Benniksgaard Hotel

Sejrsvej 101
6300 Gråsten
74650949
info@benniksgaardhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Syd for Gråsten ligger Benniksgaard Hotel, og det er et hotel, hvor wellness er i  centrum. Under et ophold her vil I bo tæt ved den skønne Flensborg Fjord og blot 10 minutters kørsel fra grænsen.

I bliver indlogeret på et af de 93 værelser, hvor der kan vælges mellem hele syv kategorier. Alt efter jeres behov kan I vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser, dobbeltværelser med hems, superior dobbeltværelser, juniorsuiter, superior suiter, luksussuiter og luksuslejligheder.

I vil blive budt velkommen med chokolade og  en flaske mousserede vin, som I kan nyde på værelset. I får desuden en skøn frotté-badekåbe, som I kan tage med hjem efter jeres ophold. Med I pakken hører desuden overnatning inklusiv morgenbuffet, en treretter menu, hvor hovedretten er buffet, 25 minutters velværemassage og fri adgang til Marina Fiskenæs Wellness Center, hvor wellnessoplevelserne finder sted.

Hjerting Badehotel

Strandpromenaden 1
6710 Esbjerg V
75117006
info@hjertingbadehotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Hjerting Badehotel byder velkommen til en spændende og afslappende wellnessoplevelse, som I kan kombinere med et mere traditionelt badehotelsophold. Hotellet rummer nemlig begge muligheder og med dets naturskønne omgivelser lige ud til vadehavet, kan I være sikre på en oplevelse, som ikke vil skuffe.

Med et wellnessophold på Hjerting Badehotel får I en 50 minutters afslappende kropsmassage, der løsner op i de ømme muskler, hvilket især hjælper mod ryg- og nakkesmerter. Derudover får i en aperitif, en treretters menu sammensat af køkkenchefen, alt den kaffe, I kan drikke, samt adgang til det lækre morgenbord i strandpavillonen. Der er skruet op for badehotelsstemningen, hvilket indbyder til en tur i bølgerne.

På hotellet vil I bo på et af de 39 værelser. Der findes flere forskellige værelseskategorier, så I skal beslutte jer for, hvilket I har behov for og ønsker. Der kan vælges mellem standardværelser, strandværelser, juniorsuiter og suiter, hvor de fleste af værelserne har udsigt over Langli, Fanø og Skallingen.

Tambohus Kro

Tambogade 37
7790 Thyholm
97875300
tambohus@tambohus.dk
Besøg deres hjemmeside

I Nordvestjylland findes denne lille perle af en kro, der har specialiseret sig I skønne ophold. Tambohus Kro er navnet, og de tilbyder et afstressende wellnessophold med den skønneste udsigt over Limfjorden.

Hos dem kan I lade jer forkæle med terapeutiske bade og afslappende massager, der fylder jer med ny energi. Med i et wellnessophold på Tambohus Kro får I to overnatninger på et flot dobbeltværelse, skøn morgenbuffet med alt hvad der tilhører, en treretter menu i restauranten, samt en billet til wellness i Sydthy Kurbad, der ikke ligger langt fra kroen.

Sydthy Kurbad er hele 700 m2 fyldt med velvære og spafaciliteter, så I kan koble fuldstændigt af. I kan slappe af i den finske sauna, dampbadet, koldvandrummet, oplevelsesbruseren eller besøge Kurbadshaven, hvor I kan sætte jer i det populære vildmarksbad, der bliver fyret med brænde. I kan forvente en spa- og wellnessoplevelse ud over det sædvanlige.

Hotel Vejlefjord

Sanatorievej 26
7140 Stouby
76823380
receptionen@vejlefjord.dk
Besøg deres hjemmeside

Slottet i skoven. Det kalder Hotel Vejlefjord sig selv, og det er egentlig en meget rammende måde af beskrive det skønne hotel på. Hotel Vejlefjord ligger omkredset af den store bøgeskov, mens der er udsigt over den betagende Vejle Fjord. Der er ikke sparet på den idylliske stemning, og derfor er hotellet også et perfekt valg for de, der ønsker et afslappende wellnessophold i fredelige omgivelser.

Med et wellnessophold på Hotel Vejlefjord får I adgang til både De Termiske Bade og Thalasso Spa, som begge rummer mange spændende og anderledes oplevelser. Der er masser af bassiner og faciliteter at vælge mellem med vand i forskellige temperaturer. I kan også nyde et forfriskende saltbad eller en tur i en af saunaerne.

Hotellets værelser varierer i størrelser og faciliteter, men fælles for dem alle er, at de er med eget badeværelse. Det er muligt at tilkøbe en garanti for at få et værelse med god udsigt. Dette er et godt tilbud for jer, der elsker stå ved vinduet og lade tankerne flyve. Et wellnessophold inkluderer desuden morgenbuffet, der består af en lang række forskellige produkter og retter. Derudover får I også en treretters menu på restauranten med i prisen.

Ruths Hotel

Hans Ruths Vej 1
9990 Skagen
98441124
info@ruths-hotel.dk
Besøg deres hjemmeside

I det nordligste Nordjylland ligger landets mest populære ferieby, Skagen. Her finder vi fantastiske Ruth Hotel, der er som skabt til at skabe skønne ferieminder. Hotellet ligger i Skagens måske mest charmerende bydel, Gl. Skagen, hvor I desuden fra hotellets dør er i gåafstand fra stranden. Derudover er der heller ikke langt til byens andre områder, hvor et besøg på havnen og i den hyggelige gågade er et must.

Ruths Hotel tilbyder mange forskellige opholdstyper, der alle er interessante på hver deres måde. Selvom hotellet er et badehotel, leverer de også en udsøgt wellnessoplevelse for de mange danskere, der trænger til netop det. Udover masser af frisk havluft, får I under jeres wellnessophold adgang til de skønne faciliteter, som både tæller dampbad, sauna, massagebruser og endda motionsudstyr. I Ruths Wellness kan I også lade jer forkæle med skønne behandlinger, der giver jer fornyet energi. Når I bestiller, skal I vælge mellem forskellige opholdspakker, hvor indholdet varierer.

Hvis I går sultne fra Hotel Ruths, er I selv skyld i det, for stedet har hele to kvalitetsrestauranter, som I blot skal vælge mellem. Ruths Gourmet serverer nordisk mad, mens Ruths Brasseries retter henter sin inspiration fra det franske køkken. Begge er et besøg værd og leverer en fantastisk smagsoplevelse.