Vil du gerne på et weekendophold, hvor du er sikker på ikke at komme til at kede dig, og hvor der er et væld af aktiviteter at kaste sig ud i, er følgende hoteller værd at kigge nærmere på.

Hvad enten du leder efter et sted, der har kort afstand til et rigt dyre- og naturliv, som inviterer på smukke vandreture og vind i håret, eller om du gerne vil dyrke noget sport, tage ud at fiske, danse til livemusik eller gå i teatret, kan du finde et godt hotel, der byder på lige netop de aktiviteter, der interesserer dig, når du vil på et komplet weekendophold.

Jesperhus Feriepark

Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors
96701400
jesperhus@jesperhus.dk
Besøg deres hjemmeside

Vil I have verdens bedste weekendophold for hele familien, kan I vælge sikkert og booke jer ind i Jesperhus Feriepark. Her går det aldrig stille for sig, og har I ikke jeres egen campingvogn med, er det oplagt at snuppe en af de mange hyggelige hytter, der kan findes på stedet.

Her finder du et af de mest børnevenlige steder i landet, og weekenden kan gå med alt lige fra vandpjaskeri i badelandet til dyreshow i den dyrerige zoo eller dusinvis af ture på de mange sjove karruseller og forlystelser.

Når I ikke farer rundt fra den ene aktivitet til den anden, kan I lade jer underholde af de mange shows, der er i Jesperhus Feriepark. Jungledyret Hugo er blandt andet en af de sjove og elskede figurer, som dine børn kan møde helt tæt på i ferieparken under jeres weekendophold.

Jesperhus Feriepark samler hele familien, og det danner rammen om en drøngod weekend med masser af sjove oplevelser for både små og store.

Havreholm Slot

Klosterrisvej 4
3100 Hornbæk
49758600
havreholm@havreholm.dk
Besøg deres hjemmeside

Hvis du aldrig har været på et vaskeægte slot før, bør du unde dig selv at tage en tur til Havreholm Slot. Det gamle slot ligger på toppen af Sjælland, og det er lige før, man har en chance for at ane kysten af Sverige, når man kommer på de kanter.

På Havreholm Slot er det ikke kun muligt at smække benene op og nyde en glad kop kaffe i løbet af eftermiddagen. Der er mange forskellige aktiviteter at give sig i kast med, så det er intet problem at holde kroppen i gang, selvom man er væk hjemmefra.

På slottet kan du eksempelvis både spille tennis, squash og bordtennis, mens der også kan dystes i discipliner som dart og billard. I kan også give jer i kast med klatrebanen Til Tops, som i finder på stedet. Her skilles fårene fra bukkene, og de bedste klatrere bliver fundet.

Adventure Park Apartments

Søtangevej 1
6950 Ringkøbing
97333500
info@adventurepark-apartments.dk
Besøg deres hjemmeside

Dit weekendophold med aktiviteter kan bookes ved Adventure Park Apartments. Her kan du og din familie få en hele ferielejlighed for jer selv, så der er rigeligt med plads til både børn og voksne. Adventure Park Apartments er til jer, der er trætte af at bo på et kedeligt hotel, og som gerne vil have lidt mere liv omkring jer, når I er på miniferie.

Når I ikke bruger tiden i jeres moderne ferielejlighed, kan I tage på opdagelse i Adventure Parken, som dækker over nogle af de sjoveste og mest underholdende uden- og indendørs aktiviteter. Her kan I dyste mod hinanden i alt fra fodboldgolf til udendørs bowling og minigolf, og de mindste kan trække ind i det store indendørs legeland, hvis det med at dyste mod de store ikke lige er sagen.

Der er lagt an til en festlig weekend med fuld fart over feltet, og I bestemmer selv, hvilket tempo det hele skal ske i. Vil I have et aktivt weekendophold med et godt afbræk fra hverdagen, så book en ferielejlighed her.

Hotel Fjordgården

Vester Kær 28
6950 Ringkøbing
97321400
rec@fjordgaarden.dk
Besøg deres hjemmeside

Vil du have firestjernede aktiviteter, så lad Hotel Fjordgården stå for dem. Her kan du booke dig ind på et weekendophold, der med garanti ikke bliver kedeligt, og der er plads til både afslapning for de store, og aktiviteter med fart over feltet til de små. Alt i alt er Hotel Fjordgården ved Ringkøbing et perfekt sted at tage hen alle sammen.

