Er wellness og velvære nøgleordene for dig, når du skal kigge efter weekendophold, har vi her sparet dig for besværet. For vi har nemlig fundet en række af de bedste wellness hoteller og centre frem til dig herunder, så du nemt og hurtigt kan finde et sted i nærheden af din bopæl, eller måske endda så langt væk som muligt, alt afhængig om du vil have på et stort eller lille getaway.

Er hverdagen bare ved at være for tung at komme igennem, er kroppen slidt og er humøret ved at være nedadgående, må du stoppe op og slå til, før det er for sent. Et weekendophold på et af følgende hoteller vil med garanti give dig langt mere kampgejst og styrke tilbage i en travl og hektisk hverdag.

Hotel Britannia

Torvegade 24
6700 Esbjerg
75130111
info@britannia.dk
Besøg deres hjemmeside

Hotel Britannia i Esbjerg er et godt bud på en god wellnessoplevelse i Danmark. Hotel Britannia giver dig nemlig nedslået pris på adgang til Esbjerg Spa & Wellness, et af de mest luksuriøse steder at restituere kroppen.

Efter du har checket ind på dit værelse på Hotel Britannia, kan du nyde godt af en lav entre på Esbjerg Spa & Wellness, som har åbent alle ugens dage, på nær mandag. Her kommer alle sanser i brug, og du kommer nemt til at genfinde din krops indre balance.

Når din krop er blevet plejet, og du har fået en god omgang massage, kan du se frem til at nyde et lækkert måltid mad tilbage på hotellet. Hvis du vælger denne løsning som dit weekendophold med wellness, er det en god ide at have bilen med. Det tager kun fem minutter i den fra hotellet til wellness centret.

Comwell Borupgaard

Nørrevej 80
3070 Snekkersten
48380333
hotel.borupgaard@comwell.com
Besøg deres hjemmeside

Det er dog ikke kun i Jylland og på øerne, de kan finde ud af det der med wellness og sand velvære. På Hotel Comwell Borupgaard i Helsingør kan du også få en tiltrængt behandling eller massage, der lader dig vende hjem, ganske som du er – bare i en langt bedre forfatning end før.

Hotellet tilbyder en lang række muligheder for dig, der gerne vil forkæles fra top til tå, og som ikke har tænkt sig at spare på noget. Der er både udendørs spa områder, natursauna og bassiner til at få et koldt gys, inden du lægger dig på briksen for at få eksklusiv manicure, kropsmassage eller voksbehandling.

Comwell Borupgaard byder derudover på overnatning i flotte og lyse værelser eller luksuriøse suiter, og de tilbyder også handicapværelser for dem, der skulle have behov for det.

Bandholm Hotel

Havnegade 37
4941 Bandholm
54755476
info@bandholmhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Vil du have wellness til både krop, hår, negle, ansigt og hvad der nu ellers måtte have brug for det, kan du give dig selv og din krop hele turen på Bandholm Hotel. Tag kæresten med dig og nyd et par dage i hinandens pragtfulde selskab, når I sammen kommer til at skinne igen.

Der er ikke skruet ned for wellness behandlingerne på Bandholm Hotel. Udvalget er stort, og du kan vælge mellem mange forskellige behandlinger, når du skal forkæles lidt. Skal I sammen have en god oplevelse, kan en romantisk spa behandling med din kæreste måske være noget for jer. Efter det kan du få lavet dine negle eller bryn, mens han får en god gang massage eller en tiltrængt ansigtsbehandling.

Her får du og din partner en helhedsoplevelse, I sammen vil kunne nyde godt af i mange uger efter behandlingerne. Med i wellness pakken er der også en lækker middag på den udsøgte restaurant på hotellet, der kan være med til at sætte prikken over i’et på en perfekt dag.

Trinity Hotel & Konference Center

Gl. Færgevej 30,
7000 Fredericia
82271717
rec@trinity.dk
Besøg deres hjemmeside

Vil du opleve wellness på en positiv og alternativ måde, kan det være en mulighed at booke et værelse på Trinity Hotel & Konference Center.

Her er det muligt at få løsnet op for dagligdagens problemer og stressende tanker, som mange mennesker hver dag slæber unødigt rundt på. Lad det positive trænge ind i sindet og få bugt med de negative sider. Med Trinity Hotel & Konference Centers egne ord vil du komme ud på den anden side med lysten til at se tilværelsen i et helt andet perspektiv.

