Der er nu ikke noget som en tur til det altid friske Vesterhav. Om foråret er det dejligt at blive blæst igennem på en lang travetur ned langs kysten, mens det om sommeren er oplagt at tage på et weekendophold dertil, så man rigtig kan få luftet badeshortsene eller bikinien.

Vesterhavet har, og vil altid have, en vis charme over sig. Her er der som regel gang i bølgerne, men der kan også være dødstille og forunderligt roligt, når man står og spejder langt ud over det blå hav.

Henne Strand Feriecenter

Klitvej 2
6854 Henne
75255004
hotelhennestrand@mail.dk
Besøg deres hjemmeside

Henne Strand Feriecenter er ligesom de andre hotellet på listen en oplagt mulighed, hvis du vil se nærmere på Vesterhavet. Med kort afstand til både sandstrand og strandbyen, der råder over alt fra shoppingmuligheder og brugskunstbutikker til restauranter og caféer, er der al mulig grund til at glæde sig til et weekendophold ved Henne Strand.

Både cykelture og vandreture er anbefalet, og på de mange naturstier kan man få nogle kilometer i benene, inden man vælger at hoppe i badetøjet eller sætte sig til bords på et af de mange spisesteder. Året rundt kan man blive budt velkommen af det søde personale, der sætter alt ind for at give dig en så behagelig og uforglemmelig oplevelse som overhovedet muligt.

Henne Strand Feriecenter kan tilbyde hele 70 rummelige og lyse lejligheder, som alle har egen parkeringsplads. De er alle personligt indrettet, så man nemt kan føle sig hjemme. I prisen er der fri adgang til alt lige fra sauna og svømmebassiner til motionsredskaber, og skulle man ønske noget, er det bare med at kontakte personalet, som vil gøre alt, hvad de kan for at hjælpe dig.

Hjerting Badehotel

Strandpromenaden 1
6710 Esbjerg V
75117000
info@hjertingbadehotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Det altid elskværdige Hjerting Badehotel kan være en mulighed, når du vil besøge Vesterhavet. Her trives man godt, og med få meter til vandet er der al grund til at pakke badetøjet og tage det med sig. Meget flottere rammer for et weekendophold ved det friske Vesterhav kan man nok ikke finde.

I hotellets hovedbygning er der en lang række værelser, hvor udvalgte er udstyret med en udsigt over havet. Derudover kan man booke et af de flotte og nyligt opførte strandhuse, som alle er rummelige og har plads til hele familier, der gerne vil bo sammen.

Den kulinariske oplevelse er du sikker på at kunne få i Strandpavillonen, hvor der bliver lagt et stort stykke arbejde i hver eneste detalje. Herfra kan man nyde den flotte udsigt over Ho Bugt, og med en brændende solnedgang og et køligt glas vin i hånden findes der ikke nogen bedre måde at slutte en lang og god dag af på.

Tranum Klit Feriehotel

Strandvejen 150
9460 Brovst
98235333
info@tranumklit.dk
Besøg deres hjemmeside

Oppe på den nordlige del af den jyske vestkyst finder man Tranum Klit Feriehotel. Her er der plads til hele familien, og I kan sammen nyde det gode liv på det smukke hotel med swimmingpools, sauna, legepladser og kun 50 meter til den smukke badestrand ved det betagende Vesterhav.

Skulle I en dag ikke have lyst til at trække i badetøjet og dase på håndklæderne, er der mange andre seværdigheder og aktiviteter i nærheden af Tranum Klit Feriehotel, der alle er værd at opleve. Der er golfklubber, Fårup Sommerland og et væld af muligheder for at komme på fisketur samt attraktioner som Sandormen, Svinkløv Klitplantage, sejlture på Limfjorden og en masse andre spændende ting, der kan give en god afveksling fra badeturene, hvis det er tiltrængt.

Restauranten kan byde på gastronomiske specialiteter, mens der samtidig er mulighed for at kokkerere på egen hånd i ferielejlighederne, hvis man skulle have lyst til det i stedet for.

Skallerup Seaside Resort

Nordre Klitvej 21
9800 Hjørring
99248400
info@skallerup.dk
Besøg deres hjemmeside

Tæt ved Skallerup Klit ligger Skallerup Seaside Resort, som med deres luksuriøse ferieboliger og spa huse giver dig de bedste forudsætninger for at få et rart og mindeværdigt ophold tæt ved det blå Vesterhav. Her kan du forsøde tilværelsen i wellness afdelingen Romulus, der er inspireret af det gamle Rom, hvorefter du kan nyde en sansefuld massage eller ansigtsbehandling, der egner sig godt til at slutte dagen af med.

Skallerup Seaside Resort byder også på en masse aktiviteter for hele familien. Der er både legeland og bowlingcenter på stedet, og maden kan nydes på en af de fire spisesteder, resortet ligger inde med.

