Har man ikke tradition for at holde julefrokost i jeres familie, og vil du ikke gå glip af en af julens andre store højtider, kan det være en ide at kigge efter et weekendophold med julefrokost. Her er der god mulighed for at falde i snak med en masse andre mennesker, som også er taget ud for at nyde sild og snaps i et festligt lag.

Et weekendophold midt i juletiden er som regel også altid lige lidt ekstra hyggeligt, da hotellets personale og de øvrige gæster er i ekstra julestemning. Alle er venlige, maden er god og det er langt sjovere end helt at skulle undvære en julefrokost.

Golf Hotel Viborg & Golf Salonen

Randersvej 2
8800 Viborg
86610222
reception@golfhotelviborg.dk
Besøg deres hjemmeside

Vil du nyde årets julefrokost på et smukt og elegant hotel, der ligger i noget af landets smukkeste natur, vil du kunne finde dig godt tilrette på Golf Hotel Viborg, der, udover at tilbyde komplette golfophold til landets golfspillere, også er vært for en række julefrokoster i løbet af årets sidste to måneder. Og der er ikke sparet på noget, når du booker et weekendophold med julefrokost på Viborgs skønneste hotel.

Underholdningen kan man i hvert fald ikke klage over, da den bliver leveret af utroligt dygtige og professionelle folk. I år er det eksempelvis selveste Andreas Bo, der står for underholdningen, inden dansegulvet bliver gjort klar og orkestret spiller op til dans for alle mand.

Der vil under julefrokosten også være professionel betjening, så du vil ikke komme til at mangle noget. Og skulle du have brug for noget, er det bare med at tage fat i en fra personalet, og så skal de nok gøre alt, hvad de kan for at gøre dig tilfreds. På Golf Hotel Viborg finder du uden tvivl en af landets mest komplette julefrokoster, og med et weekendophold er der både tid til at nå festen og opleve de smukke seværdigheder i og omkring Viborg.

Skovshoved Hotel

Strandvejen 267
2920 Charlottenlund
39640028
reception@skovshovedhotel.com
Besøg deres hjemmeside

I Nordsjælland finder du det fortryllende Skovshoved Hotel, der hvert eneste år er værter for en lang række julefrokoster hver eneste weekend igennem december måned. Julefrokosterne på Skovshoved Hotel plejer som regel at være i en klasse for sig, og med mange juleretter, fri bar og DJ er der lagt an til en festlig aften, du sent vil glemme.

På et forlænget weekendophold til Skovshoved Hotel vil du også kunne tage på et par kulturelle oplevelser nær hotellet. Det ligger ikke langt fra København, hvor der er rigeligt med mulighed for at opleve rigtig mange forskellige ting på ganske kort tid.

De eksakte datoer for julefrokosterne vil du altid kunne finde på hotellets hjemmeside. Her er intet overladt til tilfældighederne, og hotellets personale vil gøre alt for at

Color Hotel Skagen

Gl. Landevej 39
9990 Skagen
98442134
skagen@skagenhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Er du/I til Nordjysk idyl er et weekendophold i Nordjylland lige sagen. Color Hotel Skagen danner rammerne om det perfekte julemåltid og en forrygende og festlig aften. I løbet af årets sidste måneder står de for hele tre julefrokoster, hvor du og din partner, og hvem du ellers skulle have lyst til at spise julen ind med, kan få alt, hvad hjertet (og munden) begærer.

Der vil både være musik under og efter middagen. I denne sæson er det det altid festlige Curly Band, der spiller glade toner til middagen og op til dans om aftenen. Color Hotel Skagen garanterer dig en festlig aften, hvilket det altid bliver, når Curly Band lægger toner til dansegulvet.

Når du ikke nyder den gode mad eller den kølige snaps til julefrokosten, kan du også prøve nogle af de mange andre sjove aktiviteter på hotellet. Det er oplagt at kaste sig over nogle af dem, hvis du har valgt at booke et forlænget weekendophold på et af Skagens lækreste hoteller.

Glostrup Park Hotel

Hovedvejen 41
2600 Glostrup
43960038
glostrup@parkhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Kunne du tænke dig at tage på et weekendophold med julefrokost ved hovedstaden, så lad Glostrup Park Hotel dække op til dig. Her er der igennem tiden blevet holdt nogle forrygende julefester, og der er intet, der tyder på, at det ikke skulle blive lige så fantastisk i år, og årene der kommer.

