At kunne tage på et weekendophold med halvpension gør det meget nemmere at finde tid til at gå på opdagelse i det lokale område, se seværdigheder eller prøve nogle af de aktiviteter, du eventuelt kan finde på hotellet. Ikke at skulle tænke på at lave morgen- og aftensmad er virkelig en luksus, som langt de fleste undervurderer i dagligdagen.

Vil du have et par dage i ro og mag, hvor du kan få tid til fordybelse eller sjove aktiviteter med børnene, og I alle bare kan sætte jer til bords og nyde et godt måltid mad, som I ikke selv skal stå for at lave, er det oplagt at booke et weekendophold med halvpension på et af de følgende hoteller.

Bogense Hotel

Adelgade 56
5400 Bogense
64813604
info@bogensehotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Bogense Hotel finder du på det nordlige Fyn, nærmere betegnet i Bogense, hvor Bogense Hotel byder dig velkommen ind med åbne arme. I den hyggelige restaurant kan du se frem til at nyde et solidt måltid mad, hvor der er kælet for hver eneste lille detalje, mens du også her vil kunne samle energi til dagen, når morgenbordet står klar med velsmagende anretninger.

De søde små værelser er ikke indrettet i en ny og moderne stil. Der er tværtimod sat en ære i at bevare den ældre charme og skønhed, som mange hoteller har det med at glemme, når de renoverer deres værelser. På Bogense Hotel er det de små ting, der tæller, og du vil kunne se frem til at blive serviceret af det sødeste personale, du længe har stødt på, når du checker ind på hotellet.

Har du bilen med, og kunne du tænke dig at se nogle af de mange spændende seværdigheder, der er at finde på Fyn, kan du med under 60 minutters kørsel vælge at besøge steder som Egeskov Slot eller Fjord & Bælt Centret, der begge, på hver sin måde, kan give dig og din familie en dag fuld af oplevelser.

Ebeltoft Park Hotel

Vibæk Strandvej 4
8400 Ebeltoft
86343222
mail@ebeltoftparkhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Ude på næsetippen af Jylland finder du Ebeltoft Park Hotel, der byder dig velkommen til et helt særligt weekendophold med halvpension. Under dette ophold kan du enten nyde godt af en 2-retters menu eller en tur i buffeten om aftenen, mens der om morgenen venter et vaskeægte østjysk morgenbord, hvor du kan spise lige så meget, du har lyst til.

Hotellet har for nyligt ombygget stedets swimmingpool, som nu er blevet til et kombineret selskabslokale og danserestaurant. Så hvis du gerne vil have muligheden for at komme ud og svinge lidt med de gamle hofter efter en velsmagende middag, er det oplagt at vælge Ebeltoft Park Hotel.

Har du de små med på tur, er det oplagt at bruge en af dagene på at tage til Djurs Sommerland, som er garant for god underholdning for hele familien. I kan også vælge at gå en tur langs Ebeltoft Strand, som kun ligger få meter fra hotellet, eller tage en tur ind til centrum og lade jer betage af de mange gamle gader og små huse, der gør Ebeltoft til en utroligt idyllisk by.

Slukefter Kro

Tøndervej 16
6500 Vojens
74545230
info@slukefter-kro.dk
Besøg deres hjemmeside

Slukefter Kro er en af de omkring 100 tilbageværende kongeligt privilegeret storkroer i landet. Her kan du opleve vaskeægte sønderjysk krostemning, hvor der er plads til alle, og samtlige gæster bliver budt velkommen med et stort smil. Hele året rundt kan du lade dig indlogere på denne pragtfulde og hyggelige kro, der gennem tiden har været vært for rigtig mange mennesker.

Et weekendophold med halvpension på Slukefter Kro byder på velsmagende morgenmadsbuffeter og klassiske 2-retters menuer om aftenen, hvor du kan sidde i kroens restaurant og smage på nogle af de gode gamle sønderjyske specialiteter, som køkkenet tilbereder med sans for detaljerne.

En af fordelene ved at booke et par dage på Slukefter Kro er blandt andet, at du kommer til at bo kun ganske få kilometer fra den dansk-tyske grænse. Så hvis du vil på opdagelse i det nordtyske, er der rig mulighed for det med en halv times kørsel til Flensborg, der blandt andet er et besøg værd i den søde juletid, hvor julepynten og markedet er en helt særlig oplevelse.

Hjerting Badehotel

Strandpromenaden 1
6710 Esbjerg V
75117006
info@hjertingbadehotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Kunne du have lyst til at kombinere dit weekendophold med rig mulighed for strandture, god mad og eventuelt også en omgang fitness eller to, så check ind på Hjerting Badehotel og nyd godt af et luksuriøst ophold i nostalgiske rammer, der nærmest er med til at skubbe en tilbage til Danmark anno 1930, hvor badehotellerne var på sit højeste.

