Trænger du til et lille afbræk fra hverdagen, og har du lyst til at give hele din familie en tur, de sent vil glemme, kan det være værd at overveje at tage afsted på et weekendophold, hvor der er plads til både store og små. Eventuelt et weekendophold med pool, da det er den perfekte mulighed for både børn og voksne for at hygge sig sammen.

Selvom man normalt ikke vil forbinde Danmark med swimmingpools, er der overraskende mange hoteller, der er udstyret med sådan en eller sågar flere. Derfor er det heller ikke særlig svært at finde et hotel med pool – du kan jo bare starte med at kigge på den håndfuld, der er fundet frem herunder.

Hotel Marina

Kystvej 32
8500 Grenå
86322500
info@hotel-marina.dk
Besøg deres hjemmeside

Hvis formålet med dit weekendophold er at komme ned i gear og lave absolut ingenting, bør Hotel Marina lige tjekkes ud, inden du vælger hotel. For her er der nemlig plads til at trække stikket ud og koble helt fra. Det kan blandt andet gøres i hotellets poolområde, hvor du både finder en pool for de voksne og en for de mindste.

Under weekendopholdet på Hotel Marina ved Grenå slipper du for at skulle bekymre dig om madlavningen, da der både morgen og aften er serveret, uden at du skal løfte en finger. Du skal blot sætte dig til rette i den hyggelige restaurant og tage for dig af retterne.

Er det den fulde wellness pakke, du er på jagt efter, har Hotel Marina også sådan et område. Her finder du både jacuzzi, dampbade og hvilerum, som burde give dig alle muligheder for at få ladt batterierne op og blive klar til hverdagen igen.

Color Hotel Skagen

Gl. Landevej 39
9990 Skagen
98442134
skagen@skagenhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Vil du helt op på spidsen af Danmark, og er du mest interesseret i at have adgang til en udendørs pool, bør du booke værelser på Color Hotel Skagen allerede nu. Her finder du en stor udendørs pool, som i sommermånederne er varmet op dagen lang, hvilket giver dig rig mulighed for både at nå en forfriskende dukkert i poolen samt tid til at gå på opdagelse i en af landets hyggeligste sommerbyer.

Stedet bugner af aktiviteter, så selvom I bliver på hotellet og hygger jer, er der stadig rigeligt med ting at foretage sig. Med faciliteter som fitnessrum, beachvolley, bordfodbold, bordtennis, billard og minigolf skal der gå meget galt, hvis I ikke kan finde på noget at lave.

Med hele 152 værelser på hotellet er der også god mulighed for at møde andre mennesker, og ungerne kan måske få et par nye legekammerater i løbet af jeres weekendophold. Så kig nærmere på Color Hotel Skagen, hvis I vil bo på et hotel, der har alt.

Hotel Margrethe

Langgade 36
7321 Gadbjerg
75876333
post@hotelmargrethe.dk
Besøg deres hjemmeside

Er det ikke en nødvendighed for dig at bo lige ned til en fjord eller ud til kysten, er Hotel Margrethe ved Gadbjerg en bejler til rollen som vært for dig og din familie. Her finder du hele to swimmingpools, hvor den ene er placeret udendørs. Den er dog kun på små tyve centimeter, så det er nok kun for de mindste, men der er ingen tvivl om, at børnene kan få mange sjove timer til at gå i den.

Den anden swimmingpool er placeret indendørs, hvilket gør den oplagt at bruge hele året rundt. Den udendørs er kun opvarmet fra april til november, så før eller efter den periode er det relativt koldt at hoppe i. Med en lang række familieværelser, hvor der er plads til far og mor samt to-tre børn, er det et af de bedre steder at drage hen med hele familien.

Hotellets restaurant byder på velsmagende retter i løbet af aftenen, hvor I alle sammen kan sætte jer til rette og nyde et lækkert måltid mad, inden aftenen så småt går på hæld, og I trækker jer tilbage på værelset til en god nats søvn.

Hotel Koldingfjord

Fjordvej 154
6000 Kolding
75510000
hotel@koldingfjord.dk
Besøg deres hjemmeside

I Jylland kan man være så heldig at støde på Hotel Koldingfjord. Udsigten fra hotellet finder man nok ikke meget smukkere nogle andre steder i landet, da hotellet er placeret pladask ned til fjorden, som derudover er omkranset er et kæmpe areal med skov, hvilket gør det til et sandt paradis for naturelskerne.

