Skal du et smut til Sønder-, Midt-, Vest- eller Nordjylland, så er der her en række fine hoteller fra nord til syd, som du kan booke dig ind på. De følgende hoteller er især egnet til weekendophold, og de vil alle byde dig velkommen med åbne arme, hvad enten du vil fejre Skt. Hans i Skagen, smage på bylivet i Aarhus eller nyde freden i Esbjerg.

Jylland har mange smukke egne og seværdigheder, som du under dit ophold kan besøge. Mange af byerne byder på lækre cafeer og restauranter, og skulle du få lyst til at besøge det tyske, er der ikke langt til grænsen.

Hotel Sønderborg Garni

Kongevej 96
6400 Sønderborg
74423433
info@hotelsoenderborg.dk
Besøg deres hjemmeside

Har du lyst til et weekendophold i det sønderjyske, så er Sønderborg også en mulighed at besøge. Den stolte gamle danske købstad med Sønderborg Slot særligt i fokus byder dig velkommen med mange spændende attraktioner og flotte hoteller. Heriblandt Hotel Sønderborg Garni, som man ikke må undgå, når man er på egnen.

Her byder Charlotte Wejs dig indenfor med høj komfort og en god atmosfære i fokus. Bygningen stammer helt tilbage fra 1904, og det rummer 18 værelser, hvilket gør det til et af de mindre hoteller. Det betyder dog bare, at kunden mere end noget andet sted vil være midtpunkt og have alle forudsætninger for et hyggeligt ophold.

De 18 forskellige værelser er delt op efter værelsets standard. Dog vil du opleve, at samtlige er udstyret med både tv, telefon og minibar. Derudover kan du nyde godt af den gratis WiFi, som hotellet også stiller til rådighed.

Har du aldrig været i Sønderborg, og vil du have et værelse på et centralt beliggende hotel med gode rammer og en hjemlig stemning, så er det uden tvivl klogt at booke dig ind på Hotel Sønderborg Garni.

 

Rindsholm Kro og Hotel

Gl. Aarhusvej 323
8800 Viborg
86639044

Besøg deres hjemmeside

Er du til et godt gammeldags kroophold på jysk manér, så er værtsparret Hanne og Frode Hansen klar til at byde dig hjerteligt velkommen på Rindsholm Kro og Hotel, som du finder tæt ved Viborg. Her er stemningen altid i top, og de hyggelige værter er altid klar på en snak eller en historie fra egnen, hvis der skulle være et par interesserede ører til stede.

En af grundpillerne for kroens restaurant, som er placeret i Bryggerstuen, er at man går mæt fra bordet og til en ordentlig pris. Så du skal ikke være bange for at gå hverken sulten eller fattig i seng, så længe du opholder dig på det altid elskværdige sted Rindsholm Kro og Hotel.

Og for at sætte prikken over i’et, er der selvfølgelig også mulighed for at gå en afslappende tur igennem mindelunden og huske stolt tilbage på de tapre soldater, der tilbage i 1849 endte med at afværge et angreb på Viborg af den preussiske hær. Her kan du også se mindestenene, som står i lunden.

Så lad dig imponere og falde til ro på den hyggelige kro ved Viborg. Rindsholm Kro og Hotel er altid garant for et varmhjertet ophold for dig og dine kære.

 

Hotel Britannia

Torvegade 24
6700 Esbjerg
75130111
info@britannia.dk
Besøg deres hjemmeside

Er det det vestlige Jylland, der står for skud, så kunne en tur på Hotel Britannia i Esbjerg måske være tillokkende. Her får du i hvert fald et 4-stjernet hotel placeret midt i centrum af havnebyen, hvor du kan gå til de mest interessante steder som shoppingcentre, kulturhuse og diverse spændende attraktioner.

Et weekendophold vil kunne bookes for den nette sum af 625 kroner pr. person, og der vil som altid i prisen være en stor morgenbuffet og en 2-retters middag med. Begge dele vil blive serveret på den altid imødekommende restaurant Brasserie B, hvor du om aftenen også vil blive budt på en velkomstdrink.

