Elsker du at gå i teatret, og har du måske allerede købt et par billetter til en række forestillinger i løbet af året, kan det være en ide at gøre en hel tur ud af det og få arrangeret et traditionelt weekendophold nær det teater, hvor du en af aftenerne skal ind og underholdes.

Mange af de danske teaterscener ligger i nærheden af gode hoteller, hvor det er muligt at booke et weekendophold med en enkelt eller to overnatninger. Så hvis du skal se teater langt væk fra dit hjem, er det oplagt at få en oplevelse ud af det og booke et værelse på et hotel nær teatret. Så er der heller ikke så langt til en blød seng, når forestillingen først er slut.

Jørgensens Hotel

Søndergade 17-19
8700 Horsens
75628585
info@jorgensens-hotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Et godt sted at kombinere et weekendophold med teater i er i Horsens. Horsens har også en række teatre at byde på, og hvis du vil gøre dit ophold særligt, kan det være en god ide at leje et par værelser på Jørgensens Hotel i Søndergade.

På Jørgensens Hotel spiser og sover man godt, og det er det perfekte sted at lade op til en aften i hyggeligt selskab på et af de mange teatre i Horsens by. Når du vil ud og have en hyggelig aften i selskab med de skrå brædder, kan det være en god ide at kigge på spændende forestillinger hos teatre som Horsens Ny Teater, Komediehuset eller måske endda Horsens Amatør Teater.

Efter forestillingen kan du vende snuden hjem mod Jørgensens Hotel og glæde dig til en dejlig nats søvn i en af deres bløde senge, inden der om morgenen vil være en udsøgt morgenbuffet.

 

Ydes Hotel

Hans Tausens gade 11
5000 Odense C
66121131
reception@ydes.dk
Besøg deres hjemmeside

På Fyn kan de også finde ud af det der med teater. Og tager du på et weekendophold i H.C. Andersens hjemby Odense, vil du kunne finde en lang række af teatre i centrum af byen. Derfor er det oplagt at booke sig ind på et hotel, der ligger lige i smørhullet, og her kan du med fordel vælge Ydes Hotel, som før i tiden bl.a. var ofte besøgt af kendte personer som eksempelvis kunstneren Dan Turéll.

Tæt på Ydes Hotel kan du finde mange spændende teaterscener, heriblandt Odense Teater, Teater Momentum, Vintapper Teatret og Teater Kompas, der alle på hver sin måde også byder ind med oplevelser i det kulturelle byliv i Odense.

Ydes Hotel giver dig en overnatning til en yderst skarp pris. Her får du dog ikke måltider med, men de kan være behjælpelige med at finde et bord til dig på en af de omkringliggende restauranter. Du kan dog nyde godt af både gratis kaffe og økologisk juice under hele dit ophold på hotellet.

Prinsen Hotel

Prinsensgade 14-16
9000 Aalborg
98133733
info@prinsenshotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Skal du endnu mere nordpå i Jylland, kan det være, du vil nyde et ophold i Aalborg, hvor du kan finde mange teaterscener, der alle er klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse med hjem. Prinsen Hotel vil her være det perfekte valg for dig, der gerne vil bo centralt i den nordjyske by.

På hotellet vil du finde lyse værelser med mulighed for at leje værelser i økonomi-klassen, så alle kan være med. Morgenmadsrestauranten inviterer hver eneste morgen hotellets gæster på et solidt morgenbord, så du kan få noget energi i maven og blive klar til dagen. Aftensmad vil der dog ikke blive serveret på hotellet, men med gåafstand til en perlerække af gode restauranter og cafeer er det nemt at finde et godt måltid mad i nærheden.

I Aalborg vil du falde over en bunke spændende forestillinger, som alle på hver deres unikke måde giver dig en oplevelse, du sent vil glemme. Prinsen Hotel ligger tæt på en række af teatre som eksempelvis Aalborg Teater, Det Hem’lige Teater og Teater Nordkraft.

Hotel Amerika

Amerikavej 48
9500 Hobro
98544200
post@hotelamerika.dk
Besøg deres hjemmeside

Vil du på miniferie i det nordjyske, kan Hotel Amerika danne rammerne om et hyggeligt weekendophold, hvor der er rig mulighed for at køre til en af de mange charmerende teaterscener, der ligger i nærheden. Hotel Amerika er placeret i udkanten af Hobro, så det ligger ikke i gåafstand fra en lang række teatre, som du vil opleve det i København. Men det ligger dog i kørselsafstand fra en lang række nordjyske teaterscener, som alle er værd at opleve.

