Vil du ud og smage på Danmark og den danske kultur, der varierer fra landsdel til landsdel, region til region, så finder du et hav af muligheder på listen herunder. Der er alt fra den københavnske perle til smagen af rigtig sommer i toppen af landet, og det ene hotel byder på lige så mange oplevelser som det andet.

Så hvad enten du skal på et afstressende weekendophold for at finde dig selv igen og få genopladt batterierne, eller du skal til storbyen med ungerne for at se hovedstadens mange seværdigheder, så kan du finde det perfekte hotel til formålet herunder, hvor vi har samlet nogle af de bedste weekendophold i Danmark.

Ruths Hotel

Hans Ruths Vej 1
9990 Skagen
98441124
info@ruths-hotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Et godt bud på et lækkert hotel til dit weekendophold i Danmark er Ruths Hotel, som du finder helt oppe på toppen af Danmark – nemlig i Skagen. På Ruths hotel er dit weekendophold ikke overladt til tilfældighederne, og det er en stensikker vinder, hvis din miniferie går dertil.

I de varme sommermåneder er Skagen så absolut en af de skønneste byer at tage til, og selvom det måske kun kan blive til et weekendophold på få dage, så er det stadig langt bedre end ingenting.

Hotellet giver dig både wellness og gastronomiske spidsfindigheder i særklasse, og med det store udvalg af arrangementer, der bliver arrangeret både på og af hotellet, kan du glæde dig til en spændende og afslappende weekend på en og samme tid.

På Ruths Hotel i Skagen er der plads til at finde hinanden igen, og du går ikke tomhændet derfra, når du checker ud fra et af landets absolut mest komplette hoteller.

Hotel Chagall

Vestebro 36-38
9000 Aalborg C
92126933
info@chagall.dk
Besøg deres hjemmeside

Skal du endnu mere nord på, og har du besluttet dig for, at weekendopholdet går til Aalborg, så lej et værelse på Hotel Chagall. Hotellet har en utrolig hyggelig atmosfære og en åbensindet stemning, og på et af de i alt 78 værelser vil du nemt kunne finde til ro efter en lang dag i Aalborg centrum.

Når du booker et weekendophold her, så skal du ikke være bange for at starte dagen uden hverken vådt eller tørt. Hotellet sørger nemlig for en delikat morgenmadsbuffet, som giver dig de bedste forudsætninger for at komme godt i gang. Derudover kan du også nyde godt af 24-timers receptionen, som er klar til at tage imod dig på alle tidspunkter af døgnet, året rundt.

Værelserne er rummelige, rene og lyse, og du kan være sikker på at sove godt i en af de mange luksuriøse senge på Hotel Chagall, som alle værelser er udstyret med.

 

Hotel Oasia Aarhus

Kriegersvej 27
8000 Aarhus C
87323715
mail@hoteloasia.dk
Besøg deres hjemmeside

I det østjyske finder du også en lille perle, som går under navnet Hotel Oasia Aarhus. I den jyske hovedstad kan du se frem til at blive forkælet, hvis du booker dit ferieophold på dette hotel, og med gåafstande til de fleste attraktioner i Aarhus, kommer du bestemt ikke til at kede dig, mens du gæster byen.

Vil du have en chance for at nå at smage på Aarhus, så bør du booke et forlænget weekendophold med to overnatninger. En enkelt overnatning giver dig simpelthen ikke tid nok til at suge alle de indtryk til dig, som du finder i smilets by.

På hotellet finder du ikke en restaurant, men de lader dig ikke gå sulten i seng af den grund. De disker nemlig op med menuer på en ud af en håndfuld udvalgte restauranter i Aarhus midtby. På den måde kan du frit vælge, om du er til fisk, en god bøf eller bare en Café burger den aften og dermed vælge efter behag.