Et weekendophold med hele familien bør gå til Skallerup Seaside Resort. Alle familiens medlemmer har mulighed for at få et par fantastiske dage fyldt med sjov og hygge, og mens ungerne plasker rundt i klorvandet, kan far og mor trække stikket ud og blive forkælet som aldrig før.

Svinkløv Badehotel

Svinkløvvej 593
9690 Fjerritslev
98217002

Besøg deres hjemmeside

I bunden af Jammerbugten finder man Svinkløv Badehotel, som med sine kun 200 meter fra Vesterhavet er en oplagt feriedestination. Her bliver der sat stor pris på velsmagende retter ved restaurantens fint opdækkede borde samt de rolige aftenstunder ved et af de mange runde borde ude foran hotellet med udsigt til den smukke solnedgang.

Samtlige værelser har en unik udsigt, hvad enten det er over det skønne Vesterhav eller de imponerende og bugtende bakker i det sydlige landskab. Mange har gennem tiden lagt vejen forbi Svinkløv Badehotel, og vil du på besøg i den yderste klitrække, er det uden tvivl det perfekte valg for dig.

Svinkløv Badehotel har holdt stilen lige siden 1925, og er man til den gode gamle badehotel-stil, finder man nok ikke noget mere idyllisk og passende end lige netop dette hotel. Her er flaget altid hejst, når man ankommer, og det venlige personale står tidligt op for at gøre dit ophold så fornøjeligt som muligt.

Henne Mølle Å Badehotel

Hennemølleåvej 6
6854 Henne
76524000
mail@hennemoelleaa.dk
Besøg deres hjemmeside

Det gamle PH-tegnede hotel Henne Mølle Å Badehotel er en mulighed for dig, der vil tage på et tiltrængt weekendophold nær Vesterhavet. På de små terrasser kan man sidde og sludre over en velskænket øl, eller man kan kigge ud over havet, hvor solen flot daler ned og smukt forsvinder i løbet af de sene aftentimer.

Hvis det ikke er nok at læne dig tilbage og nyde udsigten, sker der skam også noget på Henne Mølle Å Badehotel. Der bliver eksempelvis arrangeret udflugter, hvor Flisø er en populær destination. Her kan man finde mange fugle og et generelt rigt dyreliv, som man ikke ser så tit. I hvert fald ikke hvis man kommer fra byen.

Restauranten byder hver aften på en lækker menu, som er inspireret af både det franske og nordiske køkken. Her kan både frokosten og aftensmaden nydes i behagelige rammer, og efter måltidet er det helt op til dig selv, om du vil trække dig tilbage på et af de fine værelser, eller om du vil tage en snak med nogle af de øvrige gæster på badehotellet.

Klithjem Badehotel

Nordvej 1
6853 Vejers Strand
40181726
klithjem@live.dk
Besøg deres hjemmeside

Klithjem Badehotel bliver drevet med passion for den oprindelige badehotel-stil, som dengang mormor var en ung pige. Bag passionen står ægteparret Per og Kirsten Buck, der sammen har drevet hotellet i fem år efterhånden, og som har planer om at gøre det i mange år endnu.

På Klithjem Badehotel overnatter du et stenkast fra den populære Vejers Strand, hvor der både er plads til at plaske som den livlige vandhund, man nu engang er, eller trække lidt op i græsset og nyde et køligt glas champagne og se ud over den smukke udsigt, som Vesterhavet nu engang ikke kan løbe fra at være.

Hotellet er efter en større renovering gjort lyst og indbydende, og værelserne er indrettet i en romantisk og elegant stil, så man nemt kommer til at føle sig hjemme. Per og Kirsten har med vilje valgt at lade en del af værelserne være uden det ellers oplagte tv, minibaren og radioen, da de gerne vil gøre så meget som muligt for at genskabe den vaskeægte badehotel-stemning, som mange danskere drog til i 1920’erne og 30’erne.

Weekendophold ved Vesterhavet – nyd havet og naturen

Er du glad for at hygge dig med din familie, og sætter I pris på hinandens selskab, vil I uden tvivl få et par hyggelige dage med et weekendophold nær Vesterhavet. I sommermånederne er stranden perfekt at dase på, og om aftenen kan I alle mødes om et af bordene i hotellets restaurant og nyde de, af de dygtige kokke, nøje tilberedte lækkerier, som hver aften sørger for, at ingen går sultne i seng.

Landskabet er urørt og frodigt, og hvad enten du har lyst til en fisketur i en af de lokale bugter eller åer, eller du bare gerne vil cykle langs kysten og kigge på naturskønne marker og enge, er det selvfølgelig muligt. En tur ved Vesterhavet er noget, alle burde unde sig selv i løbet af tilværelsen.