Selvom de fleste hoteller rundt omkring i landet, der tilbyder at smage på de våde varer, ofte kun har vin på menukortet, betyder det ikke, at man ikke kan finde weekendophold med ølsmagning på programmet. For det kan man faktisk.

Så hvis du er større fan af øl end vin, er det jo oplagt at planlægge dit weekendophold på et af de nedenstående hoteller.

The Square

Rådhuspladsen 14
1550 København V
33381200
Thesquare@arp-hansen.dk
Besøg deres hjemmeside

Vil du bo helt centralt i København og have kort afstand fra hotellet til bryggeriet, hvor ølsmagningen finder sted, kan du indlogere dig på designhotellet The Square på Rådhudspladsen, hvorfra du kun har omkring 100 meter til Brewpub København, som er et af de mest anerkendte bryghuse i landets hovedstad. Her får du virkelig noget for pengene.

Hos Brewpub København vil I have muligheden for at kunne booke både rundvisning og ølsmagning i en og samme pakke. Vælger I at bestille bord til middag efterfølgende, er prisen 89 kroner pr. person for rundvisning og ølsmagning, mens den er 130 kroner pr. person uden middag. I vil få et indblik i fremstillingen af øllet, mens I alle vil have muligheden for at smage på fire af bryggeriets fremragende øl.

Overnatningen på The Square sker i utroligt flotte rammer, og værelserne fås i alle typer, så der både er til dig, der bare har brug for en seng at sove i og ikke meget andet, mens der også er deluxe suiter til dig, der gerne vil have et luksuriøst weekendophold med ølsmagning på programmet.

Hotel Nora Copenhagen

Nørrebrogade 18
2200 København N
35372021
nora@hotelnora.dk
Besøg deres hjemmeside

Har du lyst til at tage på et weekendophold med ølsmagning i hovedstaden, vil du kunne sammensætte et perfekt ophold med en overnatning eller to på Hotel Nora Copenhagen samt en omgang ølsmagning på det lokale Nørrebro Bryghus. Og med kun 350 meter fra hotellet til det hyggelige lille bryghus, burde der være god mulighed for at finde tilbage til hotellet igen efter arrangementet.

Bryggeriet afholder som regel ølsmagning for grupper på minimum otte personer, men det kan dog stadig lade sig gøre at booke ølsmagning, hvis man er færre. Det kræver blot en specialaftale med bryggeriet. Prisen for ølsmagningen er 135 kroner pr. person, og I kan se frem til at smage på fire af bryggeriets fadøl, og varigheden er ca. en time.

Ud over at ligge så tæt på Nørrebro Bryghus, ligger Hotel Nora Copenhagen også i gåafstand til mange andre spændende seværdigheder som Nørrebro Teater, Forum, Planetariet og Botanisk Have, bare for at nævne nogle stykker. Der er også kun få minutter til metroen, hvis du vil rundt til nogle af byens andre dele.

 

Hotel Postgaarden

Storgade 25
4180 Sorø
57832222
info@hotelpostgaarden.dk
Besøg deres hjemmeside

Ikke langt fra Slagelse finder du Sorø, hvor du på Hotel Postgaarden finder en lang række hyggelige værelser i charmerende rammer. Placeret i hjertet af Sorø er der ikke langt til noget – heller ikke Sorø Bryghus, hvor du kan få arrangeret ølsmagning, både som privat- eller firmaarrangement.

Der er tale om et hotel, der ikke har ølsmagning på menuen, men med så kort afstand til Sorø Bryghus, må det tælle med som et weekendophold med mulighed for ølsmagning. På Sorø Bryghus har de mange gode aftaler med mange forskellige leverandører, og i samråd med dig kan der sammensættes et unikt tema for aftenen, som bunder ud i dine eller jeres ønsker. Der er mulighed for at smage på både ind- og udenlandske øl, så lad vær med at holde dig tilbage.

I og omkring Sorø er der også mange andre attraktioner og seværdigheder, du kan få tid til at opleve, inden dagen byder på ølsmagning i Sorø Bryghus.

Hotel Europa

H P Hanssens Gade 10
6200 Aabenraa
74622622
info@europahotel.dk
Besøg deres hjemmeside

På Hotel Europa i Aabenraa er de klar til at give dig ølsmagning for alle pengene. I kælderen finder du nemlig deres autentiske og populære skotske pub, Fox and Hounds, hvor de står klar med alt lige fra drinks- og whiskysmagning til netop ølsmagning, som du er på jagt efter. Det er helt klart et af de steder med det bedste udvalg, når det kommer til danske og udenlandske øl.

Ølsmagningen på Hotel Europa koster omkring de 250 kroner, men så er du til gengæld også garanteret en vaskeægte skotte som tovholder til jeres ølsmagning. Han kan fortælle vidt og bredt om hver enkelt øl, så du bør hellere være forberedt på at blive klogere, hvis du vælger at tage med til ølsmagning på Fox and Hounds.

Selve Hotel Europa er placeret med kun 20 km til den tyske grænse, så du har mulighed for at kombinere dit weekendophold med en tur ned til grænselandet. Derudover består hotellet af 57 lyse og nyligt renoveret værelser, som alle garanterer dig en god nats søvn, hvilket kan være rart oven på en god omgang ølsmagning.

 

Bautahøj

Bautahøjvej 39,
3630 Jægerspris
47530007
reception@bautahoj.dk
Besøg deres hjemmeside

I den nordlige del af Sjælland finder du Bautahøj, nærmere betegnet tæt ved Jægerspris. På Bautahøj kan du hele året rundt booke et weekendophold, hvor der er plads til fordybelse, ro og indsigt. Ud over at kunne byde på rolige rammer omkring dit weekendophold, kan de også byde dig på ølsmagning, som du kan tilmelde dig for små 150 kroner.

Ved dette lille arrangement på Bautahøj vil du blive præsenteret for en række øl fra det lokale bryggeri Hornbeer. Hornbeer blev i 2011 kåret som årets bryggeri, så du kan være sikker på, at der er tale om øl i højeste kvalitet. Til ølsmagningen vil du også kunne nyde små delikatesser, som alle er udvalgt til den enkelte øl for at fremme smagsnuancerne, således du får en langt mere kraftig oplevelse af hver enkelt øl.

Hvis du kunne være interesseret i et weekendophold på Bautahøj, kan du på deres hjemmeside se en oversigt over de ledige weekender, der er for resten af denne sæson.

Forkæl dine smagsløg med ølsmagning i charmerende rammer på et weekendophold

Er du glad for øl, og kunne du tænke dig at smage på nogle af landets mest udsøgte mærker, samtidig med at du kan falde til ro og få en god nats søvn på et dejligt hotel i nærheden, er det bare med at få booket dig ind på et af værelserne på et af de ovennævnte hoteller.

På et udvalg af hotellerne vil der være ølsmagning på selve hotellet, mens der på de øvrige vil være ølsmagning lige i nærheden. Husk altid at booke ølsmagningen ved siden af, da det ofte kræver en separat tilmelding og ikke blot leje af værelse på hotellet. Det vil være en skam at komme frem og så have glemt at få tilmeldt sig til selve arrangementet.