Hotel Thinggaard

Jernbanegade 5
7760 Hurup Thy
97951200
info@hotelthinggaard.dk
Besøg deres hjemmeside

På Hotel Thinggaard går man ind for, at I engang imellem skal trække stikket ud og slappe af. Derfor har Hotel Thinggaard lavet en pakkeløsning med et fantastisk wellnessophold til jer. Her vil der blive budt på velvære i Sydthy Kurbad og en god gastronomisk oplevelse på hotellet restaurant.

Sydthy Kurbad ligger lige ved siden af hotellet og har et af landets bedste wellnesscentre. Stedet rummer 700m2 luksus og har et hav af behandlinger, som udføres af veluddannede medarbejder. Alt dette får I mulighed for at prøve med et wellnessophold på Hotel Thinggaard.

I restauranten vil I få serveret en lækker 2-retters middag efter kokkens valg. Her vil der blive lavet en god gastronomisk oplevelse fra bunden. Hvorfor I ikke går sultne i seng, når freden skal indfinde sig i et af de gode dobbeltværelser. Efter at være veludhvilet kan I stå op til en udsøgt morgenbuffet, hvor I kan få en god start på afrejsedagen.

Hvis I ønsker vestjyske omgivelser kombineret med velvære og luksus, er Hotel Thinggaard er godt valg. Her vil I få wellness, der sent vil glemmes, og som vil blive snakket om i lang tid. Derudover er prisen på opholdet yderst overkommelig, hvorfor alle kan være med.

Tambohus Kro

Tambogade 37
7790 Thyholm
97875300
tambohus@tambohus.dk
Besøg deres hjemmeside

Tambohus Kro har ikke blot en flot udsigt over Limfjorden. Den har også fantastiske faciliteter, hvorfor den blandt andet åbner dørene for et fantastisk wellnessophold. Kroen har sammensat en pakkeløsning, hvor I bliver forkælet fra A til Z og vender tilbage til hverdagen med fornyet energi.

Med i pakkeløsningen får I adgang til Sydthy Kurbad, som er 700m2 rent velvære. Her vil I finde alt inden for saunaer, kurbade og behandlinger. En perfekt mulighed for at få slappet godt af i selskab med hinanden. I kan også prøve de terapeutiske bade, som er i særklasse. I alle kurbade vil I ligeledes blive serviceret med isvand, kaffe og frugt.

På andendagen vil I kunne nyde en 3-retters gourmetmiddag efter kokkens valg. Her vil smagsløgene blive tilfredsstillet af en fantastisk menu lavet fra bunden af de bedste råvarer fra lokalegnen. Derfor går I heller ikke sultne i seng i det lækre dobbeltværelse, som I vil blive indlogeret på.

Tambohus Kro er alt, hvad Vestjylland står for samlet på et sted. Personlighed, gæstfrihed, luksus og god mad. Alt sammen oplevet på to dage. Med et wellnessophold på Tambohus Kro vil I vende stærkt tilbage til hverdagen.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Hvidbjerg strand 27
6857 Blåvand
75279040
info@hvidbjerg.dk
Besøg deres hjemmeside

Ønskes der et wellnessophold, hvor familien kan medbringes, skal I kigge mod Hvidbjerg Strand. Her får I nemlig en hyggelige hytte, hvor der kan bo helt op til seks personer. Alle over 16 år får desuden adgang til Blåvand Kurbad og Wellness. Med en beliggenhed ved Blåvand er der ligeledes rig mulighed for at designe jeres wellnessophold, som I vil, hvorfor det er ideelt for børnefamilier.

Stedet, som er en campingplads, er stille og roligt og velegnet til familier med børn. Her kan I med afslappet stil nyde hinandens selskab og skabe jeres ophold, som I vil. Her er tingene overladt til jer, men I kan med fordel benytte jer af pladsens dejlige faciliteter.

Efter et besøg i wellnesscentret kan I nyde en lækker middag på et af spisestederne. Dernæst kan I gå en aftentur langs vandet og i de flotte klitter. Men hvordan I vælger at gøre er helt op til jer, og det er det fantastiske ved Hvidbjerg Strand.

I kan også slå et smut forbi Blåvand by, som har et bredt udvalg af specialforretninger og modebutikker. Her vil der være noget for enhver smag i en hyggelig og livlig by. Netop at der findes noget for alle er kendetegnende for Hvidbjerg Strand, hvorfor det er den perfekte mulighed for et wellnessophold med familien.

Struer Grand Hotel

Østergade 24
7600 Struer
97850400
sgh@struergrandhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

I vestjyske Struer ligger et hotel, der har specialiseret sig i at give jer en god oplevelse. I form af spa, god gastronomi og personlig service giver de jer et smil på læben. Alt I skal gøre er at medbringe godt humør og hinandens selskab til et wellnessophold, der byder på forkælelse fra top til tå.

Med i hotellets pakkeløsning følger der en billet til Kurbad Limfjorden. Her vil der være alt, hvad hjertet begærer i form af spa, saunaer, bassiner, massage og behandlinger. Kaffe, the, vand og frugt vil desuden være at finde ad libitum, mens I får stresset helt af i hinandens selskab. Her vil I desuden også kunne nyde et dejligt aromabad eller en ansigtsmaske med dertilhørende frugt og vin.

Når I er færdige i kurbadet, vil restaurant tilbyde en 3-retters gourmetmiddag, hvor I vil få en udsøgt gastronomisk oplevelse. Derfor vil I glade og mætte kunne gå i seng i et superior dobbeltværelse. Næste dag vil der blive taget godt afsked med jer i form af en stor og lækker morgenbuffet, så I kan få en god start på dagen.

Grand Struer Hotel ligger i rolige og dejlige omgivelser og tilbyder alt der, der hører til for at gøre et wellnessophold perfekt. Ønsker I derfor fornyet energi, er dette sted et godt valg. I vil forlade stedet glade og tilfredse med stor lyst til at vende tilbage.