EHM Hotel Bremen City

Zum Kluemoor
28832 Bremen
+49 (0) 4202 7673 - 0
reservations@gchhotelgroup.com
Besøg deres hjemmeside

Best Western Hotel Achim Bremen ligger i den nordvesttyske by Bremen. Vælger I Bremen som destination for familiens weekendophold, kan I godt forberede jer på at besøge en lang række af butikker. Byen er en rigtig shoppingby med adskillige tøjbutikker og modehuse. Bremen er et hit for de, der elsker at shoppe, og indkøbspassagerne Lloyd Passage, Domshof Passage og Katharinen Viertel er bestemt et besøg værd.

På Best Western Hotel Achim Bremen kan I hvile fødderne efter en lang dag i den friske by. Hotellet er nyrenoveret, og værelserne er skønne og behagelige med nye badeværelser, gratis Wi-Fi og betalings-tv. Derudover kan I starte dagen med den store og lækre morgenbuffet. Fra Hotellet er I i gåafstand fra attraktioner som eksempelvis den gamle bydel Schnoor. Her finder I smukke, gamle bygninger, der stråler af historie.

Bremen har masser af attraktioner og spændende steder at besøge, og I skal derfor ikke være bange for at komme til at kede jer, hvis I bestiller et weekendophold i den nordtyske by.

Hotel Rivoli

Albert-Roßhaupter-Straße 18
81369 München
+49 (0) 89 / 74 35 15- 0
info@rivoli.de
Besøg deres hjemmeside

Hotel Rivoli er beliggende i den sydtyske by München. Det trestjernede hotel rummer alt det, som det skal for at gøre dit weekendophold perfekt. De skønne værelser har minibar, og I har mulighed for at tilgå gratis Wi-Fi, således I kan opdatere dig på verdenssituationen efter en lang dag i Münchens gader.

München er en glimrende destination til et weekendophold, hvor I får mulighed for at opleve stemningen fra en ægte tysk storby. Byen er i særdeleshed kendt for at huse en af verdens bedste fodboldklubber, Bayern München, og for at være dækket op til festligheder, når den traditionsrige oktoberfest hvert år skydes i gang. Der er også mulighed for at opleve operaen og byens adskillige kunstgallerier. Med andre ord rummer München noget for enhver smag, hvilket gør det til en perfekt destination for et weekendophold.

Når I besøger München, bør I desuden prøve nogle af byens specialiteter som eksempelvis Weissbier og den kogte, hvide krydrepølse weisswurst.

Mercure Hotel Hamborg am Volkspark

Albert Einstein Ring 2
22761 Hamborg
+49 (40) 899 52 0
H1659@accor.com
Besøg deres hjemmeside

Hamborg er en populær destination for danske familier, som søger en hyggelig weekend i selskab med hinanden. Med under 200 kilometers kørsel fra den dansk-tyske grænse kræver det kun en enkelt dags kørsel at nå Tysklands næststørste by.

Et weekendophold i Hamborg kan tilfredsstille hele familiens forskellige behov uanset køn og alder. Byen har et brusende og voksende byliv med masser af muligheder for shopping, natteliv, skønne kulinariske oplevelser og meget mere.

Mercure Hotel Hamburg er et firestjernet hotel med alt det, der hører sig til. Det ligger tæt på den store tyske fodboldklub Hamburger SVs stadion Volksparksstadion. Dette gør hotellet ideelt til jer, der rejser til Hamburg for at opleve stemningen fra den tyske Bundesliga.

Comfort Hotel Lichtenberg

Rhinstr. 159
10315  Berlin
+49 (30) 549 35 0
empfang@comfort-hotel-berlin.de
Besøg deres hjemmeside

Når samtaler falder på weekendophold i Tyskland, vil Berlin altid være inde i billedet. Dette hotel er placeret i en af forstæderne til Tysklands historiefyldte hovedstad. Comfort Hotel Lichtenberg tilbyder alle de ting, vi mener hører sig til på et weekendophold i en storby. Når I tager på weekendophold i Berlin, er det ikke for at bruge hele dagen på hotellet. I skal se byen, men når tiden nærmer sig de senere aftentimer, er det rart at kunne slappe af på et hotel, der er lidt på afstand fra den pulserende bymidte.

På det 3-stjernede Comfort Hotel Lichtenberg er der en dejlig lounge-bar, lækker morgenmad og et nærtliggende wellness- og fitnesscenter, som er oplagt at besøge efter en lang dag med ømme ben.

Comfort Hotel Lichtenberg er placeret kun 200 meter fra den nærmeste station, så det er hurtigt og nemt at tage ind at opleve Berlins mange seværdigheder. Historiens vingesus kan stadigvæk mærkes, når man besøger nogle af museerne om 2. verdenskrig, hvor Check Point Charlie Museum er et must see.

Hotel Stadt Hamborg

Am Markt 7
25840 Friedrichstadt
+49 (0) 4881 398

Besøg deres hjemmeside

Dette hyggelige og romantiske hotel ligger i kanalbyen Friedrichstadt, der ligger små 100 kilometer fra den dansk-tyske grænse. I Friedrichstadt vil I kunne få en masse skønne stunder i de mange små kanaler, der strømmer gennem byen. Den lille by kaldes af nogle for ”Lille Amsterdam”, hvilket skyldes, at byen blev grundlagt af hollændere. Den anden lighed mellem den hollandske hovedstad og Friedrichstadt er muligheden for kanalrundfart.

På et weekendophold på Hotel Stadt vil det være muligt at nyde hinandens selskab i en by, der er præget af historie med huse i gammeldags design. Fra byens placering i det nordligste Tyskland er det også muligt at tage på en udflugt til millionbyen Hamborg, hvor det er muligt at få shoppet igennem og opleve en af Nordeuropas mest interessante byer.

På selve hotellet hersker der en hyggeligt og afslappet stemning. Hotel Stadt er familiedrevet, og det kan mærkes. Dette skaber en helt unik stemning, som I kun finder på de færreste hoteller. Kombineret med de skønne omgivelser i og omkring Friedrichstadt er Hotel Stadt et optimalt sted til dit næste weekendophold i Tyskland.