Skepparholmen

Franckes väg
13239 Saltsjö-boo
+46 8 747 65 00
info@skepparholmen.se
Besøg deres hjemmeside

Ønsker I at tage på et wellnessophold længere oppe i Sverige, kan Skepparholmen omkring den stockholmske skærgård anbefales. Her kan I finde ro og fred langt væk fra hverdagens gøremål, og I vil vende tilbage til arbejdet med fornyet energi.

Roen finder sted i fantastiske omgivelser omkring den svenske natur og havet. Her kan I få genopladet batterierne i wellnessområdet, mens I nyder de rolige omgivelser. Og netop velvære er noget, hotellet er specialister i. Skapparholmen har mere end 300 års tradition for velvære og hygge.

Forestil jer at kigge ud af de store panoramavinduer, mens I ligger i det lune og dejlige vand. Dernæst kan I besøge hotellets restaurant for at få en udsøgt kulinarisk oplevelse, hvor der ligeledes er udsigt udover vandet. I fritiden kan I tage på gåtur i den fantastiske natur, hvor der er lavet flere ruter, der vil guide jer rundt i fantastiske omgivelser. Ellers kan I besøge Stockholm, Sveriges hovedstad, som ligger i kørselsafstand.

Skepparholmen er et wellnessophold for jer, der drømmer om idyl i den svenske natur kombineret med velvære. Når I har fået nok af det, kan I tage til storbyen, hvor I kan shoppe og opleve liv på bedste svensk manér.

The Lodge

Södra Ugglarp 621
24798 Genarp
+46 46 24 89 05
info@thelodge.se
Besøg deres hjemmeside

På The Lodge kan I få alt, hvad hjertet begærer inden for wellness og forkælelse. Hotellet, som har en fantastisk beliggenhed, tilbyder en række behandlinger inden for velvære og pleje. Derudover er der rig mulighed for at få slappet af i en ægte svensk sauna eller nyde naturen i en dejlig varm udendørs jacuzzi.

The Lodge er ikke et stort hotel, men tilbyder alligevel flere overnatningsmuligheder. Hotellet har 12 dobbeltværelser samt en fantastisk suite. Derudover har stedet ni skønne hytter, som er omgivet af den fantastiske svenske natur.

Hotellet har en engelsk og hyggelig stil, som I ikke kan undgå at blive betaget af. Her vil omgivelserne danne ramme for jeres wellnessophold, mens I bliver forkælet af hotellets faciliteter og personale. I restauranten serveres der kun mad af meget høj kvalitet. Maden er inspireret af den svenske natur og er tilberedt efter moderne metoder.

Alt i alt er der ingen grund til ikke at vælge et wellnessophold på The Lodge. Her får I alt inden for spa, jacuzzi og velværebehandlinger i de bedste svenske omgivelser. Dertil ligger stedet i en meget overskuelig køreafstand fra hovedstaden.

Ystad Saltsjöbad

Saltsjöbadsvägen 15
27139 Ystad
+46 411 136 30
nfo@ysb.se
Besøg deres hjemmeside

Ystad Saltsjöbad har udviklet sig til at de førende hoteller i Sverige med rigtig mange gæster på årlig basis. Det skyldes blandt andet den fantastiske service og høje standard, hotellet tilbyder sine gæster. Her bliver der ikke slækket på kvaliteten, hverken hvad faciliteter, service eller gastronomi angår.

Stedet er oplagt for jer, der ønsker et wellnessophold i det svenske. Ystad Saltsjöbad tilbyder nemlig en bred vifte af spabehandlinger, som I kan få adgang til ved at bestille ’creek expericence-pakken’. Her vil I få adgang til det store spaanlæg, som tager udgangspunkt i en tropisk regnskov. En hel unik oplevelse, hvor sind og krop bliver afslappet på bedst mulig vis.

Overnatningen finder sted i superior-værelset, og med i prisen er også inkluderet morgenmad og ikke mindst en 3-retters menu. Når I ikke forkæler jer selv i restauranten eller spaafdelingen, kan I gå en tur langs den svenske strand og nyde de fantastiske omgivelser, som hotellet har omkring sig.

Et wellnessophold på Ystad Saltsjöbad er en gennemført oplevelse på alle tænkelige måder. Her er der ikke gået på kompromis med tingene, og det har gjort stedet til et af de mest besøgte i Sverige.

Varberg Kusthotell

Nils Kreugers väg 5
43253 Varberg
+46 340 62 98 00
varbergskusthotell@comwell.se
Besøg deres hjemmeside

I det sydlige Sverige finder I Varberg Kusthotell. Det er et hotel, der har valgt at videreføre den spatradition, som har huseret i Sverige i mere end 200 år. Hotellet har en fantastisk placering helt ned til stranden i smukke omgivelser, som er med til at sætte prikken over i’et på et fantastisk wellnessophold.

Hotellet har en pakkeløsning med en enkelt overnatning, hvor I kan få lov til at prøve de mange gode faciliteter. Her får I en overnatning i et dobbeltværelse, en lækker 2-retters menu og en stor morgenbuffet. Udover den gode gastronomi får I adgang til thalassobad, jacuzzi, sauna, dampbad og oplevelsesbad. Her er der rig mulighed for at forkæle jer selv.

Når I ikke forkæler jer selv i vandet, kan I gå en tur ved stranden eller besøge Fæstningen i Varberg, der ligger få kilometer fra hotellet. Hvis jeres wellnessophold finder sted i weekenden, er der hver lørdag markedsdag i Varberg, hvor der kan gøres en god handel.

Servicen er i top, og personalet står altid klar til at hjælpe jer. Hver dag er der buffet og gourmetmenu, hvorfor der findes noget for alle. Kvaliteten er høj, og stedet benytter kun de bedste råvarer for at sikre jer en god oplevelse. Varberg Kusthotell er for jer, der ønsker det bedste inden for wellnessophold i det svenske.