Når man indkvarterer sig på et hotel for at nyde et ualmindeligt lækkert weekendophold, findes der ikke noget bedre end at stå op og morgenen og kigge ud af vinduet, hvor man bliver mødt af en vidunderlig udsigt til vandet. Kan man stå fra sit værelse og have havudsigt, ved man bare, at man er havnet på et af de bedre hotelværelser, der findes i landet.

Der er en del forskellige hoteller rundt omkring på landets kyster eller tæt på de store søer, som har fantastiske udsigter fra deres værelser. Herunder er der samlet en håndfuld af dem, du kan være sikker på at få havudsigt fra, hvis du checker ind på et af deres værelser.

Melsted Badehotel

Melstedvej 27
3760 Gudhjem
56485100
info@melsted-badehotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Hele Danmarks ferieø byder selvfølgelig også på en lang række hoteller, der alle er placeret med fortryllende havudsigter. Dog er der dog et enkelt hotel, der lige giver dig det ekstra for pengene. Og det er selvfølgelig Melsted Badehotel ved Gudhjem.

Placeret næsten i vandkanten kan du ikke få meget smukkere havudsigt på dit weekendophold. På mange af værelserne kan du nyde morgenkaffen eller et køligt glas vin om aftenen på en lille terrasse, hvor du har udsigt til smældende Dannebrogsflag og det blå hav, der forsvinder ud i horisonten.

Under dit weekendophold på Melsted Badehotel vil der blive taget godt af dig. Med både 3- og 5-retters menuer, champagne ved ankomsten og store morgenmadsbuffeter kommer du ikke til at mangle noget.

 

Hotel Viking

Frederikshavnsvej 70-72
9300 Sæby
98461700
info@hotelviking.dk
Besøg deres hjemmeside

Helt oppe i det nordlige Jylland gemmer der sig en sand perle, der er et oplagt valg, hvis du gerne vil tage på et luksuriøst weekendophold på disse kanter. Hotellet ligger ikke, som mange af de øvrige hoteller på listen, få meter fra vandet. Dog kan du stadig opleve en nydelig havudsigt fra hotellet, som du blandt andet kan se fra Freja Spabadet – det populære udendørs spabad.

Hotellet giver dig det perfekte weekendophold med rig mulighed for både wellness og spa. Med pool, sauna og flere spa områder er du i hvert fald sikker på, at du kan få dig en dukkert og lade kroppen slappe helt af. Du kan også nyde godt af en af de mange massagebehandlinger, der tilbydes på hotellet.

Og når du ikke plasker rundt i poolen eller bliver forkælet på massagebriksen, står der dygtige kokke klar med veltilberedt mad både morgen og aften. Alt dette krydres med muligheden for at se mange seværdigheder i de nordjyske egne, som gemmer på mange skatte.

Hotel Troense

Strandgade 5
5700 Svendborg
62225412
mail@hoteltroense.dk
Besøg deres hjemmeside

På listen over perfekte hoteller, der byder på weekendophold med havudsigt, er Taasinge, tæt ved Fyn, repræsenteret. Og det er Hotel Troense i byen af samme navn, der løber med den ære, hvilket er fuldt fortjent. Beliggende et stenkast fra vandet og som en del af det sydfynske øhav er der virkelig tale om havudsigt for alle pengene.

Hotellet ligger lige ned til en hyggelig lille bådehavn, som er med til at skabe en idyl og charme over hele stedet. Byen er en gammel skipperby, og lader man sig friste af en tur ind igennem de små gader, vil man kunne møde flere af de gamle skipperhjem og små hyggelige huse, der alle er med til at byde dig hjerteligt velkommen til byen. Og med meget kort afstand til en storslået seværdighed som Valdemars Slot, kommer du heller ikke til at mangle muligheden for kulturelle oplevelser.

At kunne stå op med en udsigt over Svendborgsund er helt unikt, og siger de øvrige områder og egne her på listen dig ikke noget, bør du uden tvivl reservere et værelse på Hotel Troense.

