fbpx

Veninde Ophold Wellness

Se fantastiske veninde ophold med wellness i 2024

Hvis du har en god veninde, der trænger til særlig forkælelse, kan et veninde ophold være den perfekte løsning. Her kan I sammen stemple ud fra hverdagens stress og jag og i stedet nyde et ophold med fokus på samvær og forkælelse. Læs mere om, hvorfor I skal vælge et veninde ophold med wellness her.  

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Dette flotte og elegante hotel har en unik placering helt ned til Øresund, med aktiviteter som golf i den flotte Helsingør Golf Club og Kronborg Slot. Alt er gennemført ned til mindste detalje, værelser er utrolig flotte og moderne, udsigten er sublim, og sidst men ikke mindst serverer restauranten nordiske retter, som tager udgangspunkt i økologiske lokale og årstidsbetonet råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

20 minutters kørsel fra København finder du dette luksuriøse spahotel, helt ud til vandet, og Skodsborg Strandpark 250 meter derfra. Luksussen bliver fremvist i deres spaafdelingen, hvor du der er mange spa- bade og saunaer, samt en stor vifte af forskellige behandlinger. De 2 restauranter byder på gourmet i moderne nordiske retter, hvor lokale råvarer af kvalitet er i centrum.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Viking Spa og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Dette flotte spahotel i Sæby har topfaciliteter der sikrer at deres spa- og wellness er blandt de bedste i Danmark, med en placering som byder på strand og aktiviteter i nærområdet. Hotellet spa er præget af termiske-, tyrkiske- og saltvandbade, samt lækre kropsbehandlinger. Værelse er stilrene og enkelt indrettet. Restauranten er flot og serverer god mad i et uformelt miljø.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Ystad Saltsjöbad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4/5

Helt ud til Østersøens strand, i tilpas afstand fra centrum, ligger dette elegante hotel, med eksistens i 110 år. Den lækre placering giver mulighed for golf/tennis, spa og shopping. Værelserne er flot indrettet i et maritimt tema, og med smuk havudsigt. Restauranten giver dig en følelse af at få noget gourmet i eksklusive rammer, hvor der serveres primært internationale retter.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Himmerland Golf og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Dette flotte resort ligger i det grønne og rolige Nordjylland, og byder på en respekteret golfbane, spaområde, og topfaciliteter. Det er centreret omkring en aktiv livsstil og sindsro. Her kan du udfordre dig selv i de mange sportsaktiviteter, eller forkæle dig med en af de mange dejlige spabehandlinger. Du kan også nyde fantastiske gourmetretter i en af de flotte restauranter.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

I 1967 åbnede dette hotel som Ringkøbings førende moderne hotel. Dette flotte hotel tilbyder gode faciliteter, samt spa- og wellnessområde hvor man kan nyde alt fra termiske bade, til tyrkisk bad, 3 forskellige spa-saunaer. Det her er altså et godt spaophold til en særdeles fair pris, og med restauranten får man også det bedste fra dansk gourmet og årstidens specialiteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Kragerup Gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Dette flotte gods fra 1327 ligger 13 km fra Slagelse centrum. Lokalområdet er ideelt for vandre- og cykelture, samt ligger Go High Klatrepark, hvor du kan prøve en rigtig adrenalinrus af, med trækroneklatring og trampolinpark. Hotellet lyse værelser er indrettet i en landlig stil, som skaber en hjemlig atmosfære, hertil kan der også tilbydes massagebehandlinger i det lille spaområde.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Dette helt enestående 5-stjernede spahotel har en smuk beliggenhed, helt ned til Flensborg Fjord, og lidt udenfor centrum af Glücksburg. Hotellets spa område byder på alt fra termiske bade, til tyrkiske bad, til diverse skønne spa- og terapibehandlinger. Når dagen er omme, kan man nyde gastronomiske mesterværker på den 2-stjernede Michelin restaurant, mens man nyder det smukke udsigter over Østersøen

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Lige overfor Hurup gågade finder du dette meget prisvenlige hotel, som har meget at byde på, lige fra golf- og surfophold til sportsmanden, til spa- og gourtmetophold til den trængende. Her fået man oplevelse for pengene, og værelserne er ingen undtagelse som er flot og moderne indrettet. Den flotte restaurant serverer også gode internationale retter, med brug af lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Strandhotel Røsnæs
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Tæt på Kalundborg, men i den smukke Røsnæs’ natur ligger denne perle ved Kalundborg Fjord. Her er alle mulighederne for sjælefred i form af den lækre natur til vandring, roning, cykelture eller badning fra den private badebro. De lyse værelser er flot indrettet i fransk stil, som også går igen i den fransk-inspireret restaurant hvor fransk delikatesse er i højsædet.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