Det er wellness på en anden måde, end du måske er vant til. Men det kan være, det er lige netop denne slags wellness for sindet, du har brug for, som et godt afbræk fra den travle hverdag.

Hotel Vejlefjord

Sanatorievej 26
7140 Stouby
76823380
receptionen@vejlefjord.dk
Besøg deres hjemmeside

Et af de absolut bedste steder i landet at koble fra og komme ned i gear er på Hotel Vejlefjord. Med en af Danmarks absolut smukkeste udsigter og et hav af muligheder, når det kommer til wellness faciliteter og behandlinger, er du i gode hænder, når du booker dig ind på dette hotel.

Du kan eksempelvis lade dig opsluge af De Termiske Bade, der er blevet bygget med stor inspiration fra de ægte romerske kursteder. Spa afdelingen er også åben for hotellets gæster, og er det ikke nok, kan du hoppe i hotellets udendørs bassin og derefter snuppe en tur i saunaen for at få varmen.

På Hotel Vejlefjord er der ikke sparet på noget, hvilket også er med til at give dig et af landets største udvalg af lækre krops- og spa behandlinger. Alt lige fra massage og vandterapi til kosmetolog behandlinger og Hot Yoga er på menukortet, når du checker ind her.

Blåvands Kurbad og Wellness

Hvidbjerg Strandvej 27
6857 Blåvand
75279040
info@blaavandkurbad.dk
Besøg deres hjemmeside

Vil du lade dig forkæle på et af de bedste wellness centre i landet, vil det nok ikke være en dum ide at booke dig ind på Hvidbjerg Strand Camping og Wellness, der råder over Blåvands Kurbad og Wellness. Med et weekendophold her kan du være sikker på at komme tilbage på pinden friskere og mere udhvilet end nogensinde før.

Her er det eksempelvis oplagt at tage din veninde med til ren og skær pigewellness. I kan sammen nyde udrensende aromaer i centrets saunaer, eller I kan dumpe ned i en af bassinerne med et glas vin i hånden og lade snakken falde på alt og ingenting. I kan også booke en ansigtsbehandling eller wellnessmassage, alt afhængig hvad I føler, I har brug for.

Du kan også få lavet alt fra manicure til voksbehandlinger, og skulle du have familien med dig på wellness opholdet, er der også åbent for hele familien i wellness centret på udvalgte tidspunkter af dagen.

Ruths Hotel

Hans Ruths Vej 1
9990 Skagen
98441124
info@Ruths-hotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Er du bosat på Sjælland eller øerne, og vil du gerne så langt væk som overhovedet muligt, burde du overveje at tage til Ruths Hotel i Skagen. Så kan du næsten ikke komme længere væk. Og her kan du så lægge alt presset fra dine skuldre væk og nyde to-tre dage i fuldstændig ro.

Allerede når du checker ind på hotellet, kan du mærke freden sænke sig, og når du får kigget på listen over hotellets faciliteter og wellness behandlinger, vil du takke dig selv for, at du netop valgte at booke et værelse på Ruths Hotel.

For i Ruths Wellness finder du nemlig afslappende faciliteter som sauna og dampbad samt massagebrusere, som er værd at prøve. Derudover kan du få løst op i musklerne på bassinets motionscykler (jep, de er under vandet) eller nyde en varm dukkert i terapibassinet.

Efter en tur i vandet er det tid til at tømme hovedet for tanker og lade dig forkæle af hotellets personale. Her er ansigt og krop i fokus, og alt fra ansigtsbehandlinger til hot stone massage er på menuen. Så bliver det ikke meget mere afslappende.

Få fred og ro og find balancen igen

Som du kan se,  er der rigtig mange gode muligheder for at komme til kræfterne igen efter en travl periode enten på hjemmefronten eller på det stressende arbejde. Disse steder gør alt for dig under dit ophold, så du kun skal bruge kræfter på at slappe af og nyde de behandlinger, du nu engang vælger at få.

De fleste hoteller har wellness afdelinger på selve hotellet, mens der er enkelte, der har gode samarbejder med øvrige wellness centre i nærheden. Om du vælger den ene eller anden løsning, er helt op til dig. Hvis du gerne vil have det hele samlet under et tag, er det bare den komplette løsning, du skal gå efter.

Når du har booket, kan du se frem til en weekend i velværens tegn. Få den længe ventede massage, en blid ansigtsbehandling eller en af de mange andre tilbud, wellness centrene har på menukortet.