Der er intet så smukt som den nordjyske natur og de smukke landskaber, som alle, der har været i toppen af Danmark, kan nikke genkendende til. Selvom det er så nordligt, man overhovedet kan komme, betyder det ikke, at hotellerne på egnen har skubbet priserne tilsvarende højt op.

Der er mange fantastiske hoteller til gode priser i Nordjylland, og hvis du er interesseret i et weekendophold eller en miniferie i Nordjylland, så kan du med fordel vælge et tjekke ind på et af de nedenstående hoteller. Her får du meget for pengene, og servicen er i top hvor end du vælger at tage hen.

Hotel Aa Mølle

Mariagervej 100
9560 Hadsund
98575722
reception@aamolle.dk
Besøg deres hjemmeside

I de sydlige egne af regionen Nordjylland findes der også en perle ved navn Hotel Aa Mølle. Hotellet ligger just ved Mariagerfjord, og det kunne nok ikke ligge et meget bedre sted, når man kigger på billederne af hotellet og landskabet omkring.

Hotellet er ganske vist ret lille, da det kun råder over otte værelser i alt. Dog er stemningen blandt personalet og gæsterne altid i top, og hvad enten du booker et enkeltværelse, et af dobbeltværelserne eller den enestående suite, vil du blive forkælet og behandlet som adelig på Hotel Aa Mølle.

For at kunne nyde sit ophold på hotellet ved Mariagerfjord til fulde, er man nødt til at være naturmenneske. Og booker man endelig et værelse på det hyggelige sted, må man ikke snyde sig selv for et par ture rundt i det frodige landskab, der bare kalder på opmærksomhed.

Sidst, men ikke mindst, kan morgenmaden nydes på den udsøgte Søpavillon, der hver morgen slår dørene op for en velsmagende omgang morgenmad for hotellets gæster.

Svinkløv Badehotel

Svinkløvvej 593
9690 Fjerritslev
98217002

Besøg deres hjemmeside

Vil du væk fra byen, og ud hvor du kan få en dukkert og vind i håret, når du har lyst, så kan det være en ide at lægge vejen forbi Svinkløv Badehotel. Her har du mindre end 200 meter til Vesterhavet, hvilket giver dig rig mulighed for at hoppe i badebukserne på de mindre blæsende dage, eller gå en rask tur langs kysten og blive rusket igennem, når der er gang i flagene.

Her byder de dig hjerteligt velkommen til den yderste klitrække, hvor du om sommeren kan nyde din frokost eller eftermiddagskaffe med en af de smukkeste udsigter, man kan opspore i Danmark. Herfra kan man på en klar dag have udsigt over hele Jammerbugten til den ene side, og på den anden side kan man skue de voksende lerskrænter ved Rubjerg Knude.

Når aftenen og mørket trænger sig på, plejer gæsterne som regel at samles i den Lilla stue. Her bliver der serveret kaffe og småkager, som selvfølgelig er gratis for overnattende gæster.

Hver morgen bliver der gjort grundigt rent af de såkaldte morgendamer, der også plejer at hejse flaget ved solopgang. Alt dette hører til de faste traditioner på Svinkløv Badehotel, som er et besøg værd.

 

Skallerup Seaside Resort

Nordre Klitvej 21
9800 Hjørring
99248400
info@skallerup.dk
Besøg deres hjemmeside

Skal du finde luksuriøse omgivelser i samme klasse som ovenstående, så skal det da lige være på Skallerup Seaside Resort. Rangeret som Danmarks 3. bedste hotel af Tripadvisors brugere må man sige, at det om noget også kunne være et godt bud på en fantastisk ferie for hele familien.

Med et ophold på Skallerup Seaside Resort får du fri adgang til mange af stedets sjove og underholdende aktiviteter. Du kan se frem til at plaske rundt i vandlandet og svømmehallen med spa og sauna, tage en tur på Dyregården, forbrænde kalorier i fitness området, tæve børnene i bordtennis eller mini-hockey samt meget, meget mere.

Når dagen så småt er gået, og i alle har gjort jer pænt i stand til at gå ud og spise, kan i nyde maden på et af de fire spisesteder, som Skallerup Seaside Resort dækker over. Her er familierestauranten Brasseriet, Galleriet som er for de voksne, Cafe Klovn med lette anretninger i form af sandwiches og andet fastfood samt det velsmagende Pizzeria, som altid leverer sprøde pizzaer, når det bare skal være nemt og hurtigt.

 

Hotel Viking

Frederikshavnsvej 70-72
9300 Sæby
98461700
info@hotelviking.dk
Besøg deres hjemmeside

Hvordan klinger luksus, spa-ophold og wellness i dine ører? Ikke dårligt, vel?

