Kan du lide at svinge hofterne?

Se de mest populære weekendophold med dans her

Og må det gerne foregå et sted, hvor du er sikker på at der bliver spillet op til dans?

På denne side har vi samlet, en oversigt over nogle af de steder i Danmark, hvor et orkester sætter gang i dansegulvet weekend efter weekend.

Et weekendophold med dans og musik er en oplagt mulighed til, at komme en tur væk hjemmefra, få god mad og opleve den gode stemning som opstår når musikken spiller op til dans.

Spring direkte til populære weekendophold med dans med et klik her

Tornøes Hotel

Strandgade 2
5300 Kerteminde
65321605
tornoes@tornoeshotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Et af de hyggeligste hoteller på Fyn byder dig velkommen til en aften med live musik og dans for alle pengene. Tornøes Hotel ligger i en af de smukkeste byer på Fyn, nemlig Kerteminde. I denne lille havneby er der plads til en romantisk getaway for dig og din partner, som gerne vil have en dejlig weekend med plads til bare at være jer.

Opholdet bliver selvfølgelig krydret med en god og veltilberedt 3-retters menu, som du og din partner kan nyde, inden I skal ud på dansegulvet, som bliver akkompagneret af det festlige husorkester på hotellet. Ingen kan holde fødderne i ro, når første de spiller op til dans.

På Tornøes Hotel har du både mulighed for at booke et almindeligt værelse eller en suite, hvis der skal være stil over det, når du nu skal på weekendophold. Begge valgmuligheder er udstyret med både bad, toilet, tv og trådløst internet, så du kommer ikke til at mangle noget, hvad enten du vælger det ene eller det andet.

Sallingsund Færgekro

Sallingsundvej 104
7900 Nykøbing M
97720088
info@sfkro.dk
Besøg deres hjemmeside

Sallingsund Færgekro er en mulighed, hvis du er til færgekroer. Her vil der være lagt an til en aften i godt selskab, og med mulighed for at danse til ud på natten er du garanteret et fremragende weekendophold, hvor der også lægges vægt på det gastronomiske aspekt. Du vil nemlig kunne nyde en 4-retters menu på højt plan, hvor der bliver fokuseret nøje på alle detaljerne, inden musikken spiller op til dans ca. 21.30.

Værelserne er både beliggende på selve kroen samt i et tilhørende anneks. Alle værelser er udstyret med gratis WiFi, toilet og bad, samt fjernsyn, minibar og gratis kaffe eller te. Derudover er de også udstyret med balkon eller terrasse, hvor du kan nyde eftermiddagskaffen og blive klar til aftenens underholdning.

Når du booker et weekendophold med dans og musik på Sallingsund Færgekro, vil du få en stor morgenbuffet med i prisen, som kan friske dig op dagen derpå.

 

Hvalpsund Færgekro

Sundvej 87
9640 Farsø
98638600
post@hvalpsund-faergekro.dk
Besøg deres hjemmeside

Er Færgekroen med Dirch Passer og Ove Sprogøe en af dine gamle favoritter, og har du lyst til selv at opleve den festlige stemning på en vaskeægte færgekro, bør du booke et værelse på Hvalpsund Færgekro. Her spiser, fester og sover man så godt, at man næsten ikke har lyst til at vende hjem igen bagefter.

Servicen er i top, når du checker ind på færgekroen, og allerede fra kl. 15 af vil der være kaffe og hjemmebag til kroens gæster. Når det så småt bliver aften, står menuen på en 3-retters festmiddag, som du kan nyde i ro og mag, inden danseskoene skal kridtes op og gøres klar til et par timer med trillende melodier og glade toner fra det muntre husorkester. Festen fortsætter til kl. 01, hvor gæsterne så småt går til ro.

Dagen derpå vil du kunne glæde dig til en stor og velsmagende morgenbuffet, som kan få selv det tungeste hoved til at lyse op og få energien tilbage.

