Se populære weekendophold, hvor den firbenet ven må komme med på denne side.

Kunne du ikke forestille dig et weekendophold uden din bedste ven, er det jo godt, der er så mange hoteller og kroer rundt omkring i landet, der glædeligt både tager imod dig og din familie samt det firbenede medlem. Det er bare meget nemmere at kunne tage sin hund med på weekendopholdet, så man ikke skal til at arrangere pasning.

Ved at vælge et hotel, der åbent tager imod gæster med kæledyr, kan du være sikker på, at dit kæledyr får en rigtig god oplevelse ved at være med. Hunden skal ikke bare sidde og kede sig på et eller andet dyreinternat eller hjemme hos en af jeres venner, hvor den kan få lov til at vente på, at I kommer og henter den igen.

Se en oversigt over populære weekendophold med et klik her.

Hasmark Strand Camping

Strandvejen 205
5450 Otterup
64826206
info@hasmark.dk
Besøg deres hjemmeside

På Nordfyn nær Otterup finder du den lille kystby Hasmark. Her finder du den perfekte campingplads for hele familien. Den hyggelige campingplads rummer aktiviteter til små og store, og med den lækre beliggenhed vil et weekendophold være en super oplevelse for hele familien. Mange hyggelige weekends er brugt på campingpladsen, og med den gode stemning blandt de gæstende er du sikret et super godt ophold.
Hunde er mere end velkomne på Hasmark Strand Camping. Derfor går campingpladsen også for at have plads til hele familien. På pladsen er der kræset lidt ekstra om dyrene, og der er derfor opstillet hundebad til hunde der trænger til en skyller. Derudover er der hundegårde på pladsen som hunden kan være i, mens familien er på tur.
Hasmark Strand Camping rummer både vandoplevelser til hund og familie, og med det store lækre badeland er der god grobund for at store som små, vil få en super oplevelse på Nordfyn.

Bov Kro

Hærvejen 25
6330 Padborg
74671332
info@bovkro.dk
Besøg deres hjemmeside

I udkanten af Padborg kan du finde Bov Kro. Den hyggelige lille kro er perfekt for parret og den lille ven, der bare gerne vil have en rolig ferie uden at skulle undvære hinanden. Et weekendophold på Bov Kro giver et par dage med ro i sindet og plads til at udforske den lokale kultur og de mange seværdigheder i området.

Bov Kro er et af de ca. hundrede tilbageværende kongeligt privilegeret steder i landet. At tage sin hund eller kat med på kroen koster et lille gebyr på 75 kroner pr. overnatning. Her skal det dog meldes på forhånd, om du medbringer et kæledyr, da der skal tages højde for allergivenlige værelser.

Under opholdet vil I kunne se frem til at bo på nogle små hyggelige værelser, som er indrettet efter moderne stil. Der er alt det, man har brug for, og med i prisen vil der være morgen- og aftensmad.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Hvidbjerg strand 27
6857 Blåvand
75279040
info@hvidbjerg.dk
Besøg deres hjemmeside

Kunne du tænke dig at besøge området omkring Blåvand, kan du lade dig imponere og forkæle på Hvidbjerg Strand Feriepark. Rangeret som et af de absolut bedste feriesteder i Danmark på eksempelvis Tripadvisor kan du se frem til et par dage i ren luksus, hvor der er plads til at tage hunden med.

Det er dog ikke tilladt at medbringe sin hund, hvis man booker sig ind på et af værelserne på stedet. For at have sin hund med skal man indlogere sig i en af de mange hytter eller i egen campingvogn. Det er dog gratis at medbringe sin firbenede ven, og efter egen udtalelse, er Hvidbjerg Strand Feriepark et sandt paradis for familier med hunde.

Med et 3000 kvadratmeter stort hundeareal, hvor din hund kan bevæge sig frit rundt, samt flere hundebadeværelser på området, kommer din hund også til at få et femstjernet weekendophold.

Hotel Hammersø

Hammershusvej 86
3770 Allinge
56480364
kjaer@hotel-hammersoe.dk
Besøg deres hjemmeside

Skulle dit ferietrængende hjerte drages mod Bornholm, og vil du meget gerne kunne tage hunden med på tur, vil du blive glad for et weekendophold på Hotel Hammersø, der ligger på den nordlige spids af den dejlige ferieø. Med et stenkast ned til øens bredeste sprækkedal, Hammersøen, vil du også opleve en fantastisk udsigt fra hele hotellets område.

En af de mange fordele ved at tage en weekendtur til Hotel Hammersø er blandt andet, at du kan have din hund med på enkelte værelser uden beregning. Dermed skal du ikke punge ud med et par hundrede kroner yderligere for hver overnatning. Det kræver dog en forespørgsel til hotellet først, men hvis værelset er ledigt, burde der ikke være nogen hindring i at medbringe hunden gratis.

På hotellet finder du bl.a. en stor og lækker swimmingpool, der er opvarmet i løbet af sommerhalvåret. Alle værelserne er i en ældre og charmerende stil, hvor man virkelig kan mærke, at man er kommet til Bornholm. Du er garanteret et fantastisk ophold, hvis du vælger at booke et weekendophold på Hotel Hammersø.

