Se de mest populære weekendophold på Fyn her.

Er du på jagt efter et godt hotel på Danmarks midtpunkt, kan du med god grund lade dig inspirere af hotellerne, du finder her på denne side. Selvom Fyn målt på selve størrelsen ikke kan følge med Sjælland og Jylland, slår den til gengæld de andre konkurrenter med længder, når det gælder ro, hyggelig atmosfære og skønne omgivelser med oplevelser for hele familien.

Med alt fra H.C. Andersens Odense til eventyr på Egeskov Slot er der masser at lave på denne perle. Med den størrelse, øen nu engang har, kan det være en fordel at have en bil til rådighed for at komme rundt. Har du ikke i sinde at tage længere væk fra dit hotel, end det kan klares på cykel, kan du også lade bilen stå under hele opholdet og tage den tohjulede i brug for at få et førstehåndsindtryk af naturen, som man ikke kan få fra et bilsæde.

Spring direkte til oversigten over populære weekendophold på denne side med et klik her.

Marcussens Hotel

Strandgade 22
5610 Assens
64711089
info@marcussens.dk
Besøg deres hjemmeside

Har du mere lyst til et weekendophold i Assens på Vestfyn, kan det evt. være Marcussens Hotel, der skal lægge rammer til.

På Marcussens Hotel kan du selv bestemme, om du vil booke et weekendophold, et luksusophold eller en miniferie. Inde på deres hjemmeside er det nemt at finde prisen på lige netop det ophold, du godt kunne tænke dig, så det er nemt at finde frem til en samlet pris, du kan regne med.

Grundet hotellets beliggenhed ved havnen i Assens kan du i gåafstand finde mange attraktioner og aktiviteter, der er værd at opleve.

Vil du nyde din mad på hotellet frem for på en af byens udsøgte restauranter eller caféer, er det selvfølgelig også en mulighed. Marcussens Hotel byder dig nemlig hjertelig velkommen i Parkhuset, som er hotellets restaurant, og her kan du se frem til både en økologisk og smagfuld kulinarisk oplevelse.

Hotel Stella Maris

Kogtvedvænget 3
5700 Svendborg
62212525
hotel@stellamaris.dk
Besøg deres hjemmeside

Når du skal booke et weekendophold på Fyn, og du er interesseret i at bo luksuriøst, kommer du ikke uden om Hotel Stella Maris. Luksus er i højsædet for det nyligt etableret hotel, og de er klar på at give dig en oplevelse, du sent vil glemme.

Hotellet er placeret tæt ved vandet i Svendborg, og foruden den smukke udsigt ud over Svendborgsund, får du den perfekte base for et romantisk eller hyggeligt ophold med din partner eller din familie.

Hotellet vil undervejs også give dig en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige. Her kan du forkæle smagsløgene i restauranten Bistro Gourmand, som henter inspiration fra især det sydfranske køkken, men som også samtidig sætter en stor ære i at kreere nordiske specialiteter. Her nyder man maden lidt mere end andre steder, og et besøg på restauranten er et must, hvis du bor på Stella Maris.

Og er du på jagt efter en romantisk bryllupssuite, kan hotellet selvfølgelig også byde på det.Så lad dig overvælde af det nyetableret Hotel Stella Maris, der er klar til at byde dig velkommen året rundt.

CABINN Odense

Østre Stationsvej 7-9
5000 Odense C
63145700
odense@cabinn.com
Besøg deres hjemmeside

Skal du bruge et hotel i hjertet af Odense med kort afstand til både bylivet og Odense Station, er Cabinn hotellet perfekt for dig. Her er der plads til dig, der har brug for et sted at sove efter en lang og hård bytur, eller til dig, der gerne vil på et hyggeligt weekendophold i hjertet af en af landets største byer.

Hotellet serverer hver morgen et lækkert måltid morgenmad, og den kan nydes i morgenmadscaféen, som du finder på øverste etage, hvor der via panoramavinduerne er en rigtig flot udsigt ud over den smukke by.

En af de ting, som Cabinn hotellet især slår sig op på, er prisen. De holder et pænt niveau, så næsten alle kan være med. Når man tænker på, at hotellet ligger i hjertet af en by som Odense, kan man bestemt ikke klage over prisniveauet. Derudover holder de også fast på, at priserne ikke bliver ændret i løbet af året pga. faktorer som eksempelvis højsæsonen, hvilket gør dem til byens billigste hotel med den standard året rundt.

Hvis du vil have en god og solid base for et weekendophold i Odense, er Cabinn hotellet perfekt for dig.

