Kunne du godt tænke dig at tage på et behageligt og afslappende weekendophold i Østjylland, er det bare med at få pakket en rygsæk og gjort dig klar. For det kommer ikke til at tage dig lang tid at finde et hotel eller en hyggelig kro, som passer til dine forventninger.

Hotellerne i Østjylland har en charme og en enkelthed over sig, som gør det nemt for gæsterne at falde til i løbet af ingen tid. Du kan allerede nu godt glæde dig til de mange spændende oplevelser, som det østjyske gemmer på.

Villa Provence

Fredens Torv 12
8000 Aarhus C
86182400
hotel@villaprovence.dk
Besøg deres hjemmeside

I hjertet af Aarhus finder du Villa Provence, som byder dig velkommen på et 4-stjernet weekendophold i den jyske hovedstad. Her får du mulighed for at føle dig hjemme, selvom du er på farten, og deres altid venlige personale står klar til at gøre alt for dig, så dit ophold på hotellet bliver mindeværdigt og over al forventning.

Esset i ærmet for Villa Provence er helt klart deres beliggenhed. Med en placering på Fredens Torv, kan man ikke komme meget mere centralt. Her er der få minutters gang til langt de fleste af de ting, der er værd at opleve i det aarhusianske byliv. To minutter den ene vej finder du shoppingmuligheder for dig med lommepengene i orden, og to minutter den anden vej er der caféer og restauranter, som altid er klar til at servere en god frokost eller et gedigent aftensmåltid.

Er du til det hygge, kan du altid slentre en tur på havnen eller ned til de mange kanaler i midtbyen og nyde en god is eller en kold sodavand, mens du stille nyder udsigten og den lette summen af sommerglade mennesker. Skulle du være interesseret i at få et førstehåndsindtryk af den maritime del af Aarhus, er det også muligt at tage på havnerundfart med en af byens turbåde.

Hotel Villa Provence, er, som navnet også indikerer, designet efter provencalsk stil, som betyder himmelsenge, badekar på løvefødder og endda vintønder midt i værelset. De øvrige og mere moderne genstande som minibaren, tv’et og den gratis og lynhurtige WiFi er selvfølgelig også inkluderet.

Den veltilberedte morgenmad, som er fri for alle overnattende gæster, finder man i den lille café på hotellet, som hver morgen, både i hverdagene og weekenden, disker op med smagsløgs-galopperende delikatesser med inspiration fra både Middelhavet og det mad-elskende Frankrig.

Hvis bylivet skulle tage pusten fra dig undervejs, kan du altid trække stikket ud og genoplade de mentale batterier i den hyggelige gårdhave, som for nylig er indrettet af den helhedsskabende blomsterkunstner Tage Andersen. Her kan du læne dig tilbage, lukke øjnene og kun lytte til de små fontæner, der roligt klukker i solskinnet. Du kan også lade dig betage af de smukke lindetræer, mens du lader tankerne flyve frit.

Villa Provence i den østjyske havneby er uden tvivl et besøg værd, hvis du vil vil helt tæt på den rummelige og smilende stemning, man altid kan være sikker på at møde, når man tager til Aarhus.

Hotel Danica

Ove Jensens Alle 28
8700 Horsens
75616022
info@hoteldanica.dk
Besøg deres hjemmeside

Hvis du er mere interesseret i at blive indkvarteret i eller i nærheden af Horsens, så står Hotel Danica klar med et hyggeligt værelse og en dejlig varm seng, hvor du let kan falde til ro og samle kræfter til næste dags begivenheder.

Hotellet er placeret i midten af Horsens by, hvilket giver dig god mulighed for at tage en tur på havnen eller gå et smut i Caroline Amalie Lunden eller Langelinieanlægget, som kun ligger et stenkast derfra. Her kan du tage børnene med på legepladsen, eller du kan sætte dig i græsset med en let frokost og mærke roen sænke sig.

En overnatning på Hotel Danica kan også være den perfekte løsning for dig, der skal til Østjylland for at høre musik. Horsens har gennem tiden været vært for mange store internationale kunstnere, og med Forum Horsens, Horsens Statsfængsels ombygning til et af landets bedste koncertsteder samt CASA Arena Horsens mulighed for også at byde store navne velkommen, er Horsens absolut et besøg værd for musikfans landet over.

Hotel Danica er kun placeret få hundrede meter fra det populære Horsens Ny Teater, som hver eneste weekend kan byde på velsmurte komiker-tunger, velklingende guitar-riffs og bløde vokaler. Skal du til Horsens for at være kulturelt anlagt, så er det en god ide at krydre opholdet med et overnatning eller to på Hotel Danica.

