fbpx

Veninde Ophold Sjælland

Se fantastiske veninde ophold på Sjælland i 2024

Vil du og sin veninde gerne ud og opleve noget sammen, men er I i tvivl om, hvad I skal lave, og hvor I skal tage hen? Her kan du finde de bedste bud på veninde ophold på Sjælland. God fornøjelse til dig og din veninde!

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Kobæk Strand Hotel
Hotels.com

Kobæk Strand Hotel

3/5

Nyd et dejligt veninde ophold på Kobæk Strand Hotel i Skælskør, med en perfekt lokation direkte ned til havet og med udsigt til Storebælts Broen er der rig mulighed for en flot gåtur eller en afslappende eftermiddag ved havet. Se frem til en velsmagende morgenmadsbuffet samt middag i flotte omgivelser på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.211 kr.

Ny Øbjerggaard Gods
Hotels.com

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Nyd et dejligt ophold med din veninde på Ny Øbjerggård Gods i smukke omgivelser inde som ude, gå lange ture i den store have og det private skovområde. De lyse værelser er alle rummelige og har udsigt over haven. Nogle af værelserne har egen balkon eller terrasse hvorfra i kan nyde dejlige stunder. Værelserne har enten eget eller fælles badeværelse.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

Femø Kro
Hotels.com

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro byder velkommen til et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro fyldt med historie, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Kroen ligger smukt med en formidabel havudsigt som kan nydes inde fra restauranten samt ude på terrassen. Bestil et vidunderligt ophold på Femø Kro.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Skrøbelev Gods
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Tæt på Rudkøbning i ”Danmarks have”, ved det Sydfynske øhav ligger Skrøbelev Gods som blev bygget tilbage i 1669, i en ekstravagant tidsperiode, hvilket har skabt det smukke gods. I dag er det renoveret, så det er blevet et romantisk hotel med flotte faciliteter, med spabad på værelset. Her får du altså den perfekte kombination mellem traditionelt smukt, og nytænkende smukt.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Dette flotte og elegante hotel har en unik placering helt ned til Øresund, med aktiviteter som golf i den flotte Helsingør Golf Club og Kronborg Slot. Alt er gennemført ned til mindste detalje, værelser er utrolig flotte og moderne, udsigten er sublim, og sidst men ikke mindst serverer restauranten nordiske retter, som tager udgangspunkt i økologiske lokale og årstidsbetonet råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

20 minutters kørsel fra København finder du dette luksuriøse spahotel, helt ud til vandet, og Skodsborg Strandpark 250 meter derfra. Luksussen bliver fremvist i deres spaafdelingen, hvor du der er mange spa- bade og saunaer, samt en stor vifte af forskellige behandlinger. De 2 restauranter byder på gourmet i moderne nordiske retter, hvor lokale råvarer af kvalitet er i centrum.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Strandhotel Røsnæs
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Tæt på Kalundborg, men i den smukke Røsnæs’ natur ligger denne perle ved Kalundborg Fjord. Her er alle mulighederne for sjælefred i form af den lækre natur til vandring, roning, cykelture eller badning fra den private badebro. De lyse værelser er flot indrettet i fransk stil, som også går igen i den fransk-inspireret restaurant hvor fransk delikatesse er i højsædet.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

Sauntehus Slotshotel
Hotels.com

Sauntehus Slotshotel

4/5

Sauntehus er et vaskeægte renæssanceslot opført i 1912, som ligger tæt på Hornbæk. Der er muligheder for golf, tennis, ridning, sandstrande og vandreture i parken som har lagt der siden 1793. Hotellet indeholder charmende værelser, som bærer præg af antikke møbler og himmelsenge, samt renæssance- tekstiler. Hotellet lækre restaurant tilbyder lækre årstidsbetonet retter, med udgangspunkt i friske lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

I grøn natur ved Hørsholm ligger denne helt unikke ejendom fra det 18. århundrede, med rige muligheder for golfspil, sandstrand og kun 30 km ind til centrum af København. Dette er et luksushotel, hvor du får stemningen af et vaskeægte italiensk slot, hvilket også afspejler sig i den italiensk-inspireret indretning af værelserne. Slotsrestauranten serverer egnsretter, med tilberedning af årstidens råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

