Hotel Kong Arthur

Nørre Søgade 11
1370 København K
33111212
kongarthur@arthurhotels.dk
Besøg deres hjemmeside

Hotel Kong Arthur giver jer mulighed for at kombinere en storbyferie for to med et lækkert wellnessophold. Hotellet har beliggenhed i hovedstaden, hvor I kan opleve Danmarks største by helt tæt på. Når I er blevet trætte af at gå rundt og kigge på butikker, kan I forkæle jer selv i Københavns ældste spa.

Spaarealet rummer hele 850m2 og har siden 2012 serviceret Hotel Kong Arthurs gæster på bedste vis. Nu kan det også hjælpe jer med at slappe helt af og nyde hinandens selskab. I spaen finder I vandtempler, boblebad, sauna, aromadampbade og meget andet. Adgangen til arealet er gratis, når I har bestilt et spaværelse. Entréen får I ved ankomsten.

Når sulten skal stilles, kan I enten besøge hotellets forrygende restaurant eller gå på opdagelse i det københavnske. Hotellets beliggenhed har nemlig gjort, at mulighederne er mange, og at I kan gøre præcis, som I vil. Alt I skal sørge for er at nyde hinandens selskab.

Hotel Kong Arthur er hotellet for jer, der gerne både vil have velvære og storbyferie. Disse to ting kan her blive en perfekt kombination for jeres wellnessophold. Hotellet har en utrolig høj standard og er ideelt at vende tilbage til efter en lang dag ude i byen.

Bandholm Hotel

Havnegade 37
4941 Bandholm
54755476
info@bandholmhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

På Lolland ligger Bandholm Hotel. Hotellets personale er klar til forkæle jer i et perfekt wellnessophold for to. I kan booke en af hotellets løsninger med en enkelt eller to overnatninger, hvor forkælelse og afstresning er i højsædet. Når I vender tilbage til den stressede hverdag, vil det være med fornyet energi klar til at erobre verden.

Hotellets wellnessafdeling tilbyder en times behandling af højeste kaliber samt en halv time i jacuzziens bobler. I kan selv vælge mellem helkropsmassage eller en ’Lille romantik for to’.  Når I er færdige med at blive forkælet af de dygtige massører, kan I med fordel sætte jer til rette i restauranten, hvor der vil blive serveret en 3-retters middag.

Restauranten vil servere en lækker menu, der ikke vil gå i glemmebogen, og som dessert kan I få jordbær med chokoladeovertræk på værelset. Dertil er der mulighed for at bestille en flaske god champagne, inden I vil gå til ro i dobbeltværelset, som I har fået stillet til rådighed.

Om morgenen vil der være en stor morgenmadsbuffet, som sikrer jer en god start på dagen. Generelt er Bandhold Hotel en god oplevelse og et oplagt sted at tage på wellnessophold for to. Her findes kun det bedste af det bedste, som giver jer fornyet energi.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Hvidbjerg strand 27
6857 Blåvand
75279040
info@hvidbjerg.dk
Besøg deres hjemmeside

Hos Hvidbjerg Strand kan I med et romantisk wellnessophold glemme alt om tid, sted, børn og arbejde. Her vil der være lejlighed til at nyde hinandens selskab væk fra larm og støj. Stedet har en god beliggenhed tæt på Vesterhavet, hvorfor der også er mulighed for romantiske gåture langs vandet eller i klitlandskabet.

Når I vælger at booke et wellnessophold, får I tre timers gratis wellness pr. dag med i overnatningsprisen. Her er der adgang til Blåvand Kurbad & Wellness, som er et af Danmarks bedste centre med et stort udvalg af behandlinger, saunaer, bade og bassiner.

Når I bliver sultne, kan I med fordel nyde en god middag i en af de to restauranter, som stedet råder over. Her er der altid spændende retter på menuen, og der er hver weekend mulighed for brunch mellem 10-13. Hvis I er til italiensk mad, kan I besøge Italien Food, som er en restaurant, der blandt andet tilbyder lækre pizzaer bagt i en ægte brændefyldt stenovn.

På Hvidbjerg Strand kan I få alverdens af gode wellnessoplevelser omgivet af skøn jysk natur. Her kan alle de skønne faciliteter samt personales gode services nydes. Men vigtigst af alt kan I nyde hinandens selskab.

Hotel Sabro Kro

Viborgvej 780
8471 Sabro
86948922
sabrokro@sabrokro.dk
Besøg deres hjemmeside

Er I på udkig efter et romantisk wellnessophold for to, er Hotel Sabro Kro et godt sted at kigge. Her åbner hotellet nemlig op for det perfekte wellnessophold for jer. Allerede når I tjekker ind i den luksuriøse juniorsuite, vil I blive mødt af stearinlys, mousserende vin og chokolade.

Men festen slutter langt fra her. På jeres badeværelse finder I et stort spabad, hvor I kan nyde hinandens selskab. Hertil følger afslappende badesalt. På Hotel Sabro Kro kan I nemlig få wellness og privatliv kombineret i ét. Når I er færdige med jeres velvære, slår restauranten sine døre op for jer.

I restauranten vil I få serveret en lækker og romantisk 3-retters menu. Maden vil blive lavet fra bunden, og restauranten benytter sig kun af de bedste råvarer. I den resterende tid kan I besøge Smilets By, Aarhus. Her vil der være en god atmosfære med rig mulighed for at shoppe og mærke den århusianske kultur.

På Hotel Sabro Kro får I et romantisk wellnessophold, hvor der er mulighed for at lave det, I har lyst til. Hotellet er personligt, og servicen er i top, hvor det altid er jer, der er i højsædet. Her får I mulighed for at få wellness i godt selskab med hinanden.