Selvom Danmark ikke er det land i verden, der har det bedste vejr, betyder det ikke, at man ikke kan få en ægte tur i badeland. For der er rigtig mange badelande rundt omkring i landet, som er klar på at give dig og din familie det bedste weekendophold nogensinde. Her finder du oplevelser for hele familien, og I får masser af tid til bare at være sammen og nyde hinandens selskab.

Alle børn vil elske at komme en tur i et rigtigt badeland, og er du en barnlig sjæl selv, er der ingen tvivl om, at du også vil kunne få mange sjove timer sådan et sted. Herunder er der nogle bud på, hvor I kan vælge at tage hen og plaske i vand, køre i vandrutsjebane og få en oplevelse sammen, I sent vil glemme.

Vigsø Feriecenter

Vigsø Bugt Vej 1
7730 Hanstholm
96556666
info@vigsoe-ferie.dk
Besøg deres hjemmeside

Vigsø Feriecenter er et dejligt sted for et wekkendophold, hvis I har trang til badeland. Det relativt store badeland dækker over 1500 m2 med sjove oplevelser for alle. Med både vandfald, rutsjebane, varmtvandsbassin og meget andet er det et perfekt badeland for hele familien.

Hvis du vil booke dig ind på Vigsø Feriecenter for en weekend, kan du enten vælge at bo i et af feriehusene, hvilket kan være mest praktisk, hvis I er en hel familie, eller du kan vælge at booke et værelse på hotellet, som er egnet til eksempelvis par. Vigsø Feriecenter har også en solid restaurant, som hver aften står klar med velsmagende menuer til jer alle.

På og omkring feriecentret er der også en lang række øvrige aktiviteter for de af jer, der ikke vil være i vandet hele dagen. Her er der blandt andet cykeludlejning, motocross, minigolf og tennis for dem, der kan lide at være aktive oven vandet også.

Skagen Strand

Tranevej 108
9990 Skagen
98487222
reception@skagenstrand.dk
Besøg deres hjemmeside

På Hotel Skagen Strand er de ikke blege for at indrømme, at de ikke råder over Danmarks største badeland. Dog er det charmerende på sin helt egen måde, og her der rent faktisk plads til at plaske rundt, som man nu engang lyster, da man ikke ramler ind i øvrige gæster for hvert skridt eller meter, man nu bevæger sig i vandet.

Selvom størrelsen ikke kan hamle op mod de største danske badelande, kan man stadig finde en del af de samme faciliteter, som de øvrige også byder på. I Skagen Strands badeland finder du eksempelvis både rutsjebane, vandkanoner, dampbade, grotter og sauna, hvilket gør det perfekt for hele familien, da der er noget for enhver smag.

Når du booker et weekendophold på Hotel Skagen Strand kan du se frem til at bo i et af deres mange feriehuse, som enten har plads til fem eller syv personer. Skal I flere af sted, er det nødvendigt at booke endnu et feriehus. Alle feriehuse er udstyret med en lang række faciliteter, hvilket blandt andet, og måske nok vigtigst, dækker over en terrasse med solsenge, så man har mulighed for at få lidt farve på kroppen under opholdet.

 

Jesperhus Feriepark

Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors
96701400
jesperhus@jesperhus.dk
Besøg deres hjemmeside

I det velrenommeret Jesperhus Feriepark kan man finde glæde for hele familien. For de mindste er der sjov underholdning på scenen eller i legelandet, som blandt andet dækker over en række fede forlystelser, samt i den børnevenlige zoo, hvor man kan se en lang række spændende dyr, man ikke lige vil støde på til daglig. Derudover er der det populære badeland, som kan samle hele familien på en gang.

Badelandet er både indendørs og udendørs. Det dækker over faciliteter som sauna, spa, swimmingpools, soppebassiner til de mindste og en lang række rutsjebaner, hvor både små og store kan få et sus i maven.

Jesperhus Feriepark står også for at arrangere en masse forrygende underholdning i løbet af sæsonen. Der er en lang række koncerter i gågaden henover sommeren, og du vil kunne deltage i både Halloween arrangementer eller se de store maskiner til lastbil udstillingen, som finder sted hvert år.

Skallerup Seaside Resort

Nordre Klitvej 21
9800 Hjørring
99248400
info@skallerup.dk
Besøg deres hjemmeside

Skallerup Seaside Resort kan også være et godt bud på en destination, hvor du kan få alle ønsker om at lækkert badeland opfyldt. Her er der plads til både de store og små vandhunde, og badelandet byder på en lang række faciliteter, som gør det nemt for ungerne at hygge sig og for de voksne at koble af.

Badelandet har både vandrutsjebaner, hvor det er muligt at få taget tid på turen gennem røret, grotter, bølgebassiner, vandkanoner og meget andet. For de voksne kan en tur i svømmehallen, der råder over muligheden for banesvømning, saunaer og dampbade samt meget andet, være det helt rette valg.