Når du vælger et weekendophold på Hjerting Badehotel med halvpension, kan du se frem til at sætte tænderne i en velsmagende 2-retters menu, som hver aften under dit ophold vil blive serveret i den smukke restaurant Strandpavillonen, hvor du om morgenen kan glæde dig til en lækker morgenmadsbuffet.

At holde ferie ved Vesterhavet er noget unikt, og med få meter ned til stranden er det en synd ikke at få pakket badetøjet med. Om du vælger at booke dig ind i et af de nyopførte strandhuse, eller om du vil bo et par dage på et af de små søde værelser, er op til dig. Halvpensionen følger stadig med, hvad enten du bor det ene eller andet sted.

Flinchs Hotel

Langgade 23
8305 Samsø
86591722
info@flinchshotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Samsø kan byde dig på et vidunderligt ophold over et par dage, hvor der både er tid til at nyde den gode mad på Flinchs Hotel, samt at se nogle af øens mange seværdigheder eller bare tage et par timer på stranden, hvis man gerne vil have lidt farve på kroppen eller snuppe en dukkert i Kattegat.

Øen har også en velrenommeret golfbane, der er oplagt til dig, der tager golfkøllerne med på turen. Når du har været rundt på øen i løbet af dagen og bare gerne vil tilbage på hotellet for at få stillet sulten, kan du se frem til at blive mødt af en 2- eller 3-retters menu, som er med i prisen, når du booker et weekendophold. 2-retters menuen er på førstedagen, mens du på dag nummer to kan nyde de 3 retter.

Flinchs Hotel er beliggende centralt i øens største by, Tranebjerg, hvilket gør det oplagt for dig, der vil have mulighed for at komme rundt på hele øen under dit ophold.

 

Hotel Amerika

Amerikavej 48
9500 Hobro
98544200
post@hotelamerika.dk
Besøg deres hjemmeside

Ved Hobro er det muligt for dig at booke et weekendophold med halvpension. Det kan du nærmere betegnet booke på Hotel Amerika, der med sine charmerende rammer byder dig velkommen til et par dage i det nordjyske. Ved hvert aftensmåltid kan du se frem til en dejlig 2-retters menu valgt af køkkenchefen eller en tur i den blændende buffet, som også byder på mange delikatesser.

Hvis du ikke bare vil have et almindelig weekendophold, kan du vælge at booke wellness- eller gourmet pakken eller måske en skræddersyet romantisk overnatning, hvor du og din eneste ene kan få ro og fred til at nyde hinandens selskab.

Det firestjernede hotel er beliggende lige ved Østerskoven, hvilket gør det oplagt for dig, der holder af naturen, og som ikke er bleg for at tage vandreskoene på og gå en rask tur og samle appetit til maden, der om aftenen vil blive serveret i hotellets fremragende restaurant.

Hotel Fjordgården

Vester Kær 28
6950 Ringkøbing
97321400
rec@fjordgaarden.dk
Besøg deres hjemmeside

På Hotel Fjordgården er du som gæst i centrum, og her kan du være sikker på at få en god behandling og et lækkert ophold, som virkelig kommer til at gøre indtryk på dig. Med halvpension på dette hotel kan du se frem til at nyde en stor morgenmadsbuffet, mens du om aftenen kan sætte dig til bords og spise en udsøgt 2-retters menu.

Er du glad for aktiviteter, er der også plads til dig på Hotel Fjordgården. På et weekendophold her kan du se frem til musik og dans om aftenen, mens du om dagen kan nyde en dukkert i den forfriskende swimmingpool, du også finder på hotellet. Vil du bare gerne have ro på, kan du nyde en god omgang massage eller en ansigtsbehandling, som er en del af deres udsøgte wellness ophold.

I området omkring Hotel Fjordgården finder du mange kunstneriske og kulturelle oplevelser, som alle er et besøg værd. Naturen er fantastisk, og skulle du have børnene med, kan I også planlægge et besøg i Legoland.

Undgå at gå sulten i seng med halvpension

Et weekendophold med halvpension er klart det bedste valg, når du bare gerne vil fokusere på dig og din familie og på at få hygget jer i de få dage, I nu engang har på hotellet.

Når man tager et par dage på hotel eller en af landets små hyggelige kroer, skal man ikke bebyrdes med madlavning og indkøb. Så skal man tage på sjove ture ud i landet, se det naturskønne lokalområde eller blive forkælet med en god omgang massage på hotellets wellness afdeling.

Så glem alt om opskrifter og indkøbslister i et par dage og nap et weekendophold med både morgen- og aftensmad.