Vil du forkæle dig selv eller en du holder af med et weekendophold med massage, kan det være, du kan finde lidt inspiration på listen herunder. Her er der nemlig samlet en række af de bedste hoteller, når det kommer til total wellness og afslapning for dig og din krop.

Alle stederne er det mulig at koble fra mentalt og få genopladt de døde batterier, så du igen kan få samlet alle dine kræfter og blive klar til hverdagens stress og jag.

Hotel Opus Horsens

Egebjergvej 1
8700 Horsens
76257200
info@hotelopushorsens.dk
Besøg deres hjemmeside

Hotel Opus Horsens kan tilbyde dig helt forrygende omgivelser med wellness og massage i højsædet. Her kan du med et komplet wellness ophold over en weekend få bløde eller hårdt trykkende behandlinger, alt afhængig hvad din krop har brug for.

Wellness afdelingen på Hotel Opus Horsens ligger i kælderen, hvor du i charmerende omgivelser kan nyde en af de mange massager, der er mulighed for. Det kan være den opstrammende wellbeing massage, shiatsu massagen der sammen med varmeterapi afspænder hele kroppen, eller måske endda thai-yoga massagen som giver dig en indre ro.

Efter en af de mange gode massager kan du nyde en lækker 3-retters menu valgt af køkkenchefen, og planlægger du dit weekendophold med massage perfekt, kan det være, du har muligheden for at være publikum til en af de gode koncerter, der er på hotellet i løbet af året. Her er der blandt andet bands som Infernal på plakaten.

Grand Hotel Struer

Østergade 24
7900 Struer
97850400
sgh@struergrandhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

I Struer har de styr på det med massage. Det har de i hvert fald på Grand Hotel Struer, der ligger i hjertet af den gamle vestjyske købstad. Hotellet tilbyder et skræddersyet wellness weekendophold til dig, der gerne vil forkæle krop og sjæl på et af landet største wellness centre – nemlig Kurbad Limfjorden.

Ved at booke et wellness ophold på hotellet i Struer, får du en gratis billet til kurbadet, der blandt andet inkluderer et gratis aromabad og en ansigtsmaske. Derudover har du også mulighed for at booke tid til en god omgang massage, og dine muligheder dækker blandt andet over kropsmassage, benmassage, aromamassage og hot oil massage, som alle er værd at prøve.

Med forkælelse af krop og sjæl hører også et godt måltid mad, og det kan du se frem til at nyde tilbage på hotellet, efter du er blevet forkælet på det 900 m2 store kurbad. Der er gourmetmad for alle pengene, og dagen derpå kan du nyde et stort morgenbord, så du får den bedste tænkelige start på dagen.

Gilleleje Badehotel

Hulsøvej 15
3250 Gilleleje
48301347
info@gillelejebadehotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Vil du bo på et hotel, der emmer af alt, hvad der hedder romantik, charme og nostalgi, kommer du ikke uden om et weekendophold på Gilleleje Badehotel. Badehotellet har eksisteret i godt og vel 100 år, og lige siden starten har gæsten været i fokus. Man har altid været sikker på at få en god behandling, når man har booket et værelse på Gilleleje Badehotel.

På badehotellet er der mulighed for at booke et decideret wellness ophold, der giver dig mange fordele. Ud over at få både morgenbuffet og en 3-retters menu til aften, kan du se frem til en hel times massage, der selvfølgelig er med i prisen. Fri adgang til hotellets badeafdeling samt et stks. badekåbe er også inkluderet i pakken, hvilket alt i alt giver dig rammerne for en perfekt weekend i velværens tegn.

Gilleleje Badehotel er det perfekte sted for en romantisk miniferie, så hvis du har en partner, du gerne vil forkæle lidt, kan du hive ham eller hende en tur med på spidsen af Sjælland og blive forkælet i en hel weekend.

Strand- & Badehotel Marienlyst

Ndr. Strandvej 2
3000 Helsingør
49214000
hotel@marienlyst.dk
Besøg deres hjemmeside

På Strand- & Badehotel Marienlyst ved Helsingør, kan du se frem til et par dage i elegante omgivelser med en fortryllende udsigt over Øresund fra flere af hotellets værelser og restauranten samt et spækket koncertprogram med flere af landets dygtigste artister, der over sæsonen kommer og underholder til maden.

Når du ikke lige sidder og nynner med på Burhan G eller Rasmus Nøhrs glade melodier, kan du finde vej til wellness afdelingen, hvor der er velvære og forkælelse på programmet serveret i samarbejde med Organic Spa. Her er der både “Let Go Stress”, body massage og full body massage samt mange andre valgmuligheder på menuen.

