Elsker du at gå på jagt, og kunne du godt tænke dig at prøve at gå på jagt nogle andre steder, end der hvor du fast går ud, kan det være oplagt at kombinere den næste jagt tur med et weekendophold. Der findes en række forskellige godser og slotte i landet, der tilbyder denne kombination, og fælles for dem alle sammen er, at de ligger nær noget af Danmarks skønneste natur.

Hvis du vil lade dig inspirere til din næste tur ud i det grønne med geværet over armen, kan du tage et nærmere kig på en af de valgmuligheder, der er listet op herunder. Så kan det jo være, du finder det perfekte sted for dig og dine jagtkammerater at gå på jagt næste gang.

Reersø Kro

Strandvejen 46
4281 Gørlev
58859022
info@reersoekro.dk
Besøg deres hjemmeside

Reersø Kro er en oplagt destination for et jagtophold, med alt hvad det indebærer. Kroen har mere end 300 år på bagen, og har igennem en stor del af dem tilbudt jagtophold til folk fra hele landet. Sammen kan I skræddersy jeres ophold, så du og dine venner kan få det, lige som I vil have det.

Selve jagten vil foregå på en af godserne i området omkring Reersø. Der bliver blandt andet tilbudt dagsjagter, så I kan komme på jagt samme dag, I ankommer til kroen. Efter jagten kan I alle se frem til at nyde en udsøgt middag tilbage på kroen, hvor dagen sluttes af med maner.

Naturen omkring Reersø er også perfekt til mange andre aktiviteter end lige netop jagt. I kan tage på stranden, gå ture i skovene eller bare nyde vejret langs kysten. At tage på jagt på Vestsjælland er helt klart en oplevelse værd, og vælger du Reersø Kro som vært, er du garanteret et rart weekendophold i rolige rammer.

Gram Slot

Slotsvej 54
6510 Gram
74820040
booking@gramslot.dk
Besøg deres hjemmeside

I kan vælge at tage på jagt ved Gram Slot og samtidig kombinere det med et udsøgt weekendophold med plads til både store og små. På den måde er det muligt for både dig og dine jagtvenner at tage koner og familie med på turen, hvis I skulle have lyst til det.

Gram Slot råder over to godser, der hver især har et perfekt jagtlandskab, hvor bestanden af råvildt og kronvildt er ganske fin. Der bliver dog ikke udsat yderligere vildt, så tager du på jagtophold på Gram Slot, er det udelukkende den naturlige vildtbestand, jagten er sat ind på.

Med mulighed for både bukke- og krondyrjagt er et ophold på Gram Slot et perfekt sted at drage mod. I kan også vælge at deltage i en af de officielle efterårsjagter, som slottet også arrangerer. Skovene og engene ved og omkring godserne er helt fantastiske, og skulle du være uheldig ikke at få noget med hjem fra jagten, er du stadig blevet en unik oplevelse rigere.

Selve slottet holder også mange andre arrangementer, så hvis I gerne vil opleve noget andet end at gå på jagt, er der selvfølgelig gode muligheder for det. Hele kalenderen på deres hjemmeside giver et godt overblik over, hvad der sker på Gram Slot i løbet af sæsonen.

Lindeborg Slot

Østergade 32
9510 Arden
99404040
adm@lindenborg.dk
Besøg deres hjemmeside

Vil du på et weekendophold med jagt, der giver dig en oplevelse ud over det sædvanlige, bør du i den grad også lige hoppe ind og kigge nærmere på mulighederne hos Lindeborg Slot. Med en perfekte beliggenhed i storslået natur kan de også byde på oplevelser af en særlig karakter, som man ikke finder mange andre steder i landet.

På et jagtophold på Lindeborg Slot kan du se frem til en jagt af meget høj kvalitet. Og med mulighed for både at gå på fugle- og råvildtjagt, er der noget for enhver smag. Området er velplejet og holdt ved lige gennem mere end 100 år. Landskabet byder både på vildtremisser, skov, enge og moser, som alle er med til at gøre din jagtoplevelse helt perfekt.

Området byder på et kuperet terræn, hvilket gør det til en helt særlig form for jagt, når man lister efter råvildt i Lindeborg Slots del af Rold Skov. Langt fra alle er heldige med at få noget med hjem fra en jagt på Lindeborg Slot. Dog kan man virkelig bevise sine evner som jæger, hvis man ender med at ramme et stykke flot kronvildt under opholdet.

Et plus ved Lindeborg Slot er også, at der er mulighed for at fiske i den smukke Lindeborg Å, hvis man skulle have lyst til at tage fiskestangen med på tur. Alt i alt er det bare en unik oplevelse at få lov til at gå på opdagelse i dette frodige og naturskønne område, som Lindeborg Slot kan byde på.