Du kan eksempelvis vælge at tage ind til Hobro og se en forestilling på Himmerlands Teater, der året rundt sætter mange forskellige forestillinger op. Du vil også kunne køre lidt sydpå og finde Teater Neo, der kan være spændende at besøge.

Kunne du godt tænke dig at opleve den nordjyske gæstfrihed, den kulinariske oplevelse på Hotel Amerika og et par gode teatertilbud, er dette hotel det oplagt valg for dit weekendophold.

Hotel Oasia Aarhus

Kriegersvej 27
8000 Aarhus C
87323715
mail@hoteloasia.dk
Besøg deres hjemmeside

Vil du på et weekendophold med teater i den altid skønne by Aarhus, kan det være en fordel at booke et par overnatninger på Hotel Oasia Aarhus. Her kan du nyde fordel af den centrale beliggenhed, hvilket gør det nemt at komme rundt til de forestillinger, du vil ind at se, og derudover ligger det også tæt på så mange andre af byens seværdigheder. Så kan du være sikker på at få et weekendophold fuld af oplevelser.

Ved at leje et værelse på Hotel Oasia Aarhus kan du se frem til at bo i nærheden af en lang række teatre, som alle byder på god underholdning hver eneste weekend. Du vil eksempelvis komme til at bo tæt på Aarhus Teater, det største i byen, samt en række mindre scener som Teater Refleksion, Teatret Svalegangen og Bora Bora.

At hotellet derudover også ligger tæt på mange shopping muligheder, dejlige cafeer og spændende attraktioner som museer, parker og musikalske arrangementer er jo bare en fordel.

Copenhagen Admiral Hotel

Toldbodgade 24-28
1253 København
33741414
admiral@admiralhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Du kan vælge at booke et weekendophold på Copenhagen Admiral Hotel, som har en anden charme og en ældre stil over sig. Her kan du lade dig varte op med både morgen- og aftensmad, mens du nøje vælger hvilket stykke, du vil ind og se om aftenen. Igen ligger dette hotel i gåafstand til mange scener, så der er burde være rigeligt at vælge imellem.

Bare få minutter fra Copenhagen Admiral Hotel finder du eksempelvis teatre som Det Kongelige Teater, Bådteatret, Grønnegårds Teatret og Skuespilhuset, bare for at nævne nogle stykker. Dog bør du ikke kun holde dig til at kigge efter forestillinger på de scener, da der også ligger mange andre smukke teatre i hovedstaden, som du nemt og hurtigt kan komme til med bus eller metro.

Før og efter optrædenerne vil du kunne nyde godt af den korte afstand fra hotellet til bl.a. Nyhavn, hvor du kan sætte dig ned og nyde et godt måltid mad på en af de hyggelige caféer, eller du kan tage på en rundtur i kanalrundfarten, hvis du ikke har set byen på tæt hold før.

 

Imperial Hotel

Farimagsgade 9
1606 København V
33128000
imperialhotel@arp-hansen.dk
Besøg deres hjemmeside

Hvis du skal til København og se teater, eller hvis du bare gerne vil på et weekendophold, hvor du har mulighed for at gå ud at se teater en af aftenerne, kan det være oplagt at booke dig ind på Imperial Hotel. Her er du i gåafstand til rigtig mange teatre, hvilket gør det utroligt nemt at komme frem og tilbage.

Skulle du endelig vælge en forestilling på et teater, der ligger lidt langt væk, kan du jo hoppe ned i metroen eller tage en bus. Den offentlige transport i København stopper næsten overalt, og på den måde kan du spare dine fødder for begge ture eller blot en af vejene til eller fra teatret. Når du skal hjem kan det være, du bare gerne vil have det til at gå så hurtigt som muligt.

I nærheden af Imperial Hotel ligger der bl.a. Det Ny Teater, Folketeatret og Bremen Teater samt mange andre både små og store scener, hvor du med garanti kan være sikker på at finde en række forestillinger den aften, du er i byen.

Skal du se teater på de små eller store scener?

Vi har rigtig mange teaterscener rundt omkring i landet – både store og små. Hvis du vil se de professionelle på de store scener, kan det være en rigtig god ide at tage på et weekendophold i storbyer som København, Aarhus eller Aalborg.

Er du til den intime oplevelse på de små scener, kan du også vælge at trække mod mindre byer, hvor du ligeså finder fantastiske hoteller, der sørger for, at du har det godt under hele opholdet. De små scener kan også levere underholdning i topklasse, og her får du utroligt meget for pengene.