Har du og din kæreste, mand eller kone brug for et pusterum sammen, og vil det passe perfekte med et weekendophold i den nærmeste fremtid, så er det da bare sådan en romantisk getaway, i skal finde jer. Der er mange romantiske hoteller og herregårde rundt omkring i landet, der med glæde vil byde jer indenfor til et par dage i kærlighedens tegn

I dagligdagen kan man ofte glemme at give sin partner den opmærksomhed, som vedkommende har brug for. Derfor er der mange par, der ville have godt af at rive et par dage ud af kalenderen, eventuelt få børnene passet og bare bruge timerne på at nyde hinandens selskab og give hinanden den kærlige opmærksomhed, der i en periode har været for lidt af.

Comwell Borupgaard

Nørrevej 80
3070 Snekkersten
48380333
hotel.borupgaard@comwell.com
Besøg deres hjemmeside

Herregården i Nordsjælland byder jer inden for til romantiske stunder i pragtfulde omgivelser. Her er wellness især i centrum, så hvis I vil på et weekendophold med plads til forkælelse af både krop og sjæl, vil I begge nyde godt af en tur på Comwell Borupgaard.

Når I ikke ligger på massagebænken og får løsnet op for ømme muskler, kan I sætte jer ud i den flotte park og nyde solskinnet, eller I kan hoppe i badekåberne og tøffe ind foran pejsen og nyde et afkølet glas vin.

Med de mange spafaciliteter er det også muligt at nyde en udsøgt tidlig middag for to, hvorefter I kan slå mave omringet af boblerne i en af de mange spabade på hotellet, inden I sammen trækker jer tilbage til værelset og nyder nattens stille timer.

Skrøbelev Gods

Skrøbelev Hedevej 4
5900 Rudkøbing
62514531
booking@skrobelevgods.dk
Besøg deres hjemmeside

Der er intet så romantisk som et weekendophold for to på et vaskeægte gods. Dog er der ikke tale om et hvilket som helst gods. Nej, det er selveste Skrøbelev Gods, der slår dørene op og byder jer velkommen til en forlænget weekend i romantikkens tegn. Her kan I forkæle hinanden eller lade jer forkæle af den luksuriøse service, I kan være sikre på at få på Skrøbelev Gods.

Et af højdepunkterne under opholdet på Skrøbelev Gods er helt klart den kulinariske del, som får munden til at løbe i vand, lige så snart man træder ind i restaurantens flotte rammer. Sætter I begge pris på en god middag, vil i elske opholdet på dette gods.

Skrøbelev Gods er uden tvivl et af de mest udsøgte steder for en romantisk getaway, og har I mulighed for at booke jer ind her, så vil I sent komme til at glemme jeres eventyrlige ophold på en af landets mest vidunderlige herregårde.

Hotel Christiansminde

Christiansmindevej 16
5700 Svendborg
62219000
booking@christiansminde.dk
Besøg deres hjemmeside

På det sydlige Fyn finder du Hotel Christiansminde, der med sin pragtfulde beliggenhed kan være garant for nogle hyggelige og romantiske dage sammen med din elskede. Er det bare jer to, der har brug for at være i fokus, vil det være oplagt at booke et weekendophold for to på Hotel Christiansminde.

Her kan I sidde på terrassen og nyde den stille og funklende udsigt over det fynske øhav, som altid er en fryd for øjet. Alle værelser er udstyret med enten en terrasse eller balkon, så du skal ikke betale ekstra for den luksus.

Når I hånd i hånd sætter jer til bords i hotellets forrygende restaurant, så er det med panoramaudsigt, der virkelig gør det til en fryd at nyde sin aftensmad. Så er det ingen sag at få appetit til maden, når man sidder med to af verdens smukkeste udsigter – øhavet ud for Sydfyns kyster og sin udkårne.

Grand Hotel Struer

Østergade 24
7600 Struer
97850400
sgh@struergrandhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Har I i sinde at pakke tasken og køre mod det pragtfulde Vestjylland, så kan i også vælge at booke jer ind på det over 100 år gamle Grand Hotel i Struer. Det lille hotel rummer både en hyggelig atmosfære, en vidunderlig restaurant og smukke værelser med plads til romantik, hygge og samvær for dig og din partner.

Er det ikke hele weekenden, der står på fingerfletteri og chokoladeovertrukne jordbær med dertilhørende champagne, så kan det være, I vil ud og opleve noget, nu hvor I er sammen afsted på tur. Grand Hotel Struer ligger perfekt til lige netop det formål. Med mange smukke attraktioner og seværdigheder i nærheden er det nemt at finde udflugtsmål for dagen.