Så trænger du og din krop til et break fra hverdagen, og kunne din ryg og nakke godt bruge at blive løsnet op af professionelle massører, kan du med fordel lade dig forkæle på Strand- & Badehotel Marienlyst.

Hotel Vejlefjord

Sanatorievej 26
7140 Stouby
76823380
reception@vejlefjord.dk
Besøg deres hjemmeside

Et væld af skønhedsbehandlinger kan du få på et af Danmarks bedst beliggende hoteller, nemlig Hotel Vejlefjord, der ligger et stenkast fra den smukke fjord af samme navn. Her er wellness nøgleordet, og du kan være garanteret et afslappende weekendophold, hvis du vælger at booke et værelse her.

Som både nomineret og tidligere vinder af prisen Årets Spa ved Danish Beauty Award, kan du være sikker på at få meget for pengene i en af Danmarks bedste wellness afdelinger. På massagebriksen kan du få et udvalg, der dækker over behandlinger som aromamassage, stenmassage, kropsmassage og naturens hemmelighed, som er noget så eksotisk som urteboldmassage. Det finder du ikke mange andre steder i landet.

Når du ikke ligger på briksen og modtager den ene skønne behandling efter den anden, kan du få hovedet tømt ved at løbe en tur på en af de mange kurveje, hotellet har været med til at danne i den omkringliggende natur. De er perfekte til at løbe eller gå på, og du har under hele turen den smukkeste grønne natur omkring dig.

 

Comwell Borupgaard

Nørrevej 80
3070 Snekkersten
48380333
hotel.borupgaard@comwell.com
Besøg deres hjemmeside

På det smukke Hotel Comwell Borupgaard finder du rig mulighed for at blive masseret af professionelle massører, der tager sig godt af dig under hele dit ophold. Hotellet ligger tæt ved pragtfulde Helsingør, hvilket gør det til et fremragende og naturskønt hotel at overnatte på. Her er der rig mulighed for at få den friske luft helt ind under huden.

Også menukortet på Comwell Borupgaard er ej heller mangelfuldt, og her finder du massagebehandlinger som rygmassage, delkropsmassage, stenmassage, fodmassage, ansigtsmassage og helkropsmassage. Så hvad enten du døjer med en øm ryg, eller du bare gerne vil have frisket ansigtet op, kan du finde en perfekt behandling til det på Comwell Borupgaard.

Når du ikke ligger på massagebriksen, kan du tage et velfortjent afbræk i en af de mange spabade, der er på hotellet – både indendørs og udendørs. Du kan også tage en gammeldags eftermiddagslur på dit velindrettede værelse, der emmer af charme og moderne design, som sammen skaber en rar base for dit weekendophold.

Ruths Hotel

Hans Ruths Vej 1
9990 Skagen
98441124
info@ruths-hotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Ruths Hotel har en af de smukkeste beliggenheder i landet. Med en plads på Danmarks absolutte top, er det nemt at blive forelsket i både hotellet og omgivelserne. Og så er behandlingen, man får på Ruths Hotel, i verdensklasse. Der er fokus på dig, og kun dig, når du lægger dig på massagebriksen, klar til at modtage en af de skønne behandlinger, du nu engang ender med at vælge.

På Ruths Hotel har de mange forskellige slags massager på menukortet, og det ligger dig frit for at vælge en enkelt, to eller sågar hele menuen, hvis du skulle have lyst og råd til det. De forskellige muligheder tæller blandt andet velværemassage, hot stone massage og hovedbundsmassage. Så hvad enten du bare vil have løsnet op for de ømme muskler, eller du vil kaste dig ud i en omgang hot stone massage for første gang, er der mulighed for det her.

Book et weekendophold med fokus på velvære og og afspænding i kroppen

Langt fra alle danskere har prøvet at få en professionel massage før, og det er en skam. For det er virkelig sød musik for både krop og sjæl. Så hvad enten du er en af dem, der endnu ikke har fået en professionel massage endnu, eller du bare gerne vil tilføje endnu en til samlingen, bør du kigge efter et weekendophold med massage, næste gang du har mulighed for at komme af sted.

På mange af de danske hoteller er det kroppens velvære, der er i centrum, hvilket er en klar fordel, da du på den måde måske kan finde et godt hotel nær dig, så du ikke skal fare land og rige rundt for at finde en fredfyldt atmosfære med plads til fuldstændig ro og den ene massage efter den anden.