Er du lystfisker med stort L, og kunne du godt tænke dig et par dage enten alene eller sammen med et par gode venner, hvor der er tid og ro til at kunne fiske lige så meget, du nu engang har lyst til, er det en ide at overveje et weekendophold med fiskeri. På den måde kan du slippe alle tanker om huslige pligter, man ellers vil have i hverdagen, og kun fokusere på at fiske hele dagen lang.

Der er mange mennesker, der holder af at fiske, men de får bare sjældent taget sig tid til det i en travl hverdag, hvor der er mange andre gøremål. Ved at booke et weekendophold med fiskeri får du et par dage med én ting i fokus – nemlig at fiske.

Volstrup Ferie / Volstrup

Rosbjergvej 5
9500 Hobro
98551844
info@volstrupgolf.dk
Besøg deres hjemmeside

Du kan lade dig indlogere på Volstrup Golf Center, som tilbyder skræddersyet weekendophold i smukke lejligheder til dem, der ikke skal på golfbanen, men som derimod mere har lyst til at besøge den smukke fiskepark, der ligger lige overfor ferielejlighederne.

Her er der plads til både nye samt erfarne lystfiskere, og i den grønne og frodige oase er der plads til de i familien, der ikke har mod på at fiske, men som bare gerne vil opleve naturen helt tæt på. Der er masser af bordbænke sæt, hvor man kan nyde sin medbragte madpakke, mens man venter på at få bid.

En af fordele ved at booke sig ind i en af ferielejlighederne ved Volstrup Golf Center, når man gerne vil have en unik fiskeoplevelse i det nordjyske, er blandt andet, at hver eneste lejlighed har et tilhørende redskabsrum, hvor man kan have sit fiskegrej opbevaret, mens man ikke er nede ved søen. Derudover er lejlighederne også udstyret med en fryser, hvor man kan have dagens fangst liggende. Lejlighederne på Volstrup Golf Center er også udstyret med eget køkken, hvor man kan tilberede de fisk, man skulle være så heldig at få på krogen.

Ved fiskeparken vil du have muligheden for at gå en tur i den tilhørende grejbutik, hvis du skulle have glemt noget derhjemme, eller hvis du bare gerne vil have tilføjet noget nyt til samlingen. Der er også en fiskestue samt et rensebord, som gør det nemt at få renset fiskene, så de er klar til at smide på panden om aftenen.

Kommandørgården

Havnebyvej 201
6792 Rømø
74755122
info@kommandoergaarden.dk
Besøg deres hjemmeside

Selvom Rømø er beliggende i Vadehavet, betyder det ikke, at man ikke kan finde unikke muligheder for fiskeri på selve øen. Kunne du tænke dig at fiske et sted, kun langt de færreste har prøvet, bør du ikke snyde dig selv for ophold på Rømø med fiskestangen i bagagen.

Når det kommer til valg af hotel på Rømø, er en af de absolut bedste valgmuligheder Kommandørgården, der giver dig en solid og afslappende base, når du ikke er ude og prøve dit held af ved en af de gode fiskesøer, du finder på øen. På Kommandørgården kan du se frem til at slutte dagen af med en vaskeægte fiskebuffet eller en tiltrængt massage oven på en hård fisketur.

Selve fiskeriet kan eksempelvis foregå ved Rømø Fiskesø. Her er der åbent fra solopgang til solnedgang, og det koster ikke meget at få lov til at smide krogen i vandet. Søen er unik på sin helt egen måde, og den minder ikke om mange af de almindelige søer, man eksempelvis støder på inde på fastlandet.

Ved søen vil du også finde en lille terrasse med borde og bænke, hvor der er plads til at nyde madpakken og få et par minutter med læ, hvilket kan være rart efter et par timer i vinden, som næsten altid gæster Rømø.

Hals Hotel

Rosenvænget 7
9370 Hals
20210370
mail@halshotel.dk
Besøg deres hjemmeside

I Nordjylland finder du den lille by Hals, hvor Hals Hotel byder dig velkommen til et par skønne dag i naturens tegn. Hvis du vil have et par dage med fred og ro og plads til fordybelse ved vandkanten, kan du med fordel booke et par dage i den lille rolige by, der er placeret ved selve indsejlingen til Limfjorden.

Når du booker et par dage på Hals Hotel, kan du se frem til at overnatte i lyse og nyrenoveret værelser, og i samarbejde med Restaurant Strandvejen Hals kan du glæde dig til en lækker 3-retters menu, som er den perfekte måde at slutte en lang dag af, som forhåbentlig har givet noget på krogen.

Natur er der rigeligt af i og omkring Hals by, og hvad enten du drager mod fjorden eller til nogle af de andre små søer i området, er der gode chancer for at få en unik naturoplevelse.

Hotel Royal Holstebro

Den Røde Plads 10
7500 Holstebro
97402333
hotelroyal@hotel-royal.dk
Besøg deres hjemmeside

Den nordjyske by Holstebro kan byde på suveræne fiskeoplevelser, hvor du med fordel kan booke dit weekendophold på Hotel Royal Holstebro. Herfra vil du bl.a. have udsigt til Storåen, der løber igennem hjertet af byen, hvor hotellet også ligger. På den måde vil der heller ikke være langt til de naturskønne områder, hvor du kan prøve lykken med de nordjyske krabater.

Storåen er selvfølgelig ikke kun det eneste sted, du kan fiske, men det er oplagt at lægge vejen forbi under dit ophold, da Hotel Royal Holstebro ligger så tæt på, og fordi der er en rigtig god bestand i åen, som gør det velegnet til lystfiskeri.

Booker du et weekendophold på Hotel Royal Holstebro, kan du se frem til to overnatninger i flotte rammer, hvor der både vil indgå 2 x morgenmad og 2 x madpakker i prisen. Aftensmaden er desværre ikke inkluderet, men det kan jo være, det lykkes at fange den selv, mens du er på tur.

Gram Slot

Slotsvej 54
6510 Gram
74820040
booking@gramslot.dk
Besøg deres hjemmeside

Hvis du har lyst til et weekendophold hvor der må fiskes “ad libitum”, er Gram Slot. Her er det mulig for dig at booke et skræddersyet fiskeophold, som eventuelt kan kombineres med muligheden for at gå på jagt, hvis du skulle have lyst til det.

Her kan du se frem til at bo i en af de flotte nyrenoveret ferielejligheder, som danner trygge rammer om hele opholdet. De er indrettet i en moderne stil, og der er god plads i dem, hvilket gør det oplagt at bo flere i samme lejlighed. Her vil I blandt andet have eget køkken, så I, hvis I skulle være heldige, kan tilberede jeres egen fangst sidst på dagen.

Selve faciliteterne kan man ikke klage over, hvis man booker et par dage på Gram Slot. Slottet råder nemlig over en 4 km lang strækning, hvor der er rigtig gode muligheder for at fange både laks og ørred. Derudover er der også slotssøen, hvor der er et hav af fiskearter, som tæller alt fra ål til gedder.

Et weekendophold med bid i

Kunne du tænke dig en fiskeoplevelse ud over det sædvanlige, er det oplagt at tage af sted et par dage, hvor der kun er fiskeri på programmet, og du ikke skal tænke på andet. Danmark byder på mange smukke søer og kyster, hvor du har gode chancer for at få noget på krogen. Og i nærheden vil du altid kunne finde et hyggeligt hotel, hvor du kan tilbringe natten.

Om du vil fiske i sø, å eller fjord er helt op til dig. Mange af hotellerne ligger i nærheden af samtlige muligheder, hvilket giver dig gode chancer for at få en varieret fisketur.