Til deres pragtfulde julefrokost vil du ikke komme til at savne noget. Menuen står som altid på de gode gamle danske julefrokost-delikatesser. Her kan du sætte tænderne i æbleflæsk, sylte, varmrøget laks, andesteg, sild og meget, meget mere. Mange tidligere gæster snakker kun varmt om deres arrangementer, så alt tyder på, at du vil få et fantastisk juleophold på Glostrup Park Hotel.

Og når festen er færdig, og du ikke kan holde til at danse mere, kan du lade dig falde om på en af de mange bløde senge, som hotellet selvfølgelig råder over. Her kan du sove godt, indtil du næste morgen kan blive frisket op af en solid omgang morgenmad, inden turen igen går hjemad.

Ebeltoft Park Hotel

Vibæk Strandvej 4
8400 Ebeltoft
86343222
mail@ebeltoftparkhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

En overnatning med alt, hvad man kunne drømme om, kan du booke på Ebeltoft Park Hotel. Her får du en komplet dansk julefrokost, hvor der både under og efter spisningen vil være levende musik og mulighed for at vise resten af dansegulvet, hvilke nye tricks du har tilegnet dig.

I løbet af november og december måned arrangerer Ebeltoft Park Hotel fire julefrokoster, så der er rig mulighed for at finde en weekend, hvor du kan vælge at booke dig et weekendophold i festligt selskab. Musik og dans er en fast del af hotellets julefrokoster, og med fri fadøl og vin er der god mulighed for at få løsnet benene op til en svingom eller to.

Der kan bookes værelser med opredning til fem personer, så hvis I vil bo sammen med et vennepar eller svigerforældrene, kan det sagtens lade sig gøre, uden I er nødt til at booke flere værelser. Dog er det forståeligt, hvis I gerne vil bo hver for sig.

Hotel Søparken

Søparken 1
9440 Aabybro
98244577
info@soparken.dk
Besøg deres hjemmeside

På Hotel Søparken kan du få noget til maven og lidt til ganen i forbindelse med deres store traditionelle julefrokost, de hvert år disker op med til hotellets gæster, samt de der eventuelt måtte have bestilt kuvert kun til frokosten. Julefrokosten her løber af stablen allerede i november måned, så du skal være ude i god tid, hvis du vil nå at booke et weekendophold samt en plads til julefrokosten på Hotel Søparken.

Til selve julefrokosten vil der blive serveret alle de klassiske julefrokost retter, og derudover kan du også glæde dig over levende musik og dans, som er en fast del af julefrokosten hvert eneste år. Der er som regel også et underholdende indslag i løbet af aftenen, hvilket altid plejer at være en stor succes.

I nærheden af hotellet finder du meget flot natur, forlystelsesparker og shoppingmuligheder, som alle kan være med til at udfylde den resterende tid af weekendopholdet, mens du er indlogeret på Hotel Søparken.

Rudbøl Grænsekro

Rudbølvej 36
6280 Højer
74738263
rudbol@xn--rudbl-yua.dk
Besøg deres hjemmeside

Rudbøl Grænsekro er et af de mange steder, der åbner op for dørene henover julen. Her er det både muligt at booke et af deres hyggelige juleophold, hvor man har et værelse over hele julen, samt bare at booke en kuvert til deres velsmagende julefrokost. Har man lyst til at fejre hele julen ude, er det en af de mest charmerende steder at gøre det. Så kan du også prøve at fejre jul på god gammeldags sønderjysk manér.

Til julefrokosten vil du kunne nyde godt af et hav af sønderjyske specialiteter, og der er vist ikke risiko for, at du ender med at gå sulten fra bordet. Med et sted mellem 15 og 20 forskellige retter, er det lige før, man ikke engang kan nå at smage på det hele. Alt lige fra sild og andesteg til medister, fiskefilet og leverpostej vil være at finde på bordet.

Under hele dit ophold i den søde juletid vil der være rig mulighed for at gå et par ture i den sønderjyske natur eller tage til nogle af de juleaktiviteter, der måtte være i området eller i de nærliggende byer. Du er i hvert fald garanteret en hyggelig jul og julefrokost, hvis du vælger at fejre den på Rudbøl Grænsekro.

Weekendophold og julefrokost hører sammen

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at man nemt kan finde en solid julefrokost at deltage i, ligegyldigt hvor man så måtte være bosat i landet. Danmarks hoteller står for nogle utroligt festlige julefrokoster, hvor der er plads til alle – også dem der gerne lige vil kunne blive natten over, og eventuel en yderligere dag hvis julefrokosten har været ekstra hård.

Til samtlige julefrokoster vil du kunne lade dig underholde af levende musik, der med garanti kan sætte gang i festen og få folk ud på dansegulvet. Alt i alt bør du bare ikke snyde dig selv for et weekendophold med julefrokost.