Elsker du at spille golf, og kunne du godt tænke dig at prøve kræfter med nogle af de mange naturskønne golfbaner, vi har i Danmark, er det oplagt at kombinere det med et weekendophold på et hotel i nærheden, så du efter en runde eller to kan smutte tilbage på hotellet og nyde en udsøgt middag og et glas vin, inden du kan få en god nats søvn i en af de bløde senge på hotellet.

Der er mange hoteller i landet, der, hvis du booker et golfophold hos dem, kan give dig en god rabat på nærliggende golfbaner. Så hvis du vil ud og spille golf, er det en god ide at undersøge muligheden for et skræddersyet golfophold på et af de nærliggende hoteller. På den måde kan du få den skarpeste samlede pris.

Golf Hotel Viborg & Golf Salonen

Randersvej 2
8800 Viborg
86610222
reception@golfhotelviborg.dk
Besøg deres hjemmeside

Er en 18-hullers bane ikke nok til dig, og vil du gerne prøve kræfter med en af de mere udfordrende 27-hullers baner i landet, kan du med fordel lade dig indlogere på Golf Hotel Viborg, som har en af disse blandt faciliteterne. Selve hotellet er beliggende lige ned til to søer, så mens du prøver at slå bolden i hul, kan du nyde den fremragende udsigt, der er ud over Søndersø og Nørresø, som ligger på hver sin side af hotellet.

Når du er gæst på Golf Hotel Viborg, har du også fri adgang til hotellets øvrige faciliteter, som tæller meget andet end kun golfbanen. Her kan du blandt andet finde en opvarmet swimmingpool og et boblebad, hvor man kan få sig en tiltrængt skyller efter en lang dag på græsset. Saunaen og billardrummet er også værd at kigge nærmere på, når du checker ind på hotellet.

Sidst, men ikke mindst, kommer du til at kunne nyde din aftensmad i Golf Salonen, som er hotellets gastronomiske sidegevinst, man også får med i puljen, når man booker et ophold her. Der venter en 2-retters menu på dig og din partner, når I er færdige med dagens spil på banen.

Aalbæk Gl. Kro

Skagensvej 42
9982 Ålbæk
98489022
aalbak@aalbak-gl-kro.dk
Besøg deres hjemmeside

På Aalbæk Gl. Kro finder du ikke en golfbane. Til gengæld har kroen samarbejder med en lang række golfbaner, og booker du et skræddersyet golfophold, som kroen tilbyder, er der også 2 x green-fees med i prisen. Personalet er behjælpelige med at bestille tid til dig, når du har fundet ud af, hvilken en af de mange golfbaner i området, du har lyst til at prøve kræfter med.

Du kan jo også vælge at udfordre en af golfbanerne på førstedagen, hvorefter du drager mod en af de andre dagen efter. Når du har vundet over din modstander på en af de smukke baner, kan I se frem til at nyde en tiltrængt 2-retters menu tilbage på kroen, hvor I om morgenen også vil kunne nyde en veltilberedt morgenbuffet.

Alle golfbanerne i området er et besøg værd. Når du ikke at prøve dem alle sammen på dit enkelte weekendophold, er der ingen tvivl om, at du må tilbage og prøve resten på et senere tidspunkt.

Løgstør Parkhotel

Toftebjerg Allé 6
9670 Løgstør
98674000
info@logstorparkhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Du kan nyde et spil golf i Nordjylland på Løgstør Parkhotel. Her kan der både bookes weekendophold med en og to overnatninger, alt afhængig hvor meget golf du har lyst til at spille. For booker du eksempelvis et ophold med to overnatninger, får du også tre green-fees, så du kan komme ind og spille golf tre dage i træk.

Løgstør Parkhotel ligger lige ned til den smukke golfbane, der går helt ned til kanten af Limfjorden, hvor du kommer til at opleve en fortryllende udsigt, når du bevæger dig ud på den 18-hullers store bane.

Restaurant Toftebjerg står klar med en lækker gourmet-middag, efter i har været en lang dag på golfbanen. Her kan I nyde en god 3-retters menu og et velsmagende glas vin, inden I trækker jer tilbage på værelset for at samle kræfter til næste dags intense kamp på grønsværen.

Himmerland Golf & Spa Resort

Centervej 1
9640 Farsø
96496100
hgcc@himmerlandgolf.dk
Besøg deres hjemmeside

Det altid smukke Himmerland byder på et af Danmarks skønneste golfhoteller, nemlig Himmerland Golf & Spa Resort. Her er der kælet for hver eneste lille detalje, så dit golfophold bliver så perfekt som overhovedet muligt. I 2014 blev hotellet kåret som landets bedste golfhotel ved World Golf Awards, så du kan se frem til et weekendophold i luksuriøse rammer.