The Thief
Hotels.com

THE THIEF

4/5

Dette hotel er eksklusivt og luksuriøst på et helt andet niveau, midt i Oslo. Værelserne er stilfulde og moderne indrettet, med indbygget surround-sound i alle værelser, som roomservice hele døgnet. Der er heller ikke gået på kompromis med noget i spaen, som tilbyder termiske og tyrkiske bade, samt der er mulighed for at nyde klassiske egnsretter i den fine restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

Hotel Skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

I den lille flotte by Båstad i Sverige findes dette spahotel. Her er prisen lav i forhold til kvaliteten du modtager. Hotellet er kendt for deres fantastiske unikke spafaciliteter, som er bygget på de nordiske og nytænkte spa-metoder, heriblandt Kallbadhuset som er et badehus ude på vandet med spafaciliteter. Derudover så kan du få gastronomiske oplevelser i deres flotte restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Hotel Budersand

5/5

Spa- og golfhotel helt ud til Vesterhavet i elegante bygninger. Her kan du spille golf, eller forkæle dig selv i det ønske spa område som råder over behandlinger og skønhedsbade. Dette 5-stjernede hotel har flotte store værelser, som er indrettet særdeles stilfuldt. Du kan også nyde en dejlig middag i restauranten som serverer gourmetmad på fokus på årstiden.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

I grøn natur ved Hørsholm ligger denne helt unikke ejendom fra det 18. århundrede, med rige muligheder for golfspil, sandstrand og kun 30 km ind til centrum af København. Dette er et luksushotel, hvor du får stemningen af et vaskeægte italiensk slot, hvilket også afspejler sig i den italiensk-inspireret indretning af værelserne. Slotsrestauranten serverer egnsretter, med tilberedning af årstidens råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Blot 30 km fra Aalborg findes dette flotte klassiske strandhotel, med en flot beliggenhed med udsigt ud til havet. Her er muligheder for aktiviteter som fiskeri og cykling. Alle værelserne er renoverede, og smukt indrettet på en klassisk badehotel-manner. Hotellet tilbyder både wellness-center, samt fitnesscenter. Hotellet har restaurant som serverer en stor menu, tilberedt med en lang række lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Tortue
Hotels.com

Tortue

4/5

I Hamburgs centrum finder du Tortue som er et flot boutique-hotel. Dette hotel har unikke store værelser, som er individuelt indrettede i en meget romantisk stil, med marmorbadeværelser og elegant lys. Restauranterne serverer internationale retter i høj kvalitet, tilberedt i forhold til sæsonens tendenser. Beliggenheden er sublim med direkte forbindelse til nogle af de største seværdigheder i Hamburg.

Laveste pris for 2 personer: 1.614 kr.

Skt. Petri
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

I Københavns gamle latinerkvarter ligger dette stilfulde hotel, med 4 minutters gang fra kultur og byliv. Værelserne er unikke, og er indrettet luksuriøst for at sikre et tårnhøjt komfortniveau. Desuden har hotellet moderne faciliteter i form af lækkert wellnessområde med enkle bade, samt fitnesscenter. Unikt er restaurant DADA, hvor du kan forkæle dig selv med en helt speciel 10-retter menu.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

Varbergs Kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Dette flotte spahotel er placeret ved vandet, og 3 km fra nærmeste centrum. Dette er et særdeles traditionsrigt kurhotel hvor der praktiseres unikke svenske spa-traditioner, spabehandlinger, samt nytænkning indenfor spa-emnet. Dette er blandt de mest luksuriøse og elegante spahoteller i hele Europa, og deres gourmetrestaurant følger også trop ved at serverer sunde og lækre retter med de bedste friske råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Hotel Tylösand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Hotel Tylösand har en utrolig flot beliggenhed med kun 50 meter til stranden, og 9 km til centrum af Halmstad. Her er der rig mulighed for vandreture i den flotte natur, eller et slag golf i Halmstad Golfklub. Værelserne er nyrenoverede med moderne møbler og indretning. Desuden er der en stor spa, med forskellige behandlinger, bade og rum til par.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

Hotel Kong Arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Moderniseret og miljøvenligt hotel ved søerne i centrum af København, bygninger som stammer tilbage fra 1882. Værelserne er lyse, med minibar og flotte trægulve. Hotellet har mange og gode spisemuligheder, lige fra italienske og spansk til japanske retter. Hotellet tilbyder en stor spa med alt hvad man ønsker, lige fra behandlinger til forskellige bade, som er inspireret af Bengalske kulturer.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Steigenberger Strandhotel Spa Zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Utroligt flot hotel med placering i en skøn naturhave, med udsigt til Østersøen. Hotellet er en klassisk stil, men meget moderne og lyse værelser. Hotellet store wellness område er udstyret mere fitnesscenter og saunaer, samt swimmingpools, hvor det er muligt at få massage og drikkevarer. Restauranten serverer gastronomi der er baseret på lokalområdet, og dermed også med friske råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

Strandhotel Glücksburg
Hotels.com

Strandhotel Glücksburg

4.5/5

Super fint 4-stjernede hotel uden at man skal hive den store pengepung op. Det ligger ved Flensborg Fjord, og er et moderne hotel, som har en rigtig smagfuld skandinavisk indretning på værelserne, fællesområderne, samt det flotte wellnessområde. Hotellet er placeret så der kun er gåafstand til flotte lokale golfbaner og idyllisk vandrepark. Restaurant Felix byder på regionale og internationale retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.778 kr.

