Scandic Copenhagen

Vester Søgade 6
1601 København V
33143535
Copenhagen@scandichotels.com
Besøg deres hjemmeside

Scandic Copenhagen er moderne hotel, der er beliggende centralt i København. Ved at vælge Scandic Copenhagen til jeres weekendophold, går I ikke på kompromis med komforten og kvaliteten. I er sikret en skøn søvn, efter at I har travet den indre by tynd for at se på seværdigheder og/eller butikker.

I kan vælge mellem en række forskellige værelsestyper, hvilket betyder, at der er muligheder, der tilfredsstiller ethvert behov. Selvom København har meget at byde på, kan I sagtens bruge meget tid hjemme på hotellet. Her kan I holde formen ved lige i fitnesscentret, svede løs i saunaen, tage en drink i baren eller blot hygge på det skønne værelse med roomservice. Hotellet er desuden yderst familievenligt, og der er rigeligt med aktivitet for børnene.

Med et weekendophold hos Scandic Copenhagen er I placeret centralt i København, hvorfra I let kan bevæge jer mod nogle af byens største attraktioner.

Hotel Phoenix Copenhagen

Bredgade 37
1260 København K
33959500
phoenixcopenhagen@arp-hansen.dk
Besøg deres hjemmeside

På Hotel Phoenix Copenhagen er I sikret et skønt weekendophold i København. Det firestjernede hotel stiller de bedste rammer til rådighed, således I blot skal fokusere på at nyde tiden.

Hotel Phoenix Copenhagen er blandt de bedste hoteller i hele byen, hvis ikke det er det bedste. Det er smukt indrettet, mens faciliteterne er i absolut topklasse. I har mulighed for at bestille morgenvækning, at give den gas i fitnesscentret, tilgå computer med gratis internet, nyde den lækre morgenmadsbuffet og meget mere. Hvis I ønsker det, kan I derfor bruge mange timer på det skønne og romantiske hotel.

Hvis I er til sightseeing, ligger Hotel Phoenix Copenhagen perfekt. Herfra er I i gåafstand fra kulturelle steder som Det Kongelige Teater, Amalienborg, Kongens Have og mange flere. Ønsker I at se attraktioner, der er længere væk end benene vil bære jer, kan I leje en bil på hotellet eller blot træde ind i metroen.

Danhostel Copenhagen Amager

Vejlands Allé 200
2300 København S
32522908
copenhagen@danhostel.dk
Besøg deres hjemmeside

Danhostel Copenhagen Amager er et vandrehjem, der er placeret i et skønt grønt område i København S.

Et weekendophold på vandrehjem kan være en rigtig god løsning for mange. Især familier og større vennegrupper kan spare mange penge på at vælge et vandrehjem fremfor et hotel. Danhostel Copenhagen Amager tilbyder en lang række værelser i forskellige størrelser, og overnatningerne bliver billigere pr. person desto flere I er.

Fra Danhostel Copenhagen Amager er I i kort afstand fra det populære shoppingscenter Field’s, der er Skandinaviens største. Her finder I mere en 140 butikker, mens I kan nyde god mad eller lidt at drikke på en af de mange restauranter og caféer. Fra vandrehjemmet kan I gå til busforbindelser eller metroen, som hurtigt og let fragter jer til centrum. I er dermed ikke mange minutter væk fra hovedstadens pulserende liv og oplevelser.

Værelserne og de øvrige faciliteter på vandrehjemmet er fine og handicapvenlige. Der er gratis Wi-Fi, TV-stue, legeplads og endda fri adgang til en grill.

CABINN City Hotel

Mitchellsgade 14
1568 København V
33461616
city@cabinn.com
Besøg deres hjemmeside

CABINN kender I måske fra landets øvrige storbyer som Aarhus, Aalborg, Odense og Esbjerg. Det er en landsdækkende kæde, hvor I kan få et lækkert ophold for billige penge.

Der er mange ting at se og opleve, når I vælger at tage på weekendophold i København. Tiden på hotellet er ofte begrænset, og I kan derfor spare en del penge på jeres valg af hotel. CABINN City Hotel er et glimrende valg, da faciliteterne er fine, mens placeringen er perfekt. Hotellet ligger lige i hjertet af København, hvilket er den perfekte placering for jer, der ønsker at få mest muligt ud af weekendopholdet. Og hvem gør ikke det?

Når i træder ud af hotellet, er I få meter fra en Københavns største attraktioner, Tivoli, hvor I kan nyde en dag med god mad og sjove oplevelser. Der er over 25 faste forlystelser, så I er garanteret højt humør og hårrejsende rutscheture. Derudover er I få meter fra Strøget, hvor der ligeledes kan bruges adskillige timer.

CABINN City Hotel har fem værelsestyper i forskellige størrelser og prisklasser. Alle værelserne er udstyret med bad og toilet, mens der er gratis Wi-Fi overalt på hotellets areal.

Tivoli Hotel

Arni Magnussons Gade 2
1577 København V
44870000
tivolihotel@arp-hansen.dk
Besøg deres hjemmeside

Tivoli Hotel er blandt de mest populære hoteller i hele hovedstaden. Hotellet er Københavns eneste temahotel, og dermed får I med garanti en oplevelse ud over det sædvanlige.

Et weekendophold på Tivoli hotel er både betagende for børn og voksne. Alle værelserne er dekoreret, således de passer til stemningen fra forlystelsesparken. Dette kan sammenlignes med de værelsesudsmykninger, I kender fra eksempelvis Legoland og Disneyland. Værelsernes dekorationer varierer i omfanget, og derfor er det muligt at bestille i weekendophold i præcis de rammer, som I ønsker.

Nyd en weekend i en af Københavns største attraktioner. Som gæst på Tivoli Hotel er det oplagt at besøge den populære forlystelsespark Tivoli. Parken blev grundlagt tilbage i 1843 og gennem årene, er det på mange måder blevet en del af Københavns brand. Tivoli er spækket med lækre restauranter og spændende forlystelser, som både skaber grin og sus i maven.

På værelset i Tivoli Hotel er I placeret i Københavns absolutte centrum, og I er dermed i gåafstand fra nogle af byens mest spændende steder. Den lange shoppinggade strøget er altid et besøg værd, da den rummer muligheder for enhver. Den er spækket med lækre spisesteder, shoppemuligheder og meget mere. Med et weekendophold på Tivoli Hotel er du garanteret en skøn weekend med masser af muligheder for oplevelser.