Med et kæmpe spa område, en af landets bedst belagte golfbaner og en restaurant i en liga for sig selv, er Himmerland Golf & Spa Resort en komplet pakke i sig selv. På golfbanen kan du øve dine sving og tæve dine modstandere, inden I sammen sætter jer til bords for at nyde en gourmet-middag med hele 5-retter, og afslutningsvis kan I koble fra i spa området, hvor I kommer helt ned i gear.

Så vil du på et weekendophold med golf, spa, wellness og gourmet i særklasse, finder du ikke noget mere ideelt sted end Himmerland Golf & Spa Resort.

Volstrup Golf Center

Rosbjergvej 5
9500 Hobro
98551844
info@volstrupgolf.dk
Besøg deres hjemmeside

Klinger sætningen ‘golf ad libitum’ godt i dine øre, er det lige, hvad du får, hvis du vælger at booke et golfophold på Volstrup Golf Center ved Hobro. Her får du to overnatninger og hele tre dages golf, hvor du kan spille lige så meget, du har lyst til. Overnatninger finder sted i en af de mange smukke ferielejligheder, der er på stedet, og her kan i bo fra to til fire personer, hvilket gør det oplagt for du og din partner samt et eventuelt vennepar, hvis det skulle være noget.

Et weekendophold ved Volstrup Golf Center er dog heller ikke uden fokus på de gastronomiske specialiteter, og god mad går hånd i hånd med denne elegante sport. Det er da også derfor oplagt at nyde en god 3-retters menu på en af de nærliggende restauranter efter en lang dag på golfbanen, hvor der bare er plads til at nyde roen og samværet med sine medrejsende.

Lübker Golf Resort

Trent Jones Allé 3
8581 Nimtofte
38408000
info@lubker.com
Besøg deres hjemmeside

Ved Nimtofte finder du Lübker Golf Resort, som råder over en af Europas absolut bedste 27-hullers mesterskabsbaner. Her kan du få lov til at prøve kræfter med nogle af de sejeste golfbaner i hele landet, og i det naturskønne område kan man få mange timer til at flyve afsted, uden man lægger mærke til det.

Lübker råder også over et stort spa og fitness, hvor du kan finde ro og afslapning i særklasse efter en lang dag på den 27-hullers store bane. Her er der plads til selvforkælelse eller tiltrængte behandlinger som eksempelvis massage. Og i det 3500 m2 store Lübker Square er der sjove og spændende aktiviteter for hele familien.

Med et par dage på Lübker Golf Resort får du nogle af de absolut bedste rammer for et perfekt weekendophold med golf på menuen. Et ophold her er for dig, der elsker golf, og som bare ikke kan få nok. Så tag din partner, et par kammerater eller en veninde under armen og kom afsted til et af landets bedst placeret golfbaner.

Benniksgaard Hotel

Sejrsvej 101
6300 Gråsten
74650949
info@benniksgaardhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Benniksgaard Hotel tæt ved grænsen giver dig det komplette golfophold, både i almindelige og luksuriøse rammer, alt afhængig hvilken stil man er til. Her får du muligheden for at prøve kræfter med Benniksgaard Golf, som hotellet ligger lige ned  til. De påstår at have en af Danmarks smukkeste golfbaner, og når man ser billederne af det frodige grønne område med udsigt ud over Flensborg Fjord, kan man kun være enig med dem.

Når du booker et golfophold på Benniksgaard Hotel, vil du kunne se frem til en eller to overnatninger i et pragtfuldt dobbeltværelse, der, hvis man er heldig, har udsigt ud over samme Flensborg Fjord, du kan se fra selve golfbanen.

Ved bestilling af et golfophold på Benniksgaard Hotel skal man huske, at man skal booke tid på Benniksgaard Golf, så man er sikret en plads på banen. Sidst, men ikke mindst, kan du også få rabat på en god omgang massage, hvis du vælger at booke et golfophold. Det kan være utroligt tiltrængt efter en lang dag på banen.

Danmark er det perfekte land for et weekendophold med golf

I sommerhalvåret er det perfekt at spille golf i det lille land. Der er mange af landets golfbaner, der er omkranset af naturskønne områder, og den ene bane er mere smuk end den anden.

Mange af hotellerne byder på så meget andet end golf, så når du ikke er på banen og svinge golfkøllen, kan du se frem til mange andre aktiviteter, der er med til at gøre opholdet perfekt for både dig og din partner.

Læs evt. vores store guide til weekendophold her.