Weissenhaus Grand Village Resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Et internationalt respekteret hotel med en unik beliggenhed, med 400 år gamle bygninger. Dette luksuriøse resort har alt lige fra sandstrand til Michelin-restaurant hvori man kan nyde en fremragende udsigt til Nordsøen. Der også et spa-område over to etager, med termiske bade og mange forskellige spabehandlinger. Dette er det perfekte sted hvis man vil have idyllisk eksklusivitet og luksus.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

Maritim Strandhotel Travemünde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Et hotel med en fremragende beliggenhed, ved kysten med udsigt til Østersøen, samt tæt på centrum. Værelserne på hotellet er store, med en flot og enkel indretning, samt en balkon med flot udsigt. Hotellet har også et spaområde, som råder over sauna, skønhedsområde, samt diverse bade. Fordelen ved dette hotel er at man kan få 50% på alle lokale golfbaner.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

A-ROSA Travemünde
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

A-ROSA er et moderne og flot hotel, som ligger 300 meter fra sandstranden og kun 700 meter fra centrum af Travemünde. Her får man eksklusivitet og luksus i form af michilin-restaurant, stilrene værelser, og et stort spa-område. Dette område strækker sig over 2 etager hvor der er alt fra thalasso, massage og diverse damp- og saltbade for pleje af kroppen.

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

Når det er tid til forkælelse i selskab med din veninde

Et venindeforhold skal passes og plejes, men det kan være svært at finde ordentlig tid til hinanden, når der går hverdag i den. Der findes dog ikke noget, der kan få skuldrene ned, som en sand omgang selvforkælelse, og det kan I give hinanden på et veninde ophold med wellness. 

Begrebet wellness er ikke fast defineret, men det handler i store træk om at gøre noget godt for sig selv. Da det jo er individuelt, hvad der skal til for at tilfredsstille den enkelte, indrammer begrebet wellness flere ting såsom afslapning, træning, helse eller kropspleje.  

Uanset hvad der er god forkælelse for lige netop dig og din veninde, vil I helt sikkert kunne finde et veninde ophold med wellness, der opfylder alle jeres ønsker. 

Bedste veninde ophold med wellness & spa

Selvom wellness er et bredt begreb, associerer langt de fleste ordet med en tur i spa. Spa stammer helt tilbage fra det antikke Rom og betyder ”helse gennem vand”. Det er præcis, hvad du og din veninde kan opleve på en lang række wellnessophold, hvor adgang til spa er inkluderet. 

En tur i spabad, dampbad og sauna appellerer til de fleste, og der vil ikke gå længe, før I kan nyde godt af spaens helsebringende effekt. Hverdagens trommerum vil hurtigt gå i glemmebogen, og I kan i stedet fokusere på nuet og alt det, I normalvis ikke har tid til at snakke om. 

Bedste veninder

God mad og drikke på jeres venindeophold 

Mange veninde ophold med wellness byder også på kulinariske oplevelser i form af både gode måltider og mulighed for kulørte drinks. 

Der står dygtige kokke i køkkenerne rundt omkring på både hoteller og kroer, og de er klar til at forkæle jeres smagsløg med fantastiske madoplevelser. 

Ofte vil en aftenmenu bestående af flere retter være inkluderet i opholdet, og så kan I jo passende nuppe en afstemt drink i baren efterfølgende som en perfekt afslutning på jeres venindetur. 

FAQ

Hvad koster et veninde ophold med wellness?

Et veninde ophold med wellness findes i alle prisklasser, alt efter hvilken wellnessform og værelsestype, der tiltrækker jer. Kontakt os for nærmere information. 

Hvad kan man lave på et veninde ophold med wellness? 

På et veninde ophold med wellness kan I nyde en god omgang selvforkælelse. Det være sig i form af naturskønne omgivelser, spaadgang eller med særligt fokus på gourmet. Der er ophold for enhver smag, og du og din veninde vil få tid til at tale om alt det, I ikke når i hverdagen. 

Hvor kan man tage på veninde ophold med wellness? 

En lang række hoteller og kroer i både ind- og udland tilbyder veninde ophold af forskellig slags. Læs mere om veninde ophold Jylland, veninde ophold Fyn eller veninde ophold Sjælland på vores side.