Comwell Kellers Park

H. O. Wildenskovsvej 28
7080 Børkop
76411717
kellerspark@comwell.dk
Besøg deres hjemmeside

Comwell Kellers Park er endnu en perle i Vejle. Her får I en lækker udsigt mod Vejle Fjord kombineret med et fantastisk wellnessophold. Der er nemlig adgang til AquaSpaen, hvor I kan få slappet godt af og gjort jer klar til en ny hård uge.

Med men hotellets pakkeløsning får I meget mere end adgang til spafaciliteter. Her er der også et fantastisk værelse til rådighed, mens maden i restauranten er upåklagelig. Noget I også får at mærke på opholdet. Restauranten inviterer jer nemlig på en 2- og 4-rettersmenu i løbet af opholdets to dage. Her vil I blive forkælet med gastronomi af højeste kvalitet lavet fra bunden af dygtige kokke.

Derudover er der en stor morgenbuffet begge dage og eftermiddagskaffe og kage. På Comwell Kellers Park er der tænkt over, at I skal være i centrum, og der kommer ikke til at mangle noget på jeres wellnessophold. I får adgang til spafaciliteterne begge dage, hvor der vil være alverdens af bade samt saunaer og behandlinger.

I jeres fritid kan I tage et kig på charmerende Vejle, som er en flot by med masser af personlighed. Her er der butikker og caféer for enhver smag. En god måde at fuldende det perfekte wellnessophold på.

Munkebjerg Hotel

Munkebjergvej 125
7100 Vejle
76428500
info@munkebjerg.dk
Besøg deres hjemmeside

Ved Vejle ligger Munkebjerg Hotel. Her får I gode muligheder for at få et fantastisk wellnessophold på mange forskellige måder. Her finder I spa- og poolområde, kasino og god gastronomi, der spænder vidt lige fra traditionelle danske retter til international gourmetmad.

Spafaciliteterne omfatter indendørs pool, sauna, boblebad og massagestole. Her vil I kunne koble helt af og nyde hinandens selskab. Hvis I er til sport, kan I med fordel bruge tennisbanerne eller motionsrummet. Her kan I først røre jer og derefter nyde wellness i spaområdet.

Hotellet har også diskotek, café og hele tre restauranter. Her vil der findes gastronomi for enhver smag, da restauranterne er vidt forskellige. Derfor kan wellnessopholdet bruges af både par, børnefamilier og venner. Vinkælderen har hele 600 forskellige slags vine, og derfor vil der med sikkerhed være en, I synes godt om.

Der er naturligvis også gratis parkering, og er I til golf, findes der er en god golfbane blot to kilometer fra hotellet. Derfor er Munkebjerg Hotel mulighedernes sted, hvor der findes noget for alle. Derfor kan I selv bestemme, hvordan tiden skal udnyttes på jeres wellnessophold.

Hotel Vejlefjord

Sanatorievej 26
7140 Stouby
76823380
receptionen@vejlefjord.dk
Besøg deres hjemmeside

I skønne Vejle finder I Hotel Vejlefjord, som byder på det bedste wellness, der findes. Her får I adgang til De Termiske Bade og Thalasso Spa, hvor I bliver afslappet på den bedst mulige måde. Her er stemningen pompøs og intim, og intet er overladt til tilfældighederne i bestræbelserne på at sikre jer den bedste oplevelse.

De Termiske Bad er inspireret af oprindelige kursteder rundt omkring i Europa. Det har resulteret i et fantastisk design, hvor velvære, natur og professionalisme er kombineret i ét. Naturomgivelser er lavet efter undersøgelser, der viser, at I slapper 15% mere af, når I er i grønne omgivelser. Den oplevelse vil Hotel Vejlefjord gerne give jer.

Stedet byder også på behandlinger af forskellige arter, som alle bliver udført af professionelle og veluddannede medarbejdere. Behandlingerne finder sted i specialindrettede behandlingsrum, hvor der er tænkt på indretning og atmosfære for ikke at gå på kompromis.

Generelt er Hotel Vejlefjord et sted, hvor der ikke er gået på kompromis med noget, og det har resultat et i unikt wellnessophold, hvor I vil få oplevelser, I sent glemmer. Selve hotellet har også skønne faciliteter med en god gastronomi, så I med ro i sindet kan få stillet sulten, når I har udsat jer selv for forrygende luksus i De Termiske Bade og Thalasso Spa.

Benniksgaard Hotel

Sejrsvej 101
6300 Gråsten
74650949
info@benniksgaardhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Det ultimative wellnessophold får I på Benniksgaard Hotel. Her vil der være wellness at hente i både den luksuslejlighed, I indlogeres i, og på Marina Fiskenæs Wellness Center, som ligger blot fem kilometer fra hotellet. Herudover følger der i hotellets pakkeløsning en masse andet luksus med, hvor I er i fokus.

I løbet af den nat I befinder jer på hotellet, får I fri adgang til Marina Fiskenæs Wellness Center samt 25 minutters velværemassage. Derudover er der kaffe, kage, mousserende vin og chokolade. Middagen er en udsøgt 3-retters menu, hvor hovedretten er buffet. Derfor findes der noget for enhver smag.

I lejligheden, der også indeholder spa og sauna, vil I finde en lækker frotté-badekåbe, som I får lov at tage med hjem som en gave fra hotellet. Der er med andre ord ikke overladt noget til tilfældighederne, når I anlægger Benniksgaard et visit.

Efter et døgn i paradis og med luksus på alle tænkelige måder, kan I besøge Flensborg by, som ikke er langt væk. Dertil kan I lægge grænsen et visit eller udforske den sønderjyske kultur. Mulighederne er mange og efter et besøg på Hotel Benniksgaard, har I masser af energi.