Alle hotellets gæster kan nyde godt af de mange faciliteter, som man finder på Hotel Koldingfjord. Herunder tæller blandt andet den skønne swimmingpool, der har et lækkert lounge område tilknyttet, hvor man kan sidde og hygge sig, før eller efter at man har været en tur i vandet.

Af øvrige faciliteter, man som gæst også har fri adgang til, er der blandt andet en sauna og et fitness område, så du kan holde formen ved lige, selv når du drager på et weekendophold. Alt i alt kan I se frem til et par skønne dage, hvis I vælger at booke et værelse på Hotel Koldingfjord.

Hotel Limfjorden

Simons Bakke 39
7700 Thisted
97924011
info@hotellimfjorden.dk
Besøg deres hjemmeside

På Hotel Limfjorden ved Thisted er der god underholdning for børn og voksne med barnlige sjæle. Mange børnefamilier har efterhånden lagt vejen forbi det hyggelige hotel, og det kan være, I bliver den næste. Her kan I boltre jer i den store swimmingpool, inden I hopper en tur i saunaen.

Skulle i få lyst til at køre ud i landet og se nogle af de mange attraktioner, man finder i det nordjyske, kan I få kyndig vejledning til nogle af områdets bedste attraktioner af det søde personale, som altid er til at få fat i, når der er brug for det.

Med den perfekte placering tæt ved Limfjorden er det også oplagt at gå et par ture langs den, eller endda prøve at komme ud af at sejle på den, hvilket der er rig mulighed for. I kan også drage ud til Vesterhavet, hvis I en af dagene skulle have behov for lige at blive blæst igennem.

Sørup Herregaard

Sørupvej 26
4100 Ringsted
57643002
hotel@sorup.dk
Besøg deres hjemmeside

Skal der være plads til både store og små, er et weekendophold på Hotel Sørup Herregaard perfekt. Her er der både en pool til de voksne og de små, og de små har endda deres helt egen gejser i deres pool, som kan give anledning til mange timers sjov.

Begge de pools, du finder på Hotel Sørup Herregaard, er med saltvand. Der er dog tilføjet en meget lille smule klor, som er der for at modvirke de bakterier, der nu engang måtte komme i vandet. Udover at byde på to swimmingpools, finder du også både petanque baner og minigolf på hotellet, samt en masse interessante udflugtsmål som I også kan drage ud til i løbet af dagen, når I altså ikke lige er i poolen.

Hotellet ligger ved Ringsted, så er du bosat på Sjælland, og er det passende ikke at skulle en tur over broen, som også koster penge, vil Hotel Sørup Herregaard være et kanon godt valg for en lille børnefamilie.

 

Hotel Fjordgården

Vester Kær 28
6950 Ringkøbing
97321400
rec@fjordgaarden.dk
Besøg deres hjemmeside

Vil du gerne på et weekendophold i Vestjylland, er Hotel Fjordgården et oplagt valg. Swimmingpoolen er åben året rundt, og i de varmere måneder kan i alle sammen nyde godt af den sjove rutsjebane, der kan få det til at kilde i maven på både børn og voksne.

Udover at kunne tilbyde jer en pool, som I kan svømme rundt i fra 8-22 hver eneste dag, er der også sauna, som I efterfølgende kan slutte af med efter en lang dag i vandet. Et lille spabad er der også i samme område, så I kommer ikke til at mangle noget, hvis I vælger at booke et værelse over en weekend her.

Underholdende aktiviteter er der også rigeligt af på Hotel Fjorgården, så der er vist ingen fare for, at I kommer til at kede jer her. Book et værelse eller to til hele familien, eller snup en lille tur med kæresten under armen og få et par dage væk fra hverdagen i fred og ro med tid til hinanden.

En afslappet ferie med ungerne eller bare plads til dig selv?

Leder du efter et weekendophold med pool, bør du lige overveje, om du bare søger et sted med plads til dig selv, eller om det er vigtigt, der også er aktiviteter og faciliteter til dine børn. Begge dele er nemme at finde, som du også ser på listen herover, og det kan være, dine børn kommer til at kede sig lidt, hvis de skal med på et hotel, hvor der kun er en pool for de voksne som eneste aktivitet.

Landet bugner med skønne pools, som alle er klar til at friske dig op i løbet af den varme sommer. Du skal bare finde ud af, hvor i landet du vil hen, og så er det bare med at få booket.