Skallerup Seaside Resort byder også på mange andre sjove aktiviteter. Herunder kan blandt andet bowlingcentret, den irske pub, ridecenteret og legelandet nævnes. Der er også et motionsrum og en sportshal for dem, der gerne vil have pulsen op, inden den står på en tiltrængt dukkert.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Hvidbjerg Strandvej 27
6857 Blåvand
75279040
info@hvidbjerg.dk
Besøg deres hjemmeside

Helt ud til Vesterhavet finder du Hvidbjerg Strand Feriepark, som er et komplet hotel med masser af aktiviteter for hele familien. Herunder er der selvfølgelig også et badeland, som både byder på swimmingpools med tropiske varmegrader, vandrutsjebaner, pool party for de unge og voksensvømning for de ældre. Ingen vil kede sig med et weekendophold på Hvidbjerg Strand Feriepark.

Foruden muligheden for at campere eller at leje sig ind i en af hytterne, byder hotellet også på en række værelser, hvor man med fordel kan checke ind, hvis man gerne vil slippe for at skulle bekymre sig om noget som helst, mens man er på weekendophold. Med egen campingvogn skal man selv stå for en masse praktisk, mens man ved at booke et værelse bare checker ind og kan gå direkte i gang med at prøve kræfter med de mange underholdende aktiviteter.

Ud over badelandet byder Hvidbjerg Strand Feriepark også på et 1200 m2 stort wellness center, hvor du kan få en tiltrængt massage eller en skøn ansigtsbehandling mens børnene plasker rundt i swimmingpoolen.

The Reef

Tordenskjoldsgade 14
9900 Frederikshavn
98433233

Besøg deres hjemmeside

The Reef byder også på en unik mulighed for en uforglemmelig weekend for både store og små. Badelandet, eller en indendørs udgave af Caribien, som det også ligner, fører sig frem med både palmer og klipper, og sammen med de mange bassiner bliver oplevelsen af badelandet fantastisk. The Reef har fået skabt en helt unik indendørs oase, som man ikke vil kunne finde lige så gennemført andre steder.

Beliggende i Frederikshavn gør det hotellet til en oplagt destination for de, der ikke lige skulle bo i nærheden af Rødby eller Billund. Er familien udelukkende bestående af ægte vandhunde, vil I alle sammen kunne nyde et weekendophold med et badeland, som sjældent er set mere perfekt. Troperne er bragt til Danmark, og du kan få adgang til det hele med et weekendophold på The Reef.

Hotellet råder over mange værelser fra standard til top suite kategorien. Hvad enten du har lyst til at gøre det så billigt som muligt, eller du gerne vil have en af suiterne med privat sauna og boblebad, kan det lade sig gøre her.

Lalandia

Lalandia Centret 1
4970 Rødby
54610500
lalandia@lalandia.dk
Besøg deres hjemmeside

Lalandia er nok et af de mest kendte feriesteder i Danmark. Det gælder både deres oprindelige afdeling i Rødby samt deres nyere model i Billund. Mange tusinde familier har allerede besøgt det forrygende feriested, og I kan være sikre på at få underholdning for alle pengene, hvis I vælger dette som destination for næste weekendophold.

Den nok mest kendte attraktion i Lalandia er det enorme badeland Aquadrome. Det tropiske badeland byder på alt lige fra rutsjebaner og bølgebassiner til varme boblebade, hvor de ældste kan ligge og slappe af, mens de små farer rundt og prøver de mange sjove aktiviteter, man kan finde inde i selve badelandet.

Ud over et stort indendørs badeland, vil du også finde et kæmpe udendørs areal, hvor du vil kunne svømme rundt i det opvarmede vand. Og at Lalandia derudover også byder på mange aktiviteter som bowlingbaner, restauranter, biografer og meget andet, gør det bare til et komplet feriested for dig og din familie.

Et weekendophold for ægte vandhunde

Hvis man ikke har lyst eller mulighed for at tage sydpå til de varme himmelstrøg, må man jo klare sig med det næstbedste. Og her er et weekendophold med adgang til nogle af Danmarks absolut bedste badelande ikke et dårligt alternativ.

Der er både mulighed for små og store badelande, alt afhængig hvor mange faciliteter I har brug for. Skal det være de helt store tropiske badelande, eller skal der være plads til at I kan være sammen som familie og bare hygge jer i et af de mindre alternativer?

Hvad enten I har lyst til det ene eller andet, kan I finde det uden at søge mod udlandet. Og det er rigtig rart for de familier, der bare gerne vil nyde den danske sommer og samtidig have mulighed for at tage en dukkert i den varme swimmingpool.