Hotel Menstrup Kro

Menstrup Bygade 29
4700 Næstved
55443003
menstrup@menstrupkro.dk
Besøg deres hjemmeside

På Hotel Menstrup Kro har de skræddersyet et tilbud til dig, der gerne vil have en festlig aften med musik, dans og god mad sammen med din partner eller et par rigtig gode venner. Efter i har checket ind og fået lagt jeres ting på værelset, kan i glæde jer til en 3-retters menu i restauranten, inden aftenen byder på musik og dans indtil klokken 01 om natten, hvor sidste melodi bliver spillet.

En af de andre meget populære aktiviteter på Hotel Menstrup Kro er Menstrup Revyen, som i mange år har slået dørene op for vanvittig god underholdning med nogle af landets bedste revystjerner. Hvis du har mulighed for at kombinere dit weekendophold med plads til både dans og revy, er du garanteret en mindeværdig weekend.

Værelserne er alle lyse og rummelige, og de fås i tre forskellige modeller, så der er til alle behov. Her får du en god nats søvn oven på en festlig aften.

Agerskov Kro og Hotel

Hovedgaden 3
6534 Agerskov
74833228
otte@agerskov-kro.dk
Besøg deres hjemmeside

En valgmulighed i det sønderjyske kunne være Agerskov Kro og Hotel, hvor der ligeså bliver spillet op til dans, når man booker et weekendophold med enten en eller to overnatninger. Her er man altid garanteret feststemning og godt humør, når man checker ind på det familiedrevet hotel.

Siden 1976 har familien Otte, med Bodil og Peter som ejere, været vært for utroligt mange fester, grin og gode minder på Agerskov Kro og Hotel. Gennem tiden har de renoveret store dele af kroen og både tilføjet ekstra værelser og nye luksuriøse ferielejligheder over på den anden side af vejen. Så selvom værtsparret har ejet stedet længe, betyder det bestemt ikke, at de hviler på laurbærrene.

På et forlænget weekendophold på Agerskov Kro og Hotel er der også gode muligheder for at drage ud og opleve nogle af de spændende seværdigheder, der ligger i nærheden. Med mulighed for at opleve sort sol, Damgård Mølle og Gammelskov Batteri samt kort afstand til Rømø og Vadehavet er der mere end rigeligt med oplevelser for en enkelt weekend.

Rudbøl Grænsekro

Rudbølvej 36
6280 Højer
74738263
rudbol@rudbol.dk
Besøg deres hjemmeside

Et weekendophold med dans og musik kan du være sikker på at få, hvis du drager til Rudbøl Grænsekro. Det kan være en lang tur for mange i landet, men det er hele rejsen værd. Her er stemningen altid i top, og efter en udsøgt 3-retters festmenu, bliver dansegulvet gjort klar, hvor husorkestret spiller op til mange timers dans.

På Rudbøl Grænsekro kommer man hinanden ved, og du skal ikke være overrasket, hvis du kommer hjem beriget med langt flere bekendtskaber, end da du drog af sted. Menneskene er søde og mange af gæsterne kommer igen år efter år, da man altid er sikret en festlig aften på Rudbøl Grænsekro.

Vælger man et forlænget weekendophold, har man også god tid til at tage ud og se på den sønderjyske natur eller til at tage et smut ned over grænsen, hvis man skulle have lyst til det. Der er mange smukke seværdigheder både på den ene og den anden side af grænsen, som er et besøg værd.

Intet weekendophold uden dans og musik

Danmark er spækket med hyggelige kroer og hoteller, der weekend efter weekend byder på den ene festlige aften efter den anden. Så hvis du vil ud og danse hele aftenen og nyde en lækker menu og et festligt selskab, er det bare med at få booket dit næste weekendophold med det samme.

Husk danseskoene og gem lidt plads i maven til den gastronomiske oplevelse, du kan vente dig på samtlige hoteller og kroer. Og kom med det gode humør, så du både kan få og være med til at give en forrygende aften i selskab med mange andre feststemte mennesker.

Leder du efter et weekendophold i en bestemt landsdel, vil disse sider formentlig være behjælpelige. Flere af stederne tilbyder også et weekendophold med musik og dans: