Se en oversigt over nogle af mest underholdende weekendophold på denne side.

Når du skal på weekendophold et sted i det danske land, er det så vigtigt for dig, at der er noget at lave og god underholdning på hotellet? I så fald kan du være sikker på at finde dig godt tilpas på et af de nedenstående hoteller eller kroer, der alle garanterer dig god underholdning og festlige oplevelser under hele dit ophold.

Der er ikke noget så kedeligt som at booke sig ind på et hotel, der ikke tilbyder bare en eller anden form for underholdning. Så lad være med at vælge den kedelige løsning og tag på et weekendophold med underholdning på en af disse overnatningsmuligheder.

Se en oversigt over weekendophold med underholdning med et klik her.

Løgstør Parkhotel

Toftebjerg Allé 6
9670 Løgstør
98674000
info@logstorparkhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Skal weekendopholdet virkelig være festligt, kommer du ikke udenom en tur på Løgstør Parkhotel. Her nøjes de ikke kun med at spille op til dans et par timer om aftenen. Nej, der er fuld knald på arrangementerne, og det vil med garanti ikke blive kedeligt, hvis du vælger et par dage på det populære hotel.

Kalenderen byder på alt lige fra DJ’s og sing and songwriters til husorkestre med guitarer samt landskendte komikere, der altid kan bringe smilet frem hos hotellets gæster. Thomas Warberg og Thomas Wivel er blot nogle af de kendte ansigter, der lægger vejen forbi hotellet i denne sæson. Det bliver ikke kedeligt.

Hotellet ligger også tæt på vandet, så inden du skal have gang i lattermusklerne eller danse til eksotiske toner om aftenen, kan du se frem til et par dejlige og solrige timer på stranden, der er et besøg værd, hvis du vælger at booke dig ind i løbet af sommermånederne. Wellness og spa afdelingen kan også være værd at tjekke ud, når det nu er en del af den samlede pakke.

Ebeltoft Park Hotel

Vibæk Strandvej 4
8400 Ebeltoft
86343222
mail@ebeltoftparkhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Er du klar til en svingom og en hyggelig stund på et af Ebeltofts bedste hoteller, så book et weekendophold med det samme på Ebeltoft Park Hotel. Beliggenheden fejler ikke noget, da der eksempelvis kun er små 100 meter fra hotellet til stranden, og med musik og dans om aftenen er der rig mulighed for at få en begivenhedsrig weekend på netop dette hotel.

Her er der plads til hele familien eller det romantiske par, der bare gerne vil have en stund for sig selv. Til middagen vil der, udover den udsøgte mad selvfølgelig, blive serveret stemningsfulde baggrundsmelodier, inden der for alvor kommer gang i dansegulvet. For det meste er det husorkestret ‘Aarkesteret’, der spiller op til dans på Ebeltoft Park Hotel. En tradition, der har det med at få folk til at komme igen og igen.

Så tag en tur til Jyllands næsetip og få et par hyggelige dage sammen med din partner eller resten af familien. Med både strand, musik og et stenkast fra mange spændende seværdigheder, er det det perfekte sted til et forlænget weekendophold.

Låsby Kro

Hovedgaden 49
8670 Låsby
86951766
info@laasby-kro.dk
Besøg deres hjemmeside

Er du stor tilhænger af de klassiske rammer, som man kan være heldig at møde på enkelte af landets små fine kroer, vil stemningen og charmen på Låsby Kro ikke skuffe dig. Her er alt, som det skal være på en vaskeægte kro, og underholdningen fejler heller ikke noget, da kroværten sætter en ære i at diske op med musikalske retter, der får alle med i festen.

Låsby Kro fører deres egen musikalske kalender, hvilket gør det nemt for dig at planlægge dit ophold efter hvilke musikalske kunstnere eller orkestre, der spiller op til dans i den og den weekend. Skulle du eksempelvis være glad for Kandis, er det jo bare med at planlægge dit ophold ud fra, hvornår Johnny og hans drenge lægger vejen forbi.

Her mødes mange gæster i festlige rammer, og du kan se frem til en weekend med liv i gaden, når du booker dig ind på Låsby Kro.

Trænger i til afslapning om aftenen kan I benytte jer af de tilgængelige kanaler på fjernsynet eller smide en af jeres favorit streamingtjenester op på fjernsynet og lade hyggen begynde.

Comwell Sorø

Abildvej 100
4180 Sorø
57835600
hotel.soro@comwell.dk
Besøg deres hjemmeside

Selvom Sorø i sig selv ikke er så stor igen, betyder det ikke, at den ikke har meget at byde på. Eksempelvis det smukke Comwell Sorø Hotel, som kan være en bejler til rollen som vært for dit weekendophold med underholdning. Her er der i hvert fald mange forskellige ting på plakaten, og du kan med fordel planlægge dit weekendophold ud fra de allerede planlagte arrangementer, du kan finde i hotellets kalender.

