Wellnessophold Jylland

Bedste wellnessophold i Jylland 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Hotel Viking

3/5

Hotel Viking er et nyrenoveret hotel i Sæby, som har beliggenhed i smukke omgivelser og et hav af moderne faciliteter, som sikrer dig et fantastisk ophold. Det er bl.a. deres store spa og wellness område, som giver dig mulighed for at slappe maksimalt meget af og bare nyde livet. Det er også et godt hotel for dig der vil opleve Sæby og omegn.

Laveste pris for 2 personer: 3.390 kr.

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Vil du gerne besøge Danmarks smukke by, Farsø? Så er Himmerland Golf & Spa Resort et fantastisk sted for dig. Her bydes du indenfor til hyggelige rammer og lækre faciliteter, som sikrer at du uden tvivl får et helt fantastisk ophold. Der er også kort vej fra hotellet til mange spændende seværdigheder, så du kan opleve nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 2.390 kr.

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden har samlet alt det bedste ved forskellige hoteller i et unikt hotel. Her bydes du indenfor til lækre faciliteter, som bl.a. deres store spa-område og fitnesscenter. Fjordgaarden er et 4-stjernet hotel, som har fået bygget et helt nyt kurbad. Derudover ligger der også relativt tæt på flere seværdigheder, så d kan også tage ud og se byen.

Laveste pris for 2 personer: 2.458 kr.

Hotel Tinggaard

3/5

Hvis du overnatter hos Hotel Thinggaard, så vil du modtage en oplevelse, som du kommer til at huske i meget lang tid. Hotellet har også en helt nyindrettet restaurant, hvor de utroligt dygtige kokke står klar til at servere madoplevelser især klasse. Om aftens kan du tage en tur til Sydthy Kurbad, som er et nyt og utroligt flot spa-område.

Laveste pris for 2 personer: 2.596 kr.

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus ligger i, som du nok har gættet fra navnet, Blokhus. Hotellet ligger lige ned til en utroligt lækker sandstrand og har mange gode faciliteter, der sikrer, at du nok skal få et fantastisk ophold. Hotellet ligger også tæt på mange spændende seværdigheder, så der er rig mulighed for at komme ud opleve Blokhus.

Laveste pris for 2 personer: 2.610 kr.

Comwell Kellers Park

4/5

I byen Brejning kan du finde Comwell Kellers Park, som er et utroligt lækkert og moderne hotel. Her bydes gæster ind til hotellets hyggelige rammer, gode værelser, lækre faciliteter og naturligvis deres gourmet-restaurant, hvor der serveres mad i verdensklase. Kort vej fra hotellet kan du finde mange spændende seværdigheder, så det er bare med at komme ud og opleve noget.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Tambohus Kro og Badehotel

3/5

I Nordvestjylland findes denne lille perle af en kro, der har specialiseret sig I skønne ophold. Tambohus Kro er navnet, og de tilbyder et afstressende wellnessophold med den skønneste udsigt over Limfjorden. Hos dem kan I lade jer forkæle med terapeutiske bade og afslappende massager, der fylder jer med ny energi.

Laveste pris for 2 personer: 1.998 kr.

Benniksgaard Hotel

4/5

Syd for Gråsten ligger Benniksgaard Hotel, og det er et hotel, hvor wellness er i  centrum. Under et ophold her vil I bo tæt ved den skønne Flensborg Fjord og blot 10 minutters kørsel fra grænsen. I bliver indlogeret på et af de 93 værelser, hvor der kan vælges mellem hele syv kategorier. Alt efter jeres behov kan I vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser, dobbeltværelser med hems, superior dobbeltværelser, juniorsuiter, superior suiter, luksussuiter og luksuslejligheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

hjerting badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Hjerting Badehotel byder velkommen til en spændende og afslappende wellnessoplevelse, som I kan kombinere med et mere traditionelt badehotelsophold. Hotellet rummer nemlig begge muligheder og med dets naturskønne omgivelser lige ud til vadehavet, kan I være sikre på en oplevelse, som ikke vil skuffe.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

I det nordligste Nordjylland ligger landets mest populære ferieby, Skagen. Her finder vi fantastiske Ruth Hotel, der er som skabt til at skabe skønne ferieminder. Hotellet ligger i Skagens måske mest charmerende bydel, Gl. Skagen, hvor I desuden fra hotellets dør er i gåafstand fra stranden. Derudover er der heller ikke langt til byens andre områder, hvor et besøg på havnen og i den hyggelige gågade er et must.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.