Så check ind på et af de hyggeligste hoteller i Vestjylland, og få et fantastisk weekendophold for to med plads til både aktiviteter og fordybelse.

Hotel Kommandørgården

Havnebyvej 201
6792 Rømø
74755122
info@kommandoergaarden.dk
Besøg deres hjemmeside

Vil I sammen drage væk fra fastlandet og ud på en af de mange smukke øer, vi har i Danmark, så kan I jo overveje et weekendophold for to på Hotel Kommandørgården på Rømø. Placeret midt i det brusende Vesterhav finder I de mest naturskønne oplevelser, hvor mobiltelefoner og computere nemt kan blive glemt, så der er fokus på hinanden i stedet for.

Hotel Kommandørgården giver jer ø romantik, når det er bedst. Her kan I blandt andet nyde en skøn massage sammen i hotellets wellness-center, hvor forkælelse og afslapning er nøgleordene. Her kan I begge få gearet ned fra en hektisk hverdag, hvor afslapning er en sjældenhed.

Så lad jer sammen indkapsle af øens smukke natur, og find hinanden på ny, på romantiske gåture langs øens kyst. Grundet øens fantastiske beliggenhed er det også nemt både at nyde solopgangen og solnedgangen, hvilket er nogle af dagens mest romantiske tidspunkter. Og så findes der jo ikke noget bedre end at have sit livs kærlighed ved sin side samtidig med.

Imperial Hotel

Vester Farimagsgade 9
1606 København K
33128000
imperialhotel@arp-hansen.dk
Besøg deres hjemmeside

Skal den romantiske weekend foregå i landets hovedstad, vil I kunne finde smukke værelser perfekt til jeres formål på Imperial Hotel. I bestemmer helt selv, om I kan nøjes med et almindeligt dobbeltværelse, eller om der skal lidt mere krydderi på tilværelsen i form af et ophold i en af de mange luksuriøse suiter på det fine hotel.

Hotellet er beliggende i hjertet af København, hvilket gør det perfekt til en romantisk tur for to. På den måde er I kun et stenkast fra romantiske rammer som eksempelvis Tivoli, hvor I kan tage et smut i ballongyngerne eller blot vandre en måneskinstur rundt i haven og kigge på de mange flotte blomster og lys.

Kommer I til København og Hotel Imperial i vintermånederne, kan I også tage på en af de mange skøjtebaner i området, eller blot gå hånd i hånd ned gennem Strøget og måske dele en pose brændte mandler på en af de mange bænke, der er at finde i hovedstaden. Selvom der er fart over feltet i landets største by, så er det stadig en af de mest romantiske byer i landet.

Hotel & Restaurant Fakkelgaarden

Fjordvejen 44
6340 Kruså
74678300
info@fakkelgaarden.dk
Besøg deres hjemmeside

Det første mulige sted for jeres romantiske weekendophold for to kunne være Hotel & Restaurant Fakkelgaarden. Her spiser, sover og lever man godt, og mens I bliver serviceret af det utroligt søde personale, kan I bruge tiden på at få snakket, hygget og grinet sammen igen.

Hotel Fakkelgaarden har blandt andet værelser med smukke terrasser, hvor I kan sidde og nyde solnedgangen og tusmørket sammen efter en lang dag med lange slentreture i naturen og en skøn middag for to i restauranten. I kan også bare lade stilheden tale og sammen kigge på stjernerne, der så småt titter frem på den skyfrie nattehimmel.

Vælger I et ophold for to på Fakkelgaarden, vil I kunne se frem til at nyde et glas afkølet champagne, når I ankommer til hotellet. Den er med i prisen, når I booker et ophold for to, som, af hotellet, er skræddersyet til par med romantiske længsler.

Book et weekendophold for to med plads til forkælelse og fordybelse

Weekendophold for to - Afslapning og velvære for to personerNår man skal på et romantisk weekendophold for to, så er det vigtigt, at man finder et sted, der har de rette rammer til formålet. Og som bosat i Danmark er det ikke svært at finde romantiske hoteller og herregårde, da en stor del af dem virkelig skiller sig ud på sin helt egen unikke måde.

Om du booker dig ind på en herregård i Nordsjælland eller på et lille hyggeligt hotel på en af de mange smukke danske øer, spiller ikke den store rolle for jeres mulighed for fordybelse og tid til hinanden.

På disse hoteller vil i finde plads til at blive forkælet og forkæle hinanden, og I skal hverken tænke på morgen- eller aftensmad, da alle hotellerne serverer smagfulde morgenmadsbuffeter i den gyldne morgenstund eller udsøgte 3- eller 4-retters menuer om aftenen.