I badebyen Hornbæk ligger dette fabelagtige hotel til en god pris, med en god udsigt over sø og Øresundsstrædet. Placeringen er eminent i forhold til at kunne opleve naturen og omkringliggende slotte som Kronborg Slot. Værelserne er indrettet elegant med et moderne twist, men stadig i klassiske badehotelsfarver. Restauranten tilbyder nordisk og fransk inspireret gastronomi, som reguleres efter årstidens sæsoner.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Bedste hotel på Sjælland, Fyn og Øerne, det er Comwell Borupgaard. Dette skyldtes at hotellet byder en eksklusivitet og luksus i et skønt naturområde i Nordsjælland. Hotellet meget moderniseret med luksus-indretning i både opholdsrum og værelser. Her kan man også gøre brug af den lækre spaafdeling eller Restaurant Linden, begge som sætter stor fokus på kvalitet og gæstens velvære.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Comwell Sorø
Hotels.com

Comwell Sorø

4/5

Dette naturrige hotel leverer kvalitet. Her kan man virkelig finde den indre ro i det fredsomme og skønne landskaber, og gå 5 minutter så står man ved den smukke Pedersborg Sø. Hotellet er indrettet meget klassisk, med et moderne twist på værelserne. Midtbyen af Sorø kan findes 2 km derfra, samt den gode Sorø Golfklub er 15 minutters kørsel derfra.

Laveste pris for 2 personer: 1.028 kr.

Ascot Hotel
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

Hjertet af København, det er hvad du får hvis du bor på Ascot Hotel. Her vil du bo 3 minutter fra Strøget og Tivoli, i en charmende klassisk bygning fra det 19. århundrede. Alle værelser er unikke og nyrenoverede med klassiske twist som viser at det er en bygning fra det 19. århundrede, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

Villa Copenhagen
Hotels.com

Villa Copenhagen

5/5

Unikum af et hotel som forbinder fortiden, nutiden og fremtiden. Hotellet bygger det gamle posthus fra 1912 og nymoderne arkitektur. Villa Copenhagen baserer deres eksklusivitet og luksus på bevidstheden om fornuftige valg i forhold til miljøet – Så nyd tilstedeværelsen på tagterrassen med opvarmet pool og sauna, med tanke om at du har foretaget et fornuftigt miljøbevidst valg, som er skræddersyet til netop dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.289 kr.

Hotel Sørup Herregaard
Hotels.com

Hotel Sørup Herregaard

4/5

Renoveret herregård midt i skøn natur ud til haver og søer, og kun 15 minutters kørsel til centrum af Ringsted. Man nyde naturen til fulde på den store udendørs terrasse, eller udfolde dit indre barn med et slag minigolf. Hvis man er mere til afslapning så kan man slappe af i swimmingpoolen eller gå en tur i de smukke naturomgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

Frederiksdal Sinatur Hotel
Hotels.com

Frederiksdal Sinatur Hotel

3/5

En enestående placering for et hotel hvad angår natur og byliv. Frederiksdal ligger i rolig natur i Kongens Lyngby, med kun 20 minutters kørsel fra København. Dette hotel er en del af ”Green Key”, og derfor er en overnatning her et miljøbevidst valg, dette bliver også udvist i restauranten som skaber gastronomi med grobund i det lokale område.

Laveste pris for 2 personer: 948 kr.

Scandic Falkoner
Hotels.com

Scandic Falkoner

4/5

Scandic Falkoner har en rigtig flot beliggenhed, med kun 800 meter til Frederiksberg. Dette er et fuldendt hotel som både har restaurant og bar, såvel som fitnesscenter. Dette er et 4-stjernet hotel hvor du får kvalitet og beliggenhed uden at skulle hive den helt store pengepung op af lommen. Dette hotel er optimalt for jer som vil opleve København.

Laveste pris for 2 personer: 1.058 kr.

Dragsholm Slot
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Dette smukke slot bygget i det 13. århundrede har placering i en grøn naturpark tæt ved Nekselø Bugt. Specielt for dette 800 år gammelt slot, er at dets restaurant leverer nordisk gourmetmad af rigtig høj kvalitet, med tilberedning af årstidens lokale råvarer, som kan findes i slotshaven. Værelserne er utrolig stemningsfulde, med samspil af den klassiske fortid og moderne nutid.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

Helenekilde Badehotel
Hotels.com

Helenekilde Badehotel

3.5/5

Helenekilde er ikke noget ordinært hotel, da det blev bygget som et privat hjem, men i 1904 blev det fik det navnet Helenekilde Badehotel. Hotellet er nyrenoveret fra 2008, men tro mod de naturlige omgivelser og historie. Ferieboligerne er dejligt lyst indrettet med skøn beliggenhed hvor der er mindre end 1 km til Tisvildeleje Strand. Hotellet egner sig til par

Laveste pris for 2 personer: 2.695 kr.

