Smilets by Aarhus har masser af spændende oplevelser at byde på, når du planlægger et weekendophold i Aarhus.

Aarhus er en levende by med masser af kulturoplevelser og attraktioner efter alles smage.

Her på siden finder du vores forslag til de bedste overnatningsmuligheder i byen.

Hotel Oasia Aarhus

Kriegersvej 27
8000 Aarhus C
87323715
mail@hoteloasia.dk
Besøg deres hjemmeside

Hotel Oasia Aarhus er det perfekte udgangspunkt for et godt weekendophold i Århus. Hotellet er placeret tæt på hovedbanegården og den populære shoppegade Strøget. Derfra kan I opleves midtbyens liv og stemning, samt nyde en kold drink eller lidt at spise på en af de mange beværtninger.

Med et weekendophold på Hotel Oasia startes dagen med et lækkert morgenmåltid i form af en buffet, hvor I kan vælge mellem adskillige lækre morgenmadsprodukter. På hotellet kan I slappe af i den spritnye lounge, som stod færdig i juni 2016. Der er desuden fri Wi-Fi på hele hotellet, mens I kan nyde en god film på hotelværelset om aftenen via en af de mange filmkanaler, som er tilgængelige.

Zleep Hotel Aarhus

Viby Ringvej 4
8260 Viby J
70235635
aarhus@zleephotels.com
Besøg deres hjemmeside

Hvis I er på udkig efter et billigere weekendophold, er Zleep Hotel Aarhus det perfekte valg. Her finder I billige værelser, der samtidig er af høj kvalitet. Hotellet har fornyeligt gennemgået en omfattende modernisering, hvilket betyder at værelser og omgivelserne nu er i topklasse.

Hotellet er beliggende på Viby Torv, hvorfra I er lidt på afstand fra det absolutte centrum. Dette kan være ganske rart efter en lang dag blandt massevis af mennesker og byens støj. Fra Viby Torv er der let adgang til offentlig transport, hvor I kan rejse til centrum på blot fem minutter med bus.

På hotellet får I en god morgenmad, så I er klar til at gå på sightseeing i smilets by, der udover adskillige shoppemuligheder rummer attraktioner som Den Gamle By, Tivoli Friheden, Marselisborg Slot og mange flere. Ved ankomsten til hotellet finder du desuden gratis parkeringspladser, hvilket ikke er tilfældet hos mange af hotellerne i centrum.

Comwell Aarhus

Værkmestergade 2
8000 Aarhus C
86728000
hotel.aarhus@comwell.dk
Besøg deres hjemmeside

Comwell hoteller er altid garant for et skønt hotelophold lidt ude over det sædvanlige. Det firestjernede hotel er en forholdsvis ny tilføjelse til den Århusianske bymidte. I Juli 2014 bød hotellet velkommen til de første gæster, og siden da har mange flere nydt de skønne rammer.

Fra hotellets hoveddør er der blot 300 m til hovedbanegården, hvilket kan kaldes byens absolutte centrum. Herfra skal I blot over på den anden side af vejen for at komme ind på shoppegaden strøget, hvor I finder en lang række af forskellige butikker og caféer. I er desuden i gåafstand fra den populære Åboulevarden, hvor I kan få stillet både sulten og tørsten på en af de mange beværtninger.

Selvom byens attraktioner kalder, kan I sagtens nyde mange gode timer på hotellet. Her finder I blandt andet lounge, bar, fri Wifi og fitness-faciliteter. Med andre ord er der altså rig mulighed for både afslapning og for at få sved på panden uden overhovedet at forlade hotellets vægge.

CABINN Hotel Aarhus

Kannikegade 14
8000 Aarhus C
86757000
aarhus@cabinn.com
Besøg deres hjemmeside

Den landsdækkende kæde CABINN er kendt for at tilbyde gode og forholdsvis billige hotelværelser midt i de større danske byer. CABINN Hotel Aarhus har en ideel placering for jer, der ønsker at give jer selv det bedst mulige udgangspunkt for et godt weekendophold. Hotellet ligger lige ved den populære Åboulevarden, der altid er fyldt med liv og glade mennesker. Her kan I nyde lækker mad på en af de adskillige caféer og restauranter, mens der også er mulighed for en drink eller to på et af de mange værtshuse.

CABINN Hotel Aarhus blev fornyligt ombygget, så det nu er Jyllands største hotel. Der er hele 401 værelser, hvor alle har eget badeværelse, telefon og endda en elkedel med gratis kaffe og te. På hele hotellet er der fri Wi-Fi, der er morgenmadsbuffet, og i receptionen kan I købe kolde drikkevarer og snacks. Alt efter dine behov og ønsker kan I vælge mellem fem forskellige værelsestyper: Economy, Standard, Standard Family, Captain og Penthouse.

Udover Åboulevarden ligger hotellet få meter fra den populære shoppegade strøget, hvor der kan bruges adskillige timer på de mange forskellige butikker.

Hotel Ritz

Banegårdspladsen 12
8000 Aarhus C
86134444
mail@hotelritz.dk
Besøg deres hjemmeside

Hotel Ritz er et af de ældste hoteller i Århus, og de ved derfor, hvad der skal til for at give deres gæster den bedste oplevelse. Hotellet er beliggende blot 100m fra Banegårdspladsen, mens den pulserende shoppegade, Strøget, ligger lige op hjørnet. Placeringen er med andre ord perfekt for jer, der ønsker et skønt weekendophold i Århus levende centrum.

Med et værelse på det traditionsrige Hotel Ritz får I alt det, der skal til for at sikre de bedst tænkelige rammer for et weekendophold. Værelserne er skønne, betjeningen er i top, mens restauranten bare skal prøves, hvis I elsker et godt måltid. Efter en god nats søvn kan I desuden nyde en skøn morgenmad i den autentiske vinkælder. En perfekt start på en dejlig dag i Århus.

Hotel Ritz har 14 parkeringspladser, som kan benyttes mod betaling. Det er vigtigt, at være opmærksom på, at disse skal reserveres på forhånd. Derudover er det muligt at benytte nogle af de offentlige parkeringspladser, der befinder sig i Århus Centrum.