Hotel Vejlefjord

Sanatorievej 26
7140 Stouby
76823380
receptionen@vejlefjord.dk
Besøg deres hjemmeside

Hos Hotel Vejlefjord er en stor del af oplevelsen forbundet med vand. Derfor er det en oplagt mulighed for at få et wellnessophold, der får krop og muskler til at slappe af. Med et wellnessophold på Hotel Vejlefjord får I adgang til De Termiske Bade, som er fyldt med wellnessaktiviteter.

Med adgang til De Termiske Bade og Thalasso Spa får I mulighed for at prøve nogle af de bedste faciliteter i landet. Stedet er indrettet med stor sans for, at intet skal være overladt til tilfældighederne, og det kan mærkes, når I anlægger et visit.

Her er spa, sauna, termiske bade og terapeutiske behandling i mange afskygninger. I vil blive afslappet på en helt speciel måde, som kun kan findes her. En oplevelse I ikke vil gå glip af, og som I får adgang til ved at booke et fantastisk wellnessophold på Hotel Vejlefjord.

Med et sted, der er så fantastisk indrettet, at atmosfære, natur og design går i et, er I garanteret en perfekt oplevelse i noget af det mest eksklusive, I kan opleve inden for wellness. Derfor er Hotel Vejlefjord stedet for jer, der ikke ønsker at gå på kompromis i bestræbelserne på at få den bedst mulige oplevelse.

Hotel Sabro Kro

Viborgvej 780
8471 Sabro
86948922
sabrokro@sabrokro.dk
Besøg deres hjemmeside

Hvis I ønsker et wellnessophold med stor personlighed, skal I vælge Hotel Sabro Kro. Dette sted åbner dørene for personlig service, luksus og gode wellnessmuligheder. Stedet er ideelt for et kærestepar, som gerne vil nyde hinandens selskab.

I juniorsuiten finder I på badeværelset et stort spabad med afslappende badesalt. Her kan I få lov at slappe af i ro og fred i stedet for at besøge et offentligt sted. Når I er færdige med at forkæle jer selv i spaen, byder restauranten på en lækker 3-retters middag.

Som prikken over i’et til jeres wellnessophold får I mousserende vin og chokolade til at forkæle jer selv med. Romantisk wellness med stor personlighed er, hvad Hotel Sabro Kro tilbyder. Her får I fordelen af at kunne nyde privatliv kombineret med wellness, og det er en sjældenhed blandt de mange spaophold, der tilbydes rundt omkring.

Besøg Hotel Sabro Kro i det østjyske for at få en god og anderledes wellnessoplevelse. Her vil I blive mødt af et personligt sted, hvor I får lyst til at blive lidt længere. Det kan heldigvis nemt lade sig gøre for den nette sum af 400 kroner pr. nat.

Comwell Kellers Park

H. O. Wildenskovsvej 28
7080 Børkop
76411717
kellerspark@comwell.dk
Besøg deres hjemmeside

Comwell Kellers Park, som har beliggenhed med udsigt mod Vejle Fjord, er et hotel til jer, der vil have et fantastisk wellnessophold. Her får I nemlig rig mulighed for at slappe af i AquaSpaen, hvor I kan få genopladt batterierne efter en hård uge. Dertil følger der forrygende gastronomi og gode faciliteter, hvor jeres tilfredshed står øverst på listen.

Hotellets pakkeløsning tilbyder to overnatninger, hvor I vil blive tilbudt alverdens af luksus fra hotellet. På førstedagen får I adgang til spaområdet, hvor I kan nyde ro og fred i afslappende omgivelser. Dernæst har sulten nok meldt sig, og passende nok tilbyder hotellet en lækker 2-retters brasseriemiddag, hvor de dygtige kokke vil levere det bedste fra den gastronomiske verden.

Natten tilbringer I i et lækkert dobbeltværelse, hvor der bliver god lejlighed til at få hvilet igennem, inden en ny dag kan starte med en fantastisk morgenbuffet. I løbet af denne dag vil I både få kaffe, kage, en 4-retters middag og adgang til selfspa, inden I igen går lykkeligt til køjs.

Comwell Kellers Park er et sted, hvor intet er overladt til tilfældighederne, og hvor der værnes om jer. Derfor er det et perfekt valg til jer, der gerne vil slappe af i stille og rolige omgivelser med en god udsigt. Forkælelsen og servicen er i top og efter et ophold, vil I vende tilbage med fornyet energi.

Kolding Hotel Apartments

Kedelsmedgangen 2
6000 Kolding
75541800
stay@koldinghotelapartments.dk
Besøg deres hjemmeside

I Kolding finder I Kolding Hotel Apartments. Stedet er en perfekt mulighed for at forkæle jer selv med wellness, tapas, vin og lækre faciliteter. Hotellet tilbyder en pakkeløsning, hvor I kan tage en lækker overnatning i hinandens selskab og blive forkælet på bedste vis.

Med i opholdet får I blandt andet adgang til Dronning Dorotheas Badstue, som tilbyder det bedste inden for wellness og spa. Derfor er hotellet ideelt til jer, der ønsker et godt og lukrativt wellnessophold i det østjyske. Her følger der en lækker wellnessbehandling med i pakken, hvor der bliver mulighed for at prøve lidt af hvert.

Til at stille sulten kan I nyde en lækker tapasanretning enten i loungen eller lejligheden. Dertil følger en flaske vin eller øl/vand. Når I morgenen efter har sovet dejligt og trygt i jeres lækre lejlighed, kan I nyde en udsøgt morgenbuffet i loungen for at sikre en god start på dagen.

Kolding Hotel Apartments tilbyder det bedste inden for wellness med behandlinger, kurbade, saunaer med mere. Dertil er der heller ikke gået på kompromis med gastronomien, hvor både tapas og morgenmad er lavet fra bunden af de bedste råvarer. Til alle lejligheder følger el, vand og varme samt internet og slutrengøring. Derfor er det en god helstøbt oplevelse at besøge Kolding Hotel Apartments.