Hotel Kirstine
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Flot klassiske hotel 700 meter fra Næstved centrum, dette er et hotel hvor prisen er vigtig for deres gæster. Dette flotte bindingsværkshus, har stor terrasse og restaurant. I restauranten er der fokus på dansk kvalitet gastronomi, i en stemningsfuld atmosfære. Placeringen er også vigtigt, med muligheder for at spille golf i nærområdet, eller få adrenalinen op ved at tage i BonBon-Land

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

Skt. Petri
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

I Københavns gamle latinerkvarter ligger dette stilfulde hotel, med 4 minutters gang fra kultur og byliv. Værelserne er unikke, og er indrettet luksuriøst for at sikre et tårnhøjt komfortniveau. Desuden har hotellet moderne faciliteter i form af lækkert wellnessområde med enkle bade, samt fitnesscenter. Unikt er restaurant DADA, hvor du kan forkæle dig selv med en helt speciel 10-retter menu.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

Gilleleje Badehotel
Hotels.com

Gilleleje Badehotel

3/5

Gilleleje Badehotel har oprindelse i det 19. århundrede og har en eminent placering lige ud til havet. Hotellet er traditionelt i form af individuelt indrettede værelser. Restauranten med servering inden- og udendørs. På hotellet finder man også spaområdet hvor man kan forkæle sig selv med massage. Hotellet er placeret 1 kilometer fra midtbyen og kun 50 minutters kørsel til København

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Få en venindetur med spa og wellness

Hvis I gerne rigtig vil forkæles på jeres ophold, så bør I kigge efter de ophold, som byder på spa, wellness og forkælelse. 

Her kan man virkelig få lov til at stresse af og koble af sammen med sin veninde. Disse typer af ophold lægger også op til, at man kan få nogle gode snakke og skabe et tættere bånd, som venner.

Det er oplevelser som disse, som kan være med til at vedligeholde jeres venskab. 

Så er dig og din veninde til wellness og spa? Så bør I klart gå efter et veninde ophold der byder på wellness og forkælelse. Her bliver der tid til de gode, lange snakke – uden stress og jag, hvor I ikke skal tænke på andet end at hygge, passe og pleje jer selv, sammen.

Giv et veninde ophold på Sjælland i gave

Hvis du mangler den perfekte gave til din veninde, så kan du vælge at give hende en oplevelse sammen med dig. Der er ikke nogen bedre måde at fortælle nogen på, at man holder af dem. Det er også langt mere personligt at få en oplevelse i gave, fordi det er noget, der senere bliver til at minde, som man kan have for evigt og tænke tilbage på. Det kan være, at du også ved, at din veninde godt kunne trænge til at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag. Så er det perfekt, at I kan koble af sammen og nyde hinandens selskab lidt væk fra det hele.

Veninde hygge

Nye skønne naturomgivelser sammen med din veninde

Her på siden kan du nemt finde et veninde ophold, hvor der er rig mulighed for at komme ud og se noget rigtig skøn natur. Det kan godt være, at man ikke forbinder Sjælland så meget med natur, men de fleste ophold byder på omgivelser, hvor du er omgivet af smuk natur. Der er sjældent lang til store naturoplevelser og seværdigheder, når I tager et ophold på Sjælland.

Der kan være noget vildt afstressende ved at være ude i naturen, og det kan være, at det lige er den slags ro, som I sammen har brug for. Så sørg også for at undersøge muligheder for dette, når I skal finde det helt rette ophold, som passer til jeres ønsker.

I kan tage på veninde ophold mange steder i Danmark. Så hvis I ikke umiddelbart finder et ophold på Sjælland, som passer jer, så se vores indlæg om de andre områder i Danmark her:

FAQ

Hvad koster et veninde ophold på Sjælland?

Der kan ikke sættes nogen bestemt pris på, hvad et veninde ophold til Sjælland koster, da det afhænger af forskellige faktorer, som f.eks. valg af værelse, ophold og så videre. Du kan altid tage kontakt, hvis du har brug for svar vedrørende pris.

Er der natur på Sjælland?

Du kan opleve masser af natur på Sjælland, der blandt andet er kendt for dens fantastisk hvide sandstrande.

Hvornår skal man tage på veninde ophold?

Dette afhænger primært af jeres præferencer. Især ift. hvilke af årstiderne i bedst kan lide – altså om det skal være sommer og sol eller hyggelig efterårsstemning. Økonomisk er det billigst at tage på venindeophold i lavsæsonen.