Møllerup Gods

Møllerupvej 24
8410 Rønde
87586900
info@moellerupgods.dk
Besøg deres hjemmeside

Vil du på ægte herregårdsjagt, kan du lade Møllerup Gods i det østlige Jylland være din vært. Her er der hvert år jagt på de 425 hektar, som godset råder over. Godset sørger godt for deres omgivelser, hvilket blandt andet vil sige, at du vil kunne møde mange forskellige dyr på din jagt. Der vil både være vildt og fugle, som alle er med til at gøre jagten meget mere interessant og smuk.

Hvis den næste jagt skal foregå her, kan du med fordel tage kontakt til godset, som sammen med dig og dine venner er med til at sammensætte den helt perfekte jagtoplevelse for jer alle sammen.

Når jagten er overstået, og det er tid til at gå til køjs, kan I se frem til at skulle overnatte på den smukke og velbevarede Hubertus Kro, der med sine 16 dobbeltværelser kan huse et stort antal jægere på en gang.

I den gamle herregårds stal vil I også kunne se frem til at nyde en udsøgt jagtfrokost, som altid er en del af jagtopholdet på godset. I over 40 år har Møllerup Gods drevet professionelt jagtvæsen, så du vil være i trygge hænder, hvis du vælger at booke et ophold med dine jagtvenner på det smukke østjyske gods.

Skrøbelev Gods

Skrøbelev Hedevej 4
5900 Rudkøbing
62514531
booking@skrobelevgods.dk
Besøg deres hjemmeside

Er du til jagt og ønsker du et afslappende weekendophold med plads til jagt, er Skrøbelev Gods, som du finder nær Rudkøbing et godt bud på et sted at begive sig hen. Godset er gennem hele året vært for en lang række arrangementer – heriblandt også en lang række jagtophold, hvor jægere fra hele landet drager til for at opleve den fantastiske natur, der omkranser godset.

Med et jagtophold på Skrøbelev Gods vil du og dine kammerater ikke komme til at mangle noget. Hvis det er netop dette gods, der bliver valgt som destination, kan I vælge at booke et decideret luksus ophold, hvor I vil få rådighed over hele godset. Med 12 værelser og suiter er der altså mulighed for at samle et stort team under perfekte rammer til den bedste jagt, I nogensinde har været på.

Skrøbelev Gods har lavet et forslag til, hvordan et komplet jagtprogram for dig og holdet kan se ud. Der vil både være jagt om formiddagen og eftermiddagen, hvor der midtimellem vil være en udsøgt jagtfrokost.

Efter eftermiddagens jagt vil I sammen kunne nyde en velsmagende jagtmiddag tilbage på Skrøbelev Gods, og aftenen kan så sluttes af i vildtstuen eller pejsestuen med kaffe og en cognac, til de der gerne vil have noget lidt stærkere at sove på.

Skrøbelev Gods leverer omgivelserne og rammerne for det perfekte weekendophold med jagt på menukortet. Du skal bare troppe op med dine kammerater, og så kan den store jagt ellers indledes.

Danmarks smukke natur give uforglemmelige og unikke jagtoplevelser

Nyder du at gå på jagt i den smukke danske natur, men plejer du som regel kun at gå ud et enkelt sted, bør du ikke snyde dig selv for at opleve nogle af de øvrige jagtlandskaber, du vil kunne finde højst et par timer væk fra din bopæl.

Et komplet jagtophold koster en vis pris, men slår man sig sammen med sine jagtvenner og eventuelt partnere, vil den samlede pris pr. mand eller pr. par ikke løbe op i vilde højder.

En bukkejagt på Vestsjælland eller en fasanjagt i Østjylland er begge unikke på hver deres måder. Selvom du har prøvet begge former for jagt før, er det altid en oplevelse at prøve det et andet sted og under andre forhold. De mange forskellige og varierende landskaber gør hver enkelt jagt udfordrende på sin helt egen måde.

Langt de fleste steder vil I også kunne være sikre på ikke at gå sultne i seng, hvis jagten måtte vise sig at være en fiasko rent udbyttemæssigt. De fleste godser og slotte byder nemlig på en velsmagende jagtmiddag og måske endda også en jagtfrokost i løbet af dagen, som kan give jer ny energi til at tage ud på en tur til.

Danmarks grønne naturlandskaber er som bygget til jagt. Og det skal man udnytte, hvis man som jæger er bosat i dette skønne land.

Læs mere om weekendophold i vores guide her.