Deres wellness afdeling er klar til at tage sig af ømme muskler og stramme nakkehvirvler, og med deres store udvalg af lækre behandlinger, kommer du ud på den anden side som født på ny. Alt lige fra ansigts- og spabehandlinger til massage og voksbehandlinger står på menuen, når du checker ind på Hotel Fjordgårdens wellness afdeling.

Skal der mere fart over feltet for de mindre og voksne med barnlige sjæle, kan I hoppe en tur i den indendørs pool, der blandt andet råder over en rutschebane, som giver lidt ekstra fart på opholdet.

Feriecenter Slettestrand

Slettestrandvej 140
9690 Fjerritslev
98217044
mail@slettestrand.dk
Besøg deres hjemmeside

Vil du gerne bo tæt på kysten, så man kan hoppe i bølgen blå og få sig en god og frisk dukkert i ny og næ, vil et ophold på Feriecenter Slettestrand ikke være så ringe endda. Her er der gode aktiviteter for hele familien, og hvis i ikke kan nøjes med at hoppe i vandet hvert andet øjeblik, er der også meget andet at lave.

I kan eksempelvis nyde hinandens selskab på en af de dejlige ture med hestevogn, eller hele familien kan få undervisning i at køre mountainbike på den helt rigtige måde. Swimmingpoolen er også klar til lige at springe i, og I kan slutte dagen af med en solid omgang pandekagehygge ved bålet.

Vandgymnastik, pilates og fodboldkampe er også på programmet, når i checker ind på Feriecenter Slettestrand. Så tag hele familien med dig og få en hyggelig weekend med et weekendophold tæt ved vandet.

Hotel Vejlefjord

Sanatorievej 26
7140 Stouby
76823380

Besøg deres hjemmeside

Leder du efter aktiviteter af en lidt mildere karakter, kan du komme i et med dig selv og din krop og opleve komplet velvære på Hotel Vejlefjord. På et af Danmarks absolut smukkeste hoteller er der plads til ro og fordybelse, samtidig med at du også kan få pulsen op, hvis du ikke kan ligge stille hele dagen.

I den omkringliggende natur er der lavet decideret kurveje, som er både smukke og udfordrende at løbe på. De kan dog også sagtens bekæmpes i et roligere tempo, og undervejs vil I kunne strække benene på en af de mange bænke, der er placeret langs ruterne.

Sidst men ikke mindst må I ikke snyde jer selv for en tur i De Termiske Bade, som kan få selv den mest stressede person til at koble helt fra. Hele opholdet bliver lige krydret med hotellets perfekte udsigt ud over Vejle Fjord, som aldrig bliver kedelig at kigge på.

Benniksgaard Hotel

Sejrsvej 101
6300 Gråsten
74650949
info@benniksgaardhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Valget af hotellet afhænger naturligvis af, hvor i landet du har lyst til at tage på oplevelse. Hvis det er Sønderjylland, kompasset peger mod, slår Benniksgaard Hotel dørene op for et aktivt ophold med masser af muligheder for både aktive og afslappende aktiviteter. Midt imellem natur, seværdigheder og historiske attraktioner finder du det skønne hotel, der har plads til alle.

Selve hotellet tilbyder mange forskellige former for aktiviteter, og der er noget for enhver smag. For dig, der bare gerne vil have en hyggelig dag i naturen med en god madpakke i tasken, kan det være en god ide at tage med på udflugten til Store Okseø.

I kan samle hele familien i en af de populære hestevogne, som kan tage jer rundt og kigge på Gråsten lokalområde. Sidst, men ikke mindst, kan i også dyste mod hinanden på golfbanen eller i bueskydning, eller I kan leje cykler og trille ud i det blå på egen hånd. Der er masser at lave som indlogerede på Benniksgaard Hotel.

Tag hele familien med på et weekendophold med aktiviteter

Er det begrænset med sjove ting at lave hjemme i haven, og er ungerne ved at være trætte af at lege de samme lege hver dag i sommerferien, så overrask dem med et weekendophold spækket med sjove aktiviteter hver eneste dag.

Ved at tage på et af de mange gode hoteller, feriecentre eller ferieparker rundt omkring i landet, kan I sammen få en weekend, I sent vil glemme. Gå på opdagelser i byer og områder, I aldrig har været før, og få en uforglemmelig tur sammen med dem, du holder allermest af.

Når I vælger et weekendophold med aktiviteter kan I også være sikre på, at det er nemt at få børnene i seng om aftenen, da de ikke har kunne sidde stille med de mange sjove ting og oplevelser, der har været i løbet af dagen. Og skulle du have brug for et pusterum selv, kan du nyde godt af de mange wellness tilbud, der er at finde på landets hoteller.