Samtlige værelser på hotellet var igennem en større renovering i 2011, og siden har Hotel Danica kunne byde dig indenfor på moderne og stilfulde værelser, der alle emmer af komfort og trygge rammer. Efter en god nats søvn i deres queensize senge kan du se frem til en stor morgenmadsbuffet, som garanterer dig en god start på dagen.

Og skulle du sidst på dagen være brødflov, kan du med stort velbehag nyde en kærligt tilberedt menu på hotellets restaurant. Her får du gourmetmad, som danser på tungen, og de smilende tjenere står altid klar med vinkortet, så du kan skylle efter med den rette kombination af smagsnuancer, hvilket får hele måltidet til at gå op i en højere enhed.

Der er ingen tvivl om, at et weekendophold på Hotel Danica er alle pengene værd. Og kombinerer du dagene i Horsens midtby med et par kulturelle oplevelser, kan du være sikker på at få et underholdende afbræk fra hverdagen.

Hotel Sabro Kro

Viborgvej 780
8471 Sabro
86948922
sabrokro@sabrokro.dk
Besøg deres hjemmeside

Hotel Sabro Kro er et herligt hotel beliggende i Østjyalland. Et 4-stjernet hotel der er garant for en 5-stjernet underholdning. På hotellet vil du have mulighed for at kunne nyde musikalske aftener i godt selskab med store danske kunstnere som Infernal, Rasmus Walter og Michael Learns to Rock, bare for at nævne et par stykker.

Når der ikke er koncerter på programmet, inviterer Hotel Sabro Kro dig med til andre spændende oplevelser, hvor deres forrygende Grill- og Vinaften er værd at lægge mærke til. Her bliver der tændt op i grillen og nydt god mad og smagfulde vine til langt ud på de sene nattetimer. Her vil du have gode muligheder for at stifte nye bekendtskaber og skabe gode kontakter, som du måske vil kunne mødes med igen senere i livet, der hvor det hele startede – nemlig Hotel Sabro Kro.

Selve hotellet ligger inde med hele 88 flotte værelser, delt ud på både dobbelt- og executive værelser samt en række juniorsuiter, hvor du på sidstnævnte kan nyde udsigten fra den store terrasse eller koble helt fra i det private spabad, som alle juniorsuiter er udstyret med. Derudover er alle værelser udstyret med alt det nødvendige lige fra gode senge og badekar til minibar, skrivebord og tv.

En af de mange andre fordele ved at booke en overnatning på Hotel Sabro Kro er, at de disker op med en gratis 2-retters middag, som du kan sætte tænderne i efter en måske lang og travl dag. Du kan også vælge at benytte en af deres øvrige tilbud, som blandt andet dækker over skræddersyet golfophold, et velværeophold eller et romantisk pusterum for dig og en du holder af.

I receptionen kan du tilkøbe det fordelagtige Århus Pas, så du frit kan trille rundt med bussen i midten af Smilets By. Det kan være en fordel, hvis du har mod på tilværelsen og gerne vil ud og opleve noget, mens du er gæst på Sabro Kro.

I kørselsafstand fra hotellet finder du derudover mange spændende oplevelsesmuligheder som eksempelvis Skandinavisk Dyrepark, Århus Kunstmuseum, Den Gamle By, Tivoli Friheden og Randers Regnskov. Alle stederne er værd at besøge – dog kan det blive lidt knebent, hvis du kun har en enkelt overnatning. Derfor er der da også god grund til at tage et forlænget weekendophold, hvis du vil have god tid til at få Østjylland helt ind under huden.

Afstressende som intet andet

Har du haft travlt på det sidste, og er du interesseret i at komme et sted hen, hvor du kan få genopladt batterierne og lade dig forkæle af søde mennesker, der vil dig det bedste, er et af disse hoteller garant for et mentalt getaway.

Med et weekendophold i en af de blomstrende østjyske byer er du sikker på at få samlet dine kræfter og vende tilbage med endnu mere styrke end før. Her kan du ikke undgå at gå et gear eller to ned, og når du først har oplevet Østjylland helt tæt på, vil du uundgåeligt længes efter at komme dertil igen.

Med gourmetmad over den sædvanlige standard, grusstier langs vandet og kulturelle oplevelser i verdensklasse kan du roligt lade dig forføre af Østjyllands ånd. Tag afsted alene, sammen med din kæreste eller brug weekenden sammen med hele familien. Der er plads til alle langs den jyske østkyst, og efter et weekendophold på disse kanter vil i alle være knyttet tættere sammen.