Har du længe drømt om at komme på et weekendophold ved den jyske vestkyst, så er det måske nu, du skal få booket dit hotel og gjort noget ved det. Langs vestkysten ligger der en samling af fine hoteller med charme, rare mennesker og en god udsigt ud over Vesterhavet.

Lad den friske vind komme an, og kast dig ud i at finde det hotel, som du godt kunne se dig selv blive vartet op på. Badehotel eller ej, er du som gæsten i centrum, og hvad enten du ønsker ro og fred eller hyggeligt samvær med de andre gæster, så kan de vestjyske hoteller bane vejen for det.

Henne Mølle Å Badehotel

Hennemølleåvej 6
6854 Henne
76524000
mail@hennemoelleaa.dk
Besøg deres hjemmeside

Nær de vestjyske klitter og hedelandskabet finder man Henne Mølle Å Badehotel. Bygningen er tegnet af ingen ringere end Poul Henningsen tilbage 1935, og fra uge 3 til 48 byder ejerne og personalet på hotellet dig hjerteligt velkommen til et par dage tæt ved den pragtfulde Henne Mølle Å samt mange andre farverige naturoplevelser.

Her er der plads til fordybelse og rekreation, og fra værelsets fliseterrasse kan du sidde og nyde morgensolens nænne opvågning med en frisk kop kaffe til at få kroppen i gang, eller dagens sidste timer med et afkølet glas vin i den ene hånd og din kærestes i den anden.

På Henne Mølle Å Badehotel er der højt til loftet – dog ikke i bogstaveligste forstand, da bygningen kun består af et plan. Er du naturelsker, er du på Henne Mølle Å Badehotel havnet det helt rette sted. Med direkte adgang til Vesterhavet samt kort afstand til mange andre skønne naturområder som Flisø, Blåbjerg Klitplantage og Fanø er der rig mulighed for at få noget frisk luft, mens man spotter sjældne fugle eller kigger på kronvildtets korte skridt hen over landskabet.

Hotellet er lige så ideelt for dig, der gerne vil møde nye mennesker. Det kan passende lade sig gøre til et af de mange arrangementer, der bliver afholdt af og på hotellet. Traditionsrige dage som Skt. Hans Aften, Fars Dag og Mortens Aften bliver alle fejret på hotellet i Henne, og skulle det ikke være nok, er der også gourmet arrangementer og PH-aftener, hvor man vi blive underholdt af både sang og musik under middagen.

Sidst, men ikke mindst, kan du, som gæst på hotellet, få rabat på green fee til Henne Golf Klub, hvis du skulle have lyst til en runde eller to på den 18-hullers store golfbane, der selvfølgelig også ligger i smukke grønne omgivelser. Her er der udsigter til netop Flisø, plantagen ved Blåbjerg samt Vesterhavet, hvis du ikke skulle have haft tid til at tage ud og kigge nærmere på stederne på egen hånd.

Hjerting Badehotel

Strandpromenaden 1
6710 Esbjerg V
75117000
info@hjertingbadehotel.dk
Besøg deres hjemmeside

På det unikke og vaskeægte badehotel Hjerting Badehotel er der kort til vandet, og den smukke solnedgang, som kan nydes fra terrassen eller på en gåtur hånd i hånd langs vandet med din kære, er selvfølgelig med i prisen, når du booker et weekendophold på et af landets mest velbevarede badehoteller.

I Strandpavillonen, som er hotellets nydelige restaurant, kan du i lyse omgivelser og med en smuk udsigt over Vesterhavet få et fortryllende måltid tilberedt af stedets talentfulde kokke, der hver aften serverer retter, der får mundvandet til at løbe. Skulle du have lyst til endnu et glas vin efter maden, nydes den bedst på den åbne terrasse.

På badehotellet er der plads til at forkæle og genoplade både kroppen og sjælen, og i fitnessrummet kan du udfordre dig selv på løbebåndet eller romaskinen, hvorefter du kan tage et koldt brus og svinge en tur forbi saunaen eller dampbadet. Her kan du få pulsen ned og restituere kroppen, så den er klar til resten af dagen.

Når du skal booke et weekendophold på Hjerting Badehotel, kan du enten vælge imellem en af værelserne på selve badehotellet, eller du kan vælge at indlogere dig selv og dine medrejsende i et af de syv nyligt opførte strandhuse, som alle byder på mere plads og egen terrasse, hvor man kan sidde og nyde solens sidste stråler og snakke til langt ud på aftenen.

Skulle et værelse være nok, så kan du vælge imellem et af standardværelser eller suiterne. Der er også strandværelser med udsigt til havet. Her kan du kaste et blik ud i horisonten eller sidde og arbejde ved skrivebordet op til vinduet, hvis du har taget arbejdet med dig. Der er naturligvis eget bad og toilet på alle værelserne, og gratis WiFi samt tv følger også med.

Bechs Hotel

Storegade 4
6880 Tarm
97372922
bechshotel@email.dk
Besøg deres hjemmeside

På Bechs Hotel i Tarm kan du se frem til et par hyggelige dage med god mad, afslapning og underholdning i topklasse. Hotellet kan tilbyde gourmet og vin-arrangementer samt buffeter med musikalsk underholdning, hvor kunstnere som Poul Krebs og Niels Hausgaard ikke er sjældne gæster. Vælger du Bechs Hotel, lover det godt for dit weekendophold i Vestjylland.

I restauranten bliver der tilberedt mange retter, hvor fisk især fylder en stor del på menukortet, da det hører til en sand vestjysk restaurant. Derudover kan du slukke tørsten med et glas vin eller to, som bliver skænket af restaurantens søde og altid smilende personale.

En overnatning på Bechs Hotel kan ske på et af de 40 lyse dobbeltværelser, som alle er indrettet på afslappet og klassisk maner. Alle værelser er som udgangspunkt udstyret med toilet og bad, telefon, radio og tv, så du kommer ikke til at mangle noget, mens du opholder dig på et af de mange værelser.

Hos Finn Larsen, indehaveren af Bechs Hotel, får du et weekendophold for mindre end 999 kroner. Det er både med morgen- og aftensmad, samt to overnatninger. Det er jyske priser, når det er bedst. Og selvom prisen er lav, er humøret og stemningen høj, når du checker ind på hotellet i Tarm.

Vil du gerne ud og opleve noget, mens du nu er så tæt placeret på den jyske natur, som man kan være, kan du med fordel tage på vandretur langs Vesterhavet, eller prøve lykken på en fisketur i Skjern Å som næsten er nabo til hotellet. Her er der stimer af laks og mange andre fisk, som du kan prøve af fange, og skulle du være uheldig og komme tomhændet hjem, så husk på at restauranten altid er klar med en solid 2- eller 3-retters menu.

Bliv blæst igennem på den jyske vestkyst

Er raske traveture og en dukkert i det vilde Vesterhav noget for dig, så lad dig forføre af et af de fine hoteller i Vestjylland. Et weekendophold på et af disse steder vil være som sød musik for sjælen, og her er plads til både romantik og leg, hvad enten du er på tur med den eneste ene eller hele kvartetten. Underholdningen er også i top, og du kommer ikke til at savne noget.

Som altid er Vestjylland garant for en perlerække af badehoteller, men man må ej forglemme de mindre hoteller inde i de små hyggelige vestjyske byer, som med stor gæstfrihed og åbensindet charme kan være vært for nogle dejlige timer og mindeværdige øjeblikke.