Danland Skagen

Skagensvej 47
9990 Skagen
96210044
skagen@danland.dk
Besøg deres hjemmeside

Ved at leje en ferielejlighed i Skagen er I sikret et hyggeligt weekendophold, hvor I har plads til at være sammen som familie, vennegruppe eller kærestepar. Hos Danland har de flere forskellige lejlighedstyper i forskellige størrelser. Nogle af dem har endda egen pool og grill, så der for alvor kan hygges. Den store fordel ved en ferielejlighed er, at der er mere plads til, at I kan være jer selv. Med en ferielejlighed kan I også lave jeres egen lækre mad, hvilket for mange er utroligt hyggeligt og en naturlig del af at være på ferie.

Lejeboligerne ligger forskellige steder i Skagen, men uanset hvilket I vælger, vil afstanden til byens forskellige attraktioner altid være kort. Under et besøg i Skagen kan I besøge seværdigheder som Den Tilsandede Kirke, Grenen, Vippefyret og meget mere, mens I kan nyde den hyggelige feriestemning i byens gågade og på havnen.

Hotel Skibssmedien Skagen

Vestre Strandvej 28
9990 Skagen
98446716
info@hotelskibssmedien.dk
Besøg deres hjemmeside

Hos Hotel Skibssmedien Skagen er I placeret lige ved siden af den populære gågade og den levende havn. Her er der især om sommeren masser af liv og feriestemning med hyggelige butikker og restauranter. Hotellet er autentisk indrettet, da inspirationen er fundet i den maritime verden, og som gæst får I en yderst komfortabel oplevelse. Navnet ”Skibssmedien” kommer af, at bygningen faktisk er Skagens gamle skibssmedie, hvilket betyder, at hotellet oser af historie.

I har både muligheder for at lade jer indkvartere i en af de store ferielejligheder, i et værelse eller en suite. De fleste af værelserne har desuden egen balkon/terrasse.

Der er masser af opleve i Skagen, og fra jeres placering hos Hotel Skibssmedien er I tæt på det hele. Udover havnens feriestemning kan I besøge en af Skagens fine strande, tage med den populære Sandormen til Grenen, besøge GL. Skagen og meget mere. Dermed er Hotel Skibssmedien er skønt sted at tage på weekendophold.

Ruths Hotel

Hans Ruths Vej 1
9990 Skagen
98441124
info@ruths-hotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Med et weekendophold på Ruths Hotel får I en oplevelse ud over det sædvanlige. Der findes måske ikke bedre steder i hele landet, hvis målet er at slippe væk fra hverdagens stress og jag. Med sin placering midt i idylliske GL. Skagen bliver det ikke mere autentisk. I får masser af frisk havluft og mulighed for besøge den smukke solnedgangsplads.

På hotellet er der mulighed for at besøge Ruths Wellness. Her kan I slappe af i poolen og blive forkælet med skønne og afstressende behandlinger. Der er desuden både sauna, dampbad, massagebruser samt motionsudstyr. Hotellet rummer to restauranter, Ruths Gourmet og Ruths Brasserie hvor førstnævnte serverer lækker nordirsk mad, mens sidstnævnte har fokus på den franske køkken.

Når I bestiller ophold hos Ruths Hotel, kan I vælge mellem forskellige pakker såsom en enkelt overnatning, GL. Skagen Oplevelsen, Gourmet Oplevelsen og Spa Oplevelsen. Med andre ord er der rig mulighed for at få præcis det weekend ophold, der tiltaler jer. Udover hotellets faciliteter er det blandt andet værd at besøge turistmålet Grenen og den hyggelige havn, hvor der er masser af skønne caféer og restauranter.

Skagen Strand

Tranevej 108, Hulsig
9990 Skagen
98487222
reception@skagenstrand.dk
Besøg deres hjemmeside

Skagen Strand er et hotel og feriecenter, der ligger lidt uden for Skagen i den lille by Hulsig. Her kan I bestille ophold i en af de fine ferieboliger. Under opholdet får I adgang til fri Wi-Fi, det skønne badeland, dampbad, samt idrætshal og fitness-faciliteter. Der er med andre ord tale om rigtig feriecenter-stemning hos Skagen Strand.

Fra Hulsig Stadion tager det kun 13 minutter, før I ankommer til Skagens station, hvor fra I er i kort afstand til byens skønne gågade og havnen. Her finder I masser af hyggelige caféer og restauranter – blandt andet de yderst populære fiskerestauranter, som skal prøves under jeres besøg i Skagen. Grenen, Den Tilsandede Kirke og Skagen Bryghus er desuden alle et besøg værd.

Med et weekendophold hos Skagen Strand får I mulighed for en aktiv ferie, der toppes med et besøg i Skagen By.

Hotel Petit

Holstvej 4
9990 Skagen
98441199
welcome@hotelpetit.dk
Besøg deres hjemmeside

Med et weekendophold på Hotel Petit oplever I den autentiske stemning fra et af landets mest populære feriemål. Det lille hotel har været placeret midt I Skagen siden 1905, og det er en perfekt placering for et godt weekendophold. Hotellet ligger nemlig lige ved siden af den hyggelige gågade, hvor du udover almindelige butikker kan besøge en af de mange hyggelige beværtninger eller bolscheriet.

Skagen stråler af liv – især i sommermånederne. Du kan gå en tur på hyggelige havn, besøge Den Tilsandede Kirke eller flade ud på en af de mange forskellige strande. Byen oser af feriestemning og hygge, og der er masser af give sig til uanset præferencer.

På Hotel Petit får I desuden uden betaling friskmalet kaffe og god te døgnet rundt. Det er også værd at bemærke, at børn under 12 år er gratis. De spiser endda gratis ved morgenbuffeten. I kan vælge mellem mange forskellige værelsestyper, hvilket sikrer, at I kan få præcis det værelse, som I efterspørger.