På Hotel Viking kan du få alt inden for disse kategorier – og lidt til. Der er badeland til den store guldmedalje for børn, og voksne med barnlige sjæle. Du kan prøve kræfter med golfbanerne i området eller brænde krudtet af i fitnesscenteret, inden du hopper i din private spa og får genopladt batterierne.

Mulighederne og aktiviteterne på Hotel Viking i Sæby er mange. Der er lagt op til en glamourøs miniferie, når Danmarks største spa og wellness center byder dig indenfor. Det er oplevelsernes højborg, og som gæst på hotellet har du ikke tid til at kede dig.

Skulle badelandet, fitnesscenteret eller spa området ikke være nok for dig, kan du vælge at besøge nogle af de smukkeste attraktioner i Nordjylland, som alle ligger i kort afstand til hotellet. Her kan attraktioner som Rubjerg Knude, Råbjerg Mile, Skagens Museum og mange andre ting nævnes i flæng.

Hvis du vil opleve den totale luksus inden for landets grænser, så kommer du ikke uden om et weekendophold på Hotel Viking. Der findes ikke mange andre lige så luksuriøse hoteller i hele landet.

Rønnes Hotel og Restaurant

Kystvejen 25
9690 Fjerritslev
98217150
recep@roennes-hotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Fjerritslev byder på den næste perle i det nordjyske landskab. På Rønnes Hotel og Restaurant er der med vilje sat fokus på at skabe hjemlige rammer, som gør det behageligt for dig fra det øjeblik, du sætter dine ben på matriklen. De ansatte på hotellet glæder sig til at byde dig velkommen året rundt.

Drømmer du om at kunne trave nogle raske ture langs Vesterhavet, og finder du en indre ro ved at sidde og kigge ud over det, til tider, stormfulde hav, så finder du nok ikke noget bedre beliggende hotel end Rønnes Hotel og Restaurant. Her har du kun 10 minutters gang til kysten, og den omkringliggende natur langs og på vej til Vesterhavet gør ikke oplevelsen mindre unik.

Tager du på et forlænget weekendophold på hotellet, kan du om lørdagen se frem til en hyggelig aften med god mad og en svingom til tonerne fra et af de faste husorkestre, som lørdag efter lørdag spiller op til dans.

Har du lyst til at tage på opdagelse i området på to hjul, kan du på hotellet leje cykler til det formål. Her får du alt det, du har brug for på et weekendophold, og prøver du først at bo på Rønnes Hotel og Restaurant, er der stor sandsynlighed for, at du kommer igen.

 

Hotel Plesner

Holstvej 8
9990 Skagen
98446844
plesner@hotelplesner.dk
Besøg deres hjemmeside

Når man siger ophold i Nordjylland, så er der mange mennesker, der automatisk associerer det til badehotel, klitter og flot natur. Og det er ikke helt skudt ved siden af, når man tager et nærmere kig på hvad Hotel Plesner – Skagens nye badehotel, er klar til at tilbyde dig i det nyistandsatte hus.

Her bliver hverdagen lige trukket et par niveauer op, og du kan se frem til flotte morgenstunder med duften af friskbagt morgenbrød og aftener med gourmetmad og et køligt glas hvidvin, som du kan nyde, mens du ser på solnedgangen over den historiske danske turistby, der efterhånden har lokket næsten hver eneste dansker til sig gennem årene.

På Hotel Plesner kan du også nyde dagen i Plesners Have, hvis du da ikke lige skulle have lyst til at slå et smut forbi havnen eller hoppe i badebukserne og trisse ned på den famøse badestrand, der kun ligger et øjeblik fra hotellet. I haven kan du trække dig tilbage med en god bog eller en frisk kop kaffe og nyde arkitekturen skabt af blomsterkunstneren Else Marie Andersen.

Alt på Hotel Plesner er skabt med forhåbningen om at give dig din egen unikke oase, hvor du igen kan trække vejret roligt og skrue et gear ned fra hverdagens travle dage.

Spidsen af Danmark forkæler dig ud over alle grænser

Efter du har kastet et nærmere blik på blot nogle af de hoteller, som du kan opleve i Nordjylland, kan der ikke være nogen tvivl om, at det vil kunne danne rammerne om en helt fantastisk miniferie.

Den nordjyske natur er i en klasse for sig selv, og hvad enten du vælger at leje dig ind ved klitterne, Vesterhavet eller Mariagerfjord, vil du alle steder få en smagsprøve på den fantastiske naturoplevelse, som nordjyderne kan nyde hver eneste dag.

Om du er til badehoteller eller luksuriøse resorts er helt op til dig at vælge. En ting er dog sikkert. Ligegyldigt hvad valget ender med at lande på, vil du blive forkælet på en måde, som du aldrig har prøvet det før.