Skulle du have lyst til en ekstra nat, så kan det selvfølgelig også arrangeres for et mindre beløb. Hotellet er også velegnet til dig, der vil prøve kræfter med de vestjyske golfbaner, og der er i forvejen lavet skræddersyet golfophold til de personer, der nu engang måtte have det ønske.

Hotel Britannia byder desuden op til fest og dans hver eneste weekend, hvor der er livemusik på plakaten. Så det kommer i hvert fald ikke til at gå stille for sig, hvis du vælger at booke dig ind for et par dage på det smukke hotel i Esbjerg.

Hotel Aalborg - Sømandshjemmet

Østerbro 27
9000 Aalborg
98121900
info@hotel-aalborg.com
Besøg deres hjemmeside

Vil du søge længere nord på, og er Aalborg målet for dit jyske ophold, så er Hotel Aalborg – Sømandshjemmet garant for et pænt og billigt værelse i rolige omgivelser. Hotellet er beliggende i centrum, så du vil være i stand til at kunne gå til langt de fleste seværdigheder i Aalborg og shoppingmuligheder.

Et ophold på Hotel Aalborg er oplagt at kombinere med en god koncert i Musikkens Hus eller et foredrag på Nordkraft, som begge to agerer naboer til det fine hotel. Vil du sikre dig aftenens underholdning, når du skal bo på Hotel Aalborg, så kan det være en god ide at købe dine billetter til arrangementerne allerede samme dag, du booker dit værelse.

Vælger du et ophold på Hotel Aalborg, kan du se frem til at nyde en lækker fire-retters menu på Restaurant Cupo, hvor du samtidig også får det første glas vin med i prisen. Efter en god og lang nats søvn kan du så se frem til den lækre og store morgenmadsbuffet, som du vil kunne finde på hotellet.

Så lad Hotel Aalborg være vært for din mini-getaway, virksomhedens årlige teambuilding tur eller din næste fødselsdag. Med 55 lyse og velindrettede værelser er der plads til et stort festselskab eller en mindre til mellemstor virksomhed.

Hotel Oasia

Kriegersvej 27
8000 Aarhus C
87323715
mail@hoteloasia.dk
Besøg deres hjemmeside

Hotellet i hjertet af Aarhus. Her kan du tage kæresten med på et romantisk weekendophold, eller du kan sammen med et par kammerater lade op til aftenens strabadser, og dagen efter kan I sove længe i nogle af byens bedste senge. Kort sagt er Hotel Oasia det perfekte hotel for dig, der bare gerne vil have en rar oplevelse i Aarhus.

Hotel Oasia har den perfekte beliggenhed, hvis du kommer med tog. Med kun 100 meter til Aarhus Banegård er det lige før, det er nemmere at tage toget og lade bilen stå. Fra hotellet er mange attraktioner og shoppingmuligheder inden for gåafstand, så du kommer ikke til at savne bilen, hvis du blot vil bevæge dig rundt i Aarhus centrum. Og det bliver man aldrig træt af.

Når du skal booke dit weekendophold på Hotel Oasia, kan du enten vælge imellem et kort eller forlænget ophold på hhv. to og tre dage. Vil du have tid til at opleve det hele i Aarhus, så kan tre dage klart anbefales.

Så tag kæresten under armen og stik af til en af de mest romantiske byer i hele Danmark. En by, som du med garanti kommer til at savne, når du skal forlade den igen.

Her finder du det smukkeste af Danmark

Der kan ikke være nogen tvivl om, at du på et weekendophold i Jylland vil have rig mulighed for at kunne blive imponeret både af gastronomien, naturen og hyggen, som nu engang stammer fra det jyske sind.

Hotellerne rundt omkring i Jylland byder på en hyggelig atmosfære og et ophold med dig i fokus. Så lad dig forkæle og slappe af i trygge og hjemlige rammer, som man sjældent oplever på samme måde andre steder i landet.

Jylland er klart hjemstedet for nogle af de hyggeligste og bedste stunder for de mange danske par og familier. Så giv dig selv lov til at skabe nogle uforglemmelige minder i nogle af landets måske hyggeligste byer.