fbpx

Wellnessophold Jylland

Bedste wellnessophold i Jylland 2024

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

hotel viking spa wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Hotel Viking er et nyrenoveret hotel i Sæby, som har beliggenhed i smukke omgivelser og et hav af moderne faciliteter, som sikrer dig et fantastisk ophold. Det er bl.a. deres store spa og wellness område, som giver dig mulighed for at slappe maksimalt meget af og bare nyde livet. Det er også et godt hotel for dig der vil opleve Sæby og omegn.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

himmerland golf og spa resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Vil du gerne besøge Danmarks smukke by, Farsø? Så er Himmerland Golf & Spa Resort et fantastisk sted for dig. Her bydes du indenfor til hyggelige rammer og lækre faciliteter, som sikrer at du uden tvivl får et helt fantastisk ophold. Der er også kort vej fra hotellet til mange spændende seværdigheder, så du kan opleve nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden har samlet alt det bedste ved forskellige hoteller i et unikt hotel. Her bydes du indenfor til lækre faciliteter, som bl.a. deres store spa-område og fitnesscenter. Fjordgaarden er et 4-stjernet hotel, som har fået bygget et helt nyt kurbad. Derudover ligger der også relativt tæt på flere seværdigheder, så d kan også tage ud og se byen.

Laveste pris for 2 personer: 1.459 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Der er ikke nogen tvivl om, at Hotel Vejlefjord er det perfekte hotel for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt wellnessophold. Hotel Vejlefjord råder over en helt fantastisk wellnessafdeling ved navn Kur & Spa, hvor du kan forkæle krop og sind. Derudover er hotellet i sig selv også enormt hyggeligt og har en helt fantastisk atmosfære over sig.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Steigenberger Alsik Hotel & Spa er et af Danmarks lækreste hoteller, som råder over næsten 200 stilfulde værelser, samt en masse gode moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af – bl.a. wellness. Derudover har hotellet en helt fantastisk beliggenhed, som gør det nemt at komme rundt at få en masse unikke og spændende oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Golf Hotel Viborg
Hotels.com

Golf Hotel Viborg

4/5

Vil du gerne på et godt wellnessophold i Viborg, så er der ikke nogen tvivl om at Best Western Golf Hotel Viborg er det oplagte valg for dig. Ikke nok med at hotellet ligger tæt på en masse fantastiske seværdigheder, så råder hotellet også over både hyggelige værelser og en masse gode faciliteter, som du kan gøre brug af under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.237 kr.

hotel thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hvis du overnatter hos Hotel Thinggaard, så vil du modtage en oplevelse, som du kommer til at huske i meget lang tid. Hotellet har også en helt nyindrettet restaurant, hvor de utroligt dygtige kokke står klar til at servere madoplevelser især klasse. Om aftens kan du tage en tur til Sydthy Kurbad, som er et nyt og utroligt flot spa-område.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Hotel Kryb I Ly Kro
Hotels.com

Hotel Kryb I Ly Kro

4/5

Best Western Kryb i Ly er et traditionelt hotel, som ligger på en gammel herregård. Her befinder man sig ca. 15 minutter fra både Kolding og Fredericia, og så er der mange seværdigheder lige i nærheden. Derudover råder hotellet over en masse hyggelige værelser og helt fantastisk faciliteter, som du kan gøre frit brug af.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

Hotel DGI Huset Herning
Hotels.com

Hotel DGI Huset Herning

3/5

Hotel DGI Huset Herning er et helt fantastisk hotel med beliggenhed i Herning. Det er et 3-stjernet hotel, som råder over super hyggelige værelser og en masse moderne faciliteter, som gør det til det helt perfekte hotel, hvis du gerne vil på et uforglemmeligt wellnessophold. Derudover er der også spændende destinationer lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Scheelsminde
Hotels.com

Hotel Scheelsminde

4/5

Hotel Scheelsminde befinder sig i den legendariske herregård “Scheelsminde” i Aalborg. Her kan du nyde alt fra moderne wellness faciliteter til nogle af de største madoplevelser Jylland har at byde på. Efter en uforglemmelig dag i Aalborg og på Scheelsminde kan du hvile hovedet i de utrolige lækre værelser hotellet råder over eller nyde en drink i baren.

Laveste pris for 2 personer: 706 kr.

Skærbækcentret
Hotels.com

Skærbækcentret

2.5/5

Tønder kan noget helt specielt og ligeledes kan Skærbækcentret. Skærbækcentret ligger i Skærbæk på Tønder og her har man skabt de helt perfekte rammer til et uforglemmeligt wellnessophold. På hotellet er der en bred vifte af moderne faciliteter, samt en masse lækre værelser, hvor du kan hvile hovedet og kroppen efter en lang og dejlig dag.

Laveste pris for 2 personer: 954 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

Struer Grand Hotel er et unikt hotel, som ligger i Struer ned til Limfjorden. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder, hvis du overhovedet får lyst til at forlade hotellet. På hotellet er der nemlig et væld af lækre faciliteter, samt super hyggelige værelser, så det er alt i alt det helt perfekte sted for dig der gerne vil på et wellnessophold.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

strandhotellet blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus ligger i, som du nok har gættet fra navnet, Blokhus. Hotellet ligger lige ned til en utroligt lækker sandstrand og har mange gode faciliteter, der sikrer, at du nok skal få et fantastisk ophold. Hotellet ligger også tæt på mange spændende seværdigheder, så der er rig mulighed for at komme ud opleve Blokhus.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