Hotel Vissenbjerg Storkro

Hans Tausens Gade 1
5000 Odense C
66121427
booking@domir.dk
Besøg deres hjemmeside

Går turen derimod til Fyns land, så bør du ikke snyde dig selv for et kort weekendophold på Hotel Vissenbjerg Storkro. Kroen ligger i kørselsafstand til Odense centrum, så hvis dine ærinder er i Odense, men du bare vil kunne læne dig tilbage og nyde freden om aftenen, så gør du klogt i at vælge en overnatningsmulighed væk fra byens stress og jag. Og her kommer Hotel Vissenbjerg Storkro ind i billedet.

Aktiviteter er der masser af på Vissenbjerg Storkro, så når I ikke er ude og opleve den fynske natur eller høre endnu et af de H.C. Andersens eventyr, så kan tiden blive brugt på et spil billard, dart eller bordtennis, inden I trækker jer tilbage på et af de 49 lyse værelser, hvor du kan være sikker på at få en god nats søvn.

Om dagen efter skal stå på shopping i Odense, strandtur ved kysten eller cykeltur i det smukke fynske landskab er helt op til jer.

Copenhagen Admiral Hotel

Toldbodgade 24-28
1253 København
33741414
admiral@admiralhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Vil du bo endnu mere eksklusivt i den danske hovedstad, så finder du nok ikke noget bedre hotel end Copenhagen Admiral Hotel. Med Amalienborg, Nyhavn og Skuespilhuset som nærmeste naboer er der ingen grænser for, hvad du kan nå at opleve med et weekendophold på dette firestjernede hotel.

Har du aldrig oplevet København under huden, og er seværdighederne i storbyen blot nogle, du altid hører om på tv, så vil du virkelig få en plads midt i smørhullet, hvis du booker et værelse på hotellet i Toldbodgade. Værelserne råder stadig over bygningens over 100 år gamle stil, og bjælkerne i loftet er bare med til at sætte prikken over i’et.

Copenhagen Admiral Hotel giver dig valget mellem at have udsigt over Amalienborg og den gamle del af byen eller Operaen og havnepromenaden, hvilket gør det til en svær beslutning bare at vælge værelse. Dog er det et luksusproblem, og det eneste af slagsen, som du vil støde på, hvis dit weekendophold går til dette hotel. Der er kælet for alle tænkelige detaljer, så du ikke skal tænke over noget, når du checker ind.

Imperial Hotel

Vester Farimagsgade 9
1606 København V
33128000
imperialhotel@arp-hansen.dk
Besøg deres hjemmeside

Er det den københavnske midtby, du gerne vil studere på klods hold, så vil du finde dig rigtig godt til rette på det utroligt flotte Imperial Hotel. Her kan du finde et værelse, lige efter dit behov, og hvad enten du vil have en hel suite eller bare et almindeligt dobbeltværelse, så er der ikke sparet på noget, når du først lukker døren op til dit værelse for weekenden.

Hotellet råder over hele 304 nyrenoverede værelser, så du skal ikke være bange for, at der ikke er et til dig, når du har brug for et sted at finde ro i den københavnske larm. Skulle du have brug for det, er der også lavet særlige allergivenlige værelser, som kan være en nødvendighed for nogle gæster.

Hotellets beliggenhed gør det fordelagtigt for dig, der gerne vil ud og opleve en masse ting. Med et stenkast til Tivoli og få minutters gang til Christianshavn, Strøget og Københavns Zoologiske Have er der gode muligheder for ikke at komme til at kede sig i storbyen.

Weekendophold i Danmark – Stort udvalg af hyggelige steder

Weekendophold i Danmark - nyd det bedste af DanmarkNår du skal booke et hotel til dit weekendophold i Danmark, så har du mange heste at spille på. I storbyerne er der favorable priser og korte afstande til attraktioner og seværdigheder, mens du lidt længere ude på landet har plads til fordybelse, ro og nydelse af naturen og gastronomi i verdensklasse.

Hvis turen går til en af de byer, der er repræsenteret her på listen, så kan du med fordel booke dig ind på en af mulighederne herover. Så er du i hvert fald sikker på at få et weekendophold lige efter din smag.