Hotel Postgaarden

Strandgade 4-6
4230 Skælskør
58191439
postgaarden@postgaarden-skaelskoer.dk
Besøg deres hjemmeside

Sjælland hører også hjemme på denne liste. Et af de bedre bud på et smukt hotel med havudsigt er Hotel Postgaarden i den gamle by Skælskør. Fra værelserne har du udsigt til den charmerende havn, som smukt falder i et med resten af Storebælt, der ude i horisonten er mulighed for at se.

Hotellet ligger lige ned til havnen, hvor du om dagen kan gå ned og nyde en god is eller en iskold øl på havnens cafe. Du kan også vælge at gå den modsatte vej og lade dig betage af det skønne Skælskør Nor, som sagtens kan være vært for en god travetur, for dig der har taget vandrestøvlerne med.

Selve hotellet byder på 13 nyrenoverede værelser, som alle er i en moderne stil, der gør det nemt at falde til. Der er fokus på at holde et højt serviceniveau, så du ikke kommer til at mangle noget under dit ophold. Den gamle by kan give et par utroligt hyggelige dage i godt selskab og med en vidunderlig udsigt.

Tambohus Kro

Tambogade 37
7790 Thyholm
97875300
tambohus@tambohus.dk
Besøg deres hjemmeside

Vil du bo på første parket til Limfjorden, og kunne du tænke dig at stå op til en jysk udsigt, der slår alt andet, du nogensinde har set, så lad dig friste af et weekendophold på Tambohus Kro, der ligger lige ned til den smukke fjord, hvor mange gåture gennem tiderne er blevet gået, og hvor mange historier er blevet fortalt.

Med både marker, skove og sandbanker lige rundt om hotellet, er det et perfekt sted for dig, der gerne vil væk fra byens stress og ud til den friske luft, som man kun kan finde nær vandet. Her kan du komme helt ned i gear og falde til ro og samle kræfter til endnu en omgang ræs i midtbyen, hvis du er bosat der til daglig.

Det er også muligt at sammensætte en mere aktiv ferie med et par overnatninger på Tambohus Kro. Hotellet kan hjælpe dig med at lave den komplette ferie for dig, der gerne vil ud og sejle kajak, cykle rundt i den nordjyske natur eller prøve talentet af på en af de mange golfbaner, du finder i området omkring hotellet.

Bandholm Hotel

Havnegade 37
4941 Bandholm
54755476
info@bandholmhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Et af de hoteller, der kan byde på en utrolig smuk havudsigt, er Bandholm Hotel, der ligger på den nordlige del af Lolland. Her kan du, både fra udvalgte værelser og enkelte borde på den altid smukke restaurant, nyde udsigten over vandet, som er med til at gøre middagen eller sågar hele opholdet endnu mere specielt og unikt.

Bandholm Hotel er et moderne hotel med elegante værelser, der alle er indrettet i en stil, der afspejler det nuværende årstal. Der bliver ikke skortet på noget, og hvad enten du vælger et gourmetophold med alt, hvad ganen kan begære, eller du bare har brug for et pusterum fra den travle hverdag, vil du altid kunne føle dig hjemme på Bandholm Hotel.

Tæt beliggende på Knuthenborg Safaripark er der også god mulighed for at få en skøn tur med ungerne. Bandholm Hotel har sågar skræddersyet et ophold til dig, der med sikkerhed ved, at Knuthenborg Safaripark står højt på listen over attraktioner, familien bare skal opleve.

Havudsigten tryllebinder dig og sætter prikken over i’et

Alle de, der til dagligt bor med en havudsigt, ved hvordan det er at stå op til noget af det smukkeste, man kan kaste sine øjne på i naturen. Men hvis du bor midt i byen med udsigt til næste lejlighedskompleks i rækken, vil du komme til at nyde et par afvekslende dage med udsigt til havet, Limfjorden eller hvor du nu vælger at indlogere dig.

Der er mange mennesker, der tager havudsigten for givet. Det er en skam. For det at kunne stå op og trække gardinerne fra og kigge ud over Øresund, Storebælt eller hvor i Danmark, man nu ellers måtte være så heldig at overnatte, er en gave. Skal det være ekstra luksuriøst, vælger du et hotel, hvor du også i restauranten kan nyde godt af vandets tryllebindende udsigt.