Gl. Skovridergaard

Marienlundsvej 36
8600 Silkeborg
87225500
glskov@glskov.dk
Besøg deres hjemmeside

Tæt ved den gamle smukke by Silkeborg finder du Gl. Skovridergaard, som byder dig glædeligt velkommen – både med hund og familie. Alle værelserne på den gamle Skovridergaard er indrettet forskelligt – alle med charme og en hyggelig stil, så man nemt kan føle sig hjemme, når man træder ind på værelset.

At tage sin hund med på Gl. Skovridergaard er en oplagt ide, da man er midt i noget utrolig smukt natur, hvor man ligefrem nyder at gå en tur med sin bedste ven. Det koster et mindre gebyr at tage sin hund med på gården, men beløbet er ikke oplyst på deres hjemmeside. Under bookingen vil du dog få oplyst den samlede pris for dit weekendophold – også hvis du har dit kæledyr med.

Er du glad for kunst, mad og golf, er det oplagt at planlægge dit weekendophold med din hund på Gl. Skovridergaard. Med talentfulde kokke, kort afstand til de nærmeste golfbaner og flere kunstarrangementer er dette hotel det helt rette valg for dig, der måtte interesserer dig for disse ting.

Tranum Klit Feriehotel

Strandvejen 150
9450 Brovst
98235333
info@tranumklit.dk
Besøg deres hjemmeside

I Nordjylland finder du Tranum Klit Feriehotel, som ligger et stenkast fra vandet. Hvis du vil tage din hund med til Vesterhavet, er det oplagt at booke et værelse eller to på dette feriehotel, hvor der er plads til hele familien. Med et par dage i det nordjyske er der rigeligt med tid til enten at gå på opdagelse og se de mange seværdigheder i området, eller at tage et par dage med fuldstændig afslapning.

På Tranum Klit Feriehotel er det ikke kun muligt at få lov til at medbringe din hund. Her gælder tillægget for alle husdyr, så der er lidt mere åbne rammer. Tillægget er dog lidt højere end på de andre hoteller, da du her kan se frem til at skulle slippe små 300 kroner for at få lov til at medbringe dit husdyr.

Har din hund eller øvrige kæledyr ikke fået lov til at løbe og boltre sig på den jyske vestkyst, og har du ikke fået besøgt denne del af Jylland før, har dette hotel de perfekte rammer for en rigtig god miniferie.

Reersø Kro

Strandvejen 46
4281 Gørlev
58859022
info@reersoekro.dk
Besøg deres hjemmeside

På Vestsjælland kan du nyde et lækkert weekendophold med hele familien og jeres hund. Her finder du eksempelvis Reersø Kro, som med over 300 års historie bag sig, er klar til at byde dig velkommen i charmerende og idylliske rammer, hvor du nemt kan bruge et par dage på at opleve den fortryllende omkringliggende natur eller nogle af de mange seværdigheder, du også finder i området.

For at have din hund med dig, koster det yderligere 250 kroner pr. overnatning. Og modsat Benniksgaard Hotel, er du som udgangspunkt her velkommen til at have hunden med, ligegyldigt hvilket værelser du ender med at få tildelt.

Når du checker ind på Reersø Kro, kan du se frem til et weekendophold med både morgen- og aftensmad inkluderet i prisen. Om aftenen vil du kunne sætte dig til rette ved en lækker 3-retters menu, mens du om morgenen vil kunne nyde et velsmagende morgenbord.

Benniksgaard Hotel

Sejrsvej 101
6300 Gråsten
74650949
info@benniksgaardhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

På Benniksgaard Hotel er du hjerteligt velkommen til at medbringe din hund. Det eneste krav til at du må medbringe din hund er dog bare, at du skal huske at melde det på forhånd. Derudover koster det også et lille gebyr, men det er ikke meget. Glemmer du at melde det på forhånd, kan du risikere at få en regning på 950 kroner for ekstra rengøring.

På det hyggelige hotel i Gråsten er der hele seks værelser, hvor det er tilladt at have hunden med. Prisen afhænger af, hvilket værelse du ender med at være på, men den svinger kun mellem 100 og 300 kroner pr. overnatning. Og selvom I måske har booket et forlænget weekendophold, er det jo til at have med at gøre.

Rundt om Benniksgaard Hotel er der en masse flot natur, som er perfekt for dig og din hund at bevæge jer rundt i. Der er rig mulighed for at få løbet igennem og brændt noget krudt af, inden turen igen går tilbage til hotellet.

Lad ikke hunden gå glip af jeres weekendophold

For mange familier er det på ingen måde nemmest at lade hunden blive hjemme, når man selv drager af sted på et hyggeligt weekendophold. Så skal man bruge tid og kræfter på at finde nogen, der har mulighed for at passe den, og det kan ende med at blive en større opgave.

Derfor er det perfekt at kunne tage sin hund med på weekendopholdet, hvor den kan boltre sig på store grønne arealer eller langs Vestkysten, alt afhængig hvilket hotel du vælger at booke dig ind på. Både du, resten af familien og jeres hund vil kunne få et par skønne dage på et af de ovennævnte hoteller, hvor man enten gratis eller mod et mindre gebyr kan have hunden med.