Comwell Middelfart

Karensmindevej 3
5500 Middelfart
63418100
hotel.middelfart@comwell.dk
Besøg deres hjemmeside

Er du på farten med forretning for øje, og har du brug for et godt hotel, som forstår at tage sig af sine gæster på en professionel og stadig behagelig måde, er Comwell kædens hotel i Middelfart værd at booke dig ind på.

Comwell er en af landets største hotelkæder, og de giver altid deres gæster en behagelig oplevelse, hvor der er plads til at slappe af og få en god nats søvn oven på en lang dag med forretningsmøder og aftaler.

Efter en lang dag i firmabilen kan du nyde roen om aftenen i hotellets swimmingpool eller sauna, som altid er klar til at få dig helt ned i gear, så du kan blive klar til næste dags udfordringer.

Dog skal det siges, at Comwell Middelfart ikke udelukkende kun er til forretningsrejsende. Der er også plads til både par og børnefamilierne, hvilket fodboldbaner og børneklubben blandt andet indikerer. Derudover kan der findes mange golfbaner i en kort radius, så det er om noget et komplet hotel med plads til både de travle og mere rolige typer.

Gammel Brydegaard

Helnæsvej 4
5683 Haarby
65771475
info@gammelbrydegaard.dk
Besøg deres hjemmeside

Vil du på ferie på Fyn for at komme væk fra storbyens stress og jag, og er du ikke interesseret i at bo lige ned til en togstation eller hovedvej, kan det være en god ide at overveje et ophold på Gammel Brydegaard. Her er der fokus på den klare nattehimmel og de rolige omgivelser, som gør det perfekt for maksimal afslapning.

Her byder de på 37 værelser i moderne stil, hvilket gør det nemt at falde til i løbet af få sekunder. Foruden at være vært for mange weekendophold, er der også lækre retter for dig at nyde i restauranten og mulighed for at benytte selskabs- eller konferencefaciliteterne, hvis det skulle være nødvendigt.

Som noget særligt fører Gl. Brydegaard også en blog, som du kan følge året rundt. Her er der spændende læsning om selve stedet, aktiviteter og alt derimellem, og har du været logerende på hotellet før, eller kunne du godt tænke dig at kende stedet godt, inden du booker dig ind, kan det anbefales at følge med på den. Du finder linket til deres blog på deres hjemmeside, og med de mange indlæg der allerede er smidt op derinde, er der lagt i ovnen til mange hyggelige timers læsning.

Hotel Hesselet

Christianslundsvej 119
5800 Nyborg
65313029
hotel@hesselet.dk
Besøg deres hjemmeside

Er du til flotte glamourøse suiter og store dobbeltværelser i moderne rammer, er Hotel Hesselet klar til at byde dig velkommen. Her er der ikke sparet på noget, og du kan se frem til et ophold med luksuriøse goder som fitness, boblebad og swimmingpool samt mange andre fine sager.

Ud over at guide dig til de bedste oplevelser og aktiviteter i nærområdet, kan du også se frem til en masse spændende aktiviteter på selve hotellet. Her kan du nyde et spil bordtennis eller almindelig tennis, tage en omgang billard, slappe af i saunaen eller få en omgang lækker massage.

Er du aktiv anlagt, og vil du ikke bare læne dig tilbage i badekarret og få pulsen helt ned, hjælper personalet dig også med guidede løbeture ved både skov og strand. Den perfekte mulighed for at kombinere et dejligt træningspas med nye og flotte omgivelser, som du aldrig har løbet i før.

For at sætte prikken over i’et kan Hotel Hesselet også byde på en overdådig restaurant i form af Restaurant Tranquebar, som serverer både landskendte og egnskendte retter med fokus på den komplette smagsoplevelse. Her er der ingen, der går sultne fra bordet, når middagen er ved at nå sin ende.

Weekendophold på fyn – både for par og børnefamilier

Der er ingen tvivl om, at Fyn er et godt valg for den næste miniferie, hvad enten det er med en kæreste eller hele familien. Der er hoteller for enhver smag, og der er mulighed for både at bo tæt på byen og nattelivet eller på landets rolige arealer.

Øen har mange attraktioner, som kan være værd at besøge – enten for anden, tredje eller fjerde gang eller for første gang. Der sker hele tiden noget på Fyn, og både børn og voksne kan være sikre på at få et par hyggelige dage på landets tredjestørste ø.

Så har du brug for at koble af et par dage med den totale luksus, eller vil du bare gerne opleve Odense på nærmeste hold på et weekendophold, kan et af disse hoteller være den perfekte vært for det.

Alternativt til et weekendophold kan I også overveje et kroophold på fyn, hvor I har muligheden for at opleve den hyggelige stemning som opstår på en kro med stolte traditioner.