I år er det eksempelvis muligt for dig at komme med til en ultimativ intimkoncert med Brødrene Olsen, som altid er livlige og gode til at bringe smilet frem på folks læber. Skulle det ikke lige være dig, kan du også komme til at opleve personer som Billy Cross og Jimmy Colding, når du booker et weekendophold på Comwell Sorø.

Alle arrangementerne ligger som regel om aftenen, så der er god mulighed for at nå et lækkert måltid mad i den udsøgte restaurant på hotellet inden underholdningen går i gang. Her er der fokus på kvalitet, og både maden og vinen er nøje udvalgt, så du kan få den absolutte smagsoplevelse.

Ærø Hotel

Egehovedvej 4
5960 Marstal
62532406
info@aeroehotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Et hotel, der heller ikke skorter på underholdningen, er Ærø Hotel. Udover at kunne nyde en lækker middag i hotellets restaurant, hvor du samtidig har øl, vand og vin ad libitum under hele måltidet, vil du kunne svinge hofterne i takt til deres talentfulde orkester, der altid er garant for en god aften med fest og farver.

Under middagen vil der blive spillet dinnermusik, som du kan sidde og lytte til i ro og mag, mens du smager på de udsøgte retter fra køkkenchefens nøje udvalgte menu. Livemusikken vil stå på indtil kl 1.00, hvor der vil blive sagt godnat indtil næste morgen, hvor morgenbuffeten står klar på bordet.

Hvis du søger andre aktiviteter på Ærø, er der et væld af muligheder. Du kan eksempelvis prøve kræfter med den populære golfbane, leje en cykel og cykle en tur rundt på øen eller blot slentre langs kysten og lytte til de brusende bølger.

Hotel Vissenbjerg Storkro

Søndersøvej 30
5492 Vissenbjerg
64473880
info@vissenbjergstorkro.dk
Besøg deres hjemmeside

Vil du booke dig ind et sted, hvor du kan være sikker på, at kalenderen er spækket med aktiviteter, og der ikke er en eneste dag i ugen, der er kedelig, kan du med ro i sindet vælge et af værelserne på Hotel Vissenbjerg Storkro. Her er der ikke to dage, der er ens, og du kan være sikker på at få underholdning og arrangementer i verdensklasse.

På Vissenbjerg Storkro vil du eksempelvis kunne opleve livemusik fra både små og store artister og orkestre. Der bliver ikke sparet på elguitaren og basforstærkeren, så du kan være sikker på at få sprøde toner, der er gode at danse til, når du går til fest på kroen i Vissenbjerg.

Af andre arrangementer kan det eksempelvis være værd at nævne en populære begivenhed som deres Vildaften, hvor kroen byder på en kæmpe vildbuffet, som sammen med et godt glas vin får smagsløgene til at eksplodere i glæde.

Rudbøl Grænsekro

Rudbølvej 36
6280 Højer
74738263
rudbol@rudbol.dk
Besøg deres hjemmeside

Går turen til Rudbøl Grænsekro, vil du kunne få en oplagt mulighed for at komme ud og svinge hofterne lidt. Her kan du nemlig se frem til at blive underholdt af både musik og dans, efter du har nydt en udsøgt 3-retters festmenu på kroens fantastiske restaurant. Vil du have natmad og en flaske vin med i pakken også, kan dette sagtens tilkøbes.

Det er dog ikke kun til de traditionelle weekendophold, at underholdningen følger med. Hvis du vælger at booke dig ind henover julen eller nytåret, kan du se frem til at få serveret rytmiske toner og svingende melodier, som automatisk får dig til at vippe i takt med foden. Året rundt bliver der budt op til dans på Rudbøl Grænsekro – hvornår har du lyst til at være med?

I Sønderjylland kan de finde ud af at skabe liv og glade dage, og du kommer med sikkerhed ikke til at kede dig, hvis du vælger et par dage på Rudbøl Grænsekro.

Danske weekendophold sprudler af liv og underholdning

Det vil bestemt ikke blive kedeligt, hvis du checker ind på et af de mange hoteller på listen herover. Skal dit ophold blot byde på lidt musik og dans, eller skal der være andre arrangementer på programmet som eksempelvis foredrag, komik eller temaaftener? Og er det vigtigt for dig, at det er kendte musikere, der spiller op, eller må det gerne være lokale orkestre, der leverer musikken til aftenens underholdning?

Om du er til det ene eller det andet, er op til dig at finde ud af. Når du har gjort det, er det bare med at få booket dig ind på det hotel, der lever op til de krav, du nu engang måtte have.