at overnatte. Værelset byder på lyse og hyggelige værelser, samt gode faciliteter der sikrer dig et godt ophold. Som gæst hos Hotel Opus får du også adgang til deres lækre spa-område, hvor du kan bruge hotellets sauna, dampbad og mere til.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz