Se oversigten over de mest populære weekendophold med spa her.

En af de mange fordele, man kan nyde godt af, når man tager på et lækkert weekendophold, er blandt andet at have sit helt eget spa på værelset. Der er ikke mange hoteller, der tilbyder dette, men der er dog en håndfuld, som du kan finde her på denne liste.

Der er ikke noget så lækkert, som at have et spa på sit eget værelse, så man selv kan bestemme, hvornår og hvor lang tid man har lyst til at bruge det. Vælger du at booke dig ind på et af disse hoteller, er det bare med at nyde de dage, du nu engang har der. Og et privat spa er uden tvivl selvforkælelse af bedste skuffe.

Klik dig videre til oversigten over populære weekendophold med spa med et klik her.

Benniksgaard Hotel

Sejrsvej 101
6300 Gråsten
74650949
info@benniksgaardhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Når du checker ind i en af luksus ferielejlighederne på Benniksgaard Hotel, kan du se frem til et par dage med luksus for alle pengene. Her bliver det landlige liv og den luksuriøse tilværelse forbundet i en smuk blanding, som gør et ophold på Benniksgaard Hotel unik. I de smukke ferielejligheder vil du opleve både egen spa og egen sauna på badeværelset, hvilket fuldender weekendopholdet.

Vælger du at booke et luksus ophold på hotellet, vil du kunne nyde godt af mousserende vin og chokolade ved ankomsten, hvorefter du kan se frem til en udsøgt 3-retters aftenmenu. Dagen kan så rundes af med en tur i din egen spa tilbage på værelset og eventuelt en tur i saunaen

Rold Storkro

Vælderskoven 13
9520 Skørping
98375100
roldstorkro@rold.dk
Besøg deres hjemmeside

Ved Rold Skov finder man ikke kun smuk natur og et rigt dyreliv, som er et must at opleve, når man er i nærheden. Man finder også den hyggelige Rold Storkro, der hvert år slår dørene op for rigtig mange gæster. Og enkelte af dem booker sig ind i Bøgesuiten, som er det mest luksuriøse værelse på hele kroen. Dette værelse skal du booke dig ind i, hvis du vil nyde godt af adgangen til privat spa.

Et ophold på Rold Storkro er oplagt for dig, der gerne vil bo direkte i naturen, og som er glad for at kigge ud på grønne træer og høre fuglefløjt, når du slår øjnene op til en ny dag. Her er der mulighed for at komme på guidede ture i den fortryllende skov, der undervejs afslører helt nye sider af sig selv.

Og når du bliver brødflov, kan du se frem til at nyde måltiderne tilbage på kroen, hvor du vil blive kræset om, ligesom der er blevet det for maden. Musik og dans er også en del af weekendopholdet på Rold Storkro, hvor både natmad, morgenmad og aftensmad er med i prisen, når du booker et weekendophold.

Kurhotel Skodsborg

Skodborg Strandvej 139
2942 Skodsborg
45585800
info@skodsborg.dk
Besøg deres hjemmeside

Et stenkast fra Øresund finder du Kurhotel Skodsborg, som byder dig velkommen til et par forrygende dage med rendyrket afslapning og velvære i fokus. Her skal du også booke en af de luksuriøse juniorsuiter, hvis du vil have adgang til egen spa. Ud over at være udstyret med egen spa på badeværelset, har disse værelser en himmelsk udsigt over både haven og Øresund, som virkelig er fantastisk at stå op til.

Kurhotel Skodsborg har dog også egen spa afdeling, hvor din krop kan blive forkælet, og du kan komme til at skinne igen. Med en lang række krops- og ansigtsbehandlinger, massager og mange andre tilbud på menukortet er der rig mulighed for at finde en behandling, som du føler, du vil have godt af.

Med et hav af spændende workshops, foredrag og events kommer du bestemt ikke til at kede dig på Kurhotel Skodsborg. Mange prominente navne lægger vejen forbi og lærer eller fortæller dig om lige netop det håndværk eller fag, som de har specialiseret sig inden for.

Ruths Hotel

Hans Ruths Vej 1
9990 Skagen
98441124
info@ruths-hotel.dk
Besøg deres hjemmeside

På det dejlige Ruths Hotel i Skagen finder du også lækre værelser med egen jacuzzi. I alt råder hotellet over hele syv juniorsuiter med egen jacuzzi på badeværelset. Heraf er seks af dem placeret i stueplan med egen terrasse, mens den ene på første sal har balkon og havudsigt. Har du mulighed for at booke den lækre suite på første sal, er det uden tvivl det bedste valg.

Dette hotel er et af de mest komplette hoteller i Skagen og omegn. Her kommer du ikke til at mangle noget, da hotellet både byder på en gourmetrestaurant og en hel wellness afdeling, hvor du kan koble helt fra, når du ellers ikke er fuldt optaget med det i din egen jacuzzi. Her er der mulighed for en lang række behandlinger af professionelle massører, der er klar til at gøre dit ophold endnu bedre.

Hvis du vil have en weekend i velværens tegn, er det uden tvivl oplagt at booke en juniorsuite på Ruths Hotel i Skagen.

Palads Hotel

Sct. Mathiasgade 5
8800 Viborg
86623700
info@hotelpalads.dk
Besøg deres hjemmeside

I hjertet af Viborg finder du Palads Hotel, hvor der i særdeleshed er plads til en romantisk getaway. I en af deres lækre suiter eller på deres VIP de-lux værelser kan I nyde godt af en privat spa, hvor der samtidig også er egen sauna til. Efter en tiltrængt tur i spaen, kan I sætte jer i saunaen, der også vil være på værelset, og holde varmen.

At have både sauna og spa på sit eget værelse gør opholdet komplet og utrolig romantisk. Har dig og din partner brug for et par dage med komplet fred og ro og med plads til at hygge om hinanden, gøres det ikke bedre end på Palads Hotel i Viborg.

Vælger I at booke et romantisk weekendophold her, kan I også se frem til en god mousserende vin, som vil stå klar til jer på køl, når I ankommer. Derudover er værelserne udstyret med egne køkkener, så I kan tilberede jeres egen mad, eller I kan tage en tur på en af de mange udsøgte restauranter, som byen også kan byde på.

 

Agerskov Kro og Hotel

Hovedgaden 3
6534 Agerskov
74833228
otte@agerskov-kro.dk
Besøg deres hjemmeside

Siden 1976 har værtsparret Bodil og Peter Otte budt gæster fra hele landet velkommen på Agerskov Kro og Hotel, der med tiden har været gennem en større renovering og fået flere tilbygninger, som både dækker over mange flere værelser samt luksus ferielejligheder. Og det er netop disse lejligheder, der er placeret i bygningen overfor kroen, der er udstyret med privat spa.

Kroen er om noget et familiedrevet sted, hvor både børn og søskende til værtsparret har hjulpet til i tide og utide siden 1976. Enkelte er den dag i dag stadig ansat på fuld tid, mens andre familiemedlemmer kommer forbi i ny og næ og giver et nap med, når der virkelig er tryk på.

Så hvis du vil bo et sted, der udstråler charme og idyl, vil du finde dig godt tilrette på Agerskov Kro og Hotel. Og ved at booke dig ind i en af de fire luksuriøse ferielejligheder, vil du også have adgang til dit eget private spa, som bare lige sætter prikken over i’et.

Låsby Kro

Hovedgaden 49
8670 Låsby
86951766
info@laasby-kro.dk
Besøg deres hjemmeside

Låsby Kro er et af de få steder i landet, der tilbyder dig et værelse med dit helt eget spa. Ud af de mange værelser, der er på kroen, er der dog kun et enkelt af dem, der har et spa. Så hvis du vil have dit eget spa på Låsby Kro, skal du booke det mest luksuriøse VIP værelse. Dét, der eksempelvis også ofte bliver brugt til brudepar.

Når du ikke ligger og flyder i dit luksuriøse spa, kan du blandt andet nyde en veltilberedt og velsmagende middag, som efterfølgende vil blive fulgt op af musik og dans. Her er der ofte underholdning i topklasse, når bands som Kandis, Kim og Hallo eller Fede Finn gæster kroen.

Kroen byder sidst, men ikke mindst, også på en række senior udflugter til dig, der ikke vil ligge i spaen hele dagen. Her er der rigtig god mulighed for at møde nogle nye mennesker, da disse udflugter som regel er ret populære blandt kroens overnattende gæster.

Utrolig luksuriøst med egen spa på værelset

At have dit eget spa på værelset er noget, som du med garanti kommer til at sætte pris på, når du først får prøvet det. Og hvis du virkelig vil have luksus for dine penge, kan du vælge at booke dig ind på et af de hoteller, hvor der også vil være privat sauna. Så bliver det ikke meget bedre.

Alle har fortjent at koble af på denne måde engang imellem og nyde godt af den ro, man bare ikke har mulighed for at finde tid til i den travle hverdag. Det er en helt unik oplevelse.