comwell kellers park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

I byen Brejning kan du finde Comwell Kellers Park, som er et utroligt lækkert og moderne hotel. Her bydes gæster ind til hotellets hyggelige rammer, gode værelser, lækre faciliteter og naturligvis deres gourmet-restaurant, hvor der serveres mad i verdensklase. Kort vej fra hotellet kan du finde mange spændende seværdigheder, så det er bare med at komme ud og opleve noget.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

tambohus kro og badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

I Nordvestjylland findes denne lille perle af en kro, der har specialiseret sig I skønne ophold. Tambohus Kro er navnet, og de tilbyder et afstressende wellnessophold med den skønneste udsigt over Limfjorden. Hos dem kan I lade jer forkæle med terapeutiske bade og afslappende massager, der fylder jer med ny energi.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

benniksgaard hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Syd for Gråsten ligger Benniksgaard Hotel, og det er et hotel, hvor wellness er i  centrum. Under et ophold her vil I bo tæt ved den skønne Flensborg Fjord og blot 10 minutters kørsel fra grænsen. I bliver indlogeret på et af de 93 værelser, hvor der kan vælges mellem hele syv kategorier. Alt efter jeres behov kan I vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser, dobbeltværelser med hems, superior dobbeltværelser, juniorsuiter, superior suiter, luksussuiter og luksuslejligheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

hjerting badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Hjerting Badehotel byder velkommen til en spændende og afslappende wellnessoplevelse, som I kan kombinere med et mere traditionelt badehotelsophold. Hotellet rummer nemlig begge muligheder og med dets naturskønne omgivelser lige ud til vadehavet, kan I være sikre på en oplevelse, som ikke vil skuffe.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Munkebjerg Hotel er et idyllisk hotel, som ligger lidt midt i den utroligt smukke Munkeskov. Her kan du overnatte i deres utroligt hyggelige omgivelser og gøre brug af deres mange nyttige faciliteter. Derudover byder hotellet også på en kort afstand til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve, når du ikke slapper af på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Løgstør Parkhotel
Hotels.com

Løgstør Parkhotel

3/5

Løgstør Parkhotel er et utroligt hyggeligt parkhotel med beliggenhed i Løgstør. Fra hotellet er der kort vej til en lang række af spændende seværdigheder, som f.eks. Mindesten For Jørgen Christian Jensen og Aggersborg Vikingeborg. Derudover er Løgstør Parkhotel det perfekte hotel for dig, som gerne vil på et godt wellnessophold, hvor der er mulighed for afslapning.

Laveste pris for 2 personer: 818 kr.

Enjoy Resorts Rømø
Hotels.com

Enjoy Resorts Rømø

4/5

Tag på en unik ferie til Rømø. Hos Enjoy Resorts Rømø kan du slappe af i de helt utroligt smukke omgivelser og glemme alt om hverdagens hektiske liv. Her kan du bare fokusere på at slappe af og nyde livet fuldt ud. Hotellet har hyggelige værelser og en masse gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Sportshotel Vejen
Hotels.com

Sportshotel Vejen

3/5

Sportshotel Vejen lægger op til et uforglemmeligt wellnessophold i smukke omgivelser. Her kan du spille en masse forskellige sportsgrene, slappe af i det hyggelige område og sidst på dagen hvile dit hoved i et af de hyggelige værelser. Hotellet byder derudover på en restaurant og kort vej til en masse spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

I det nordligste Nordjylland ligger landets mest populære ferieby, Skagen. Her finder vi fantastiske Ruth Hotel, der er som skabt til at skabe skønne ferieminder. Hotellet ligger i Skagens måske mest charmerende bydel, Gl. Skagen, hvor I desuden fra hotellets dør er i gåafstand fra stranden. Derudover er der heller ikke langt til byens andre områder, hvor et besøg på havnen og i den hyggelige gågade er et must.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Best Western Plus Hotel Eyde
Hotels.com

Best Western Plus Hotel Eyde

4/5

Best Western Plus Hotel Eyde er et utroligt hyggeligt hotel, som ligger lige midt i Herning. Det er det perfekte hotel for dig, som gerne vil på et godt wellnessophold og samtidigt også få en masse gode oplevelser. Hotellet råder over en lang række gode værelser, hvor du kan slappe af og hvile hovedet efter en lang dag med en masse oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.101 kr.

helnan marselis aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Hotel er et unikt hotel i Århus med en helt fantastisk udsigt over den smukke danske kystlinje. Som gæst hos hotellet kan du slappe af i de hyggelige værelser og gøre brug af de mange gode faciliteter, som hotellet råder over. Derudover kan du også besøge nogle af de spændende seværdigheder der ligger lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

henne mølle å badehotel
Hotels.com

Henne Mølle Å Badehotel

3/5

Henne Mølle Å Badehotel er et helt unikt badehotel, hvor du har mulighed for at glemme alt om hverdagens hektiske liv og bare nyde livet. Det ligger i smukke omgivelser i Henne og råder over hyggelige værelser, samt en bred vifte af gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.590 kr.

hotel marina
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

Lyder et godt wellnessophold i Grenaa som noget for dig? Så er hotel Marina det oplagte hotel for dig. Her kan du nyde alle de lækre og moderne faciliteter, som hotellet råder over eller bare slappe af på et af de hyggelige værelser. Derudover er der kort vej fra hotellet til en bred vifte af super spændende seværdigheder og vartegn.

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

Comwell Rebild Bakker

4/5

Comwell Rebild Bakker er et 4-stjernet hotel, som byder på en masse hyggelige værelser og utroligt lækre faciliteter. Selve hotellet ligger i de smukkeste omgivelser og er det perfekte sted for dig, som gerne vil på et godt wellnessophold. Hotellet har nemlig et stort spa- og wellnessområde, så der er rig mulighed for at forkæle krop og sind.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz