fbpx

Ophold Tilbud

Bedste ophold tilbud 2023

Her på siden er vi altid på udkig efter kampagner med tilbud på ophold, som vi kan kommunikere videre til dig. Det er derfor en god idé at starte din søgning efter et godt ophold tilbud lige her på siden. Det vil nemlig spare dig for en masse tid. Den tid kan du i stedet bruge på at vælge det bedste ophold på tilbud for dig.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

Filskov Kro er en vidunderlig dansk kro, her finder du den gode gamle danske mad som man kender den fra kroer. Stedet emmer af den hyggelig kro stemning og omgivelserne er både traditionelle og moderne på samme tid. Se frem til et fantastisk ophold.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Broholm Slot
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Broholm Slot er et betagende slot, med den smukke slots sø og flotte grønne have er stemningen sat til at man elegant kan bevæge sig indendøre i de herskablige omgivelser. Stedet charme og gode romantiske stil kan man slet ikke få for meget af. 

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Skovdal Kro
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Skovdal Kro ligger elegant på en bakketop med udsigt udover den smukke sø fra restauranten såvel som fra den store terrasse, her er det muligt at nyde en øl eller et glas vin og bare nyde det skønne syn. Se frem til et fantastisk ophold ikke langt fra de historiske Jellingsten.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro er en helt fantastisk dansk kro med alt hvad der tilhører, her finder du den helt rette stemning og atmosfære. Derudover er der vidunderlig mad i restauranten og flotte vandrestier lige ude for kroens dør, som vil være oplagte at gå på inden eller efter den dejlige middag om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Kobæk Strand Hotel
Hotels.com

Kobæk Strand Hotel

3/5

Kobæk Strand Hotel er et dejligt hotel med en formidabel beliggenhed blot et stenkast fra havet, fra restauranten samt flere af værelserne vil det være muligt at nyde denne smukke udsigt. Er du til lange gåture langs havet er dette ophold lige noget for dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.211 kr.

Hotel Residens Møen
Leonora Holidays

Hotel Residens Møen

3/5

Hotel Residens Møen er et fantastisk hotel med store rummelige værelser og en dejlig beliggenhed ned til bugten og en central placering i byen, så den gode gåtur er aldrig langt væk. Glæd dig til et fantastisk ophold på Hotel Residens Møen.

Laveste pris for 2 personer: 111 kr.

Ny Øbjerggaard Gods
Hotels.com

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Ny Øbjerggaard Gods er et eventyrligt og meget elegant dansk gods beliggende på det sydlige Sjælland. Her er rig mulighed for at nyde den smukke omkringliggende natur i form af den flotte have og private skov, samt få nogle dejlige samtaler i de skønne herskablige omgivelser som godset lokaler alle ligger op til.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Den Gamle Arrest i Ribe er på mange måder en historisk perle og en ganske velbevaret en af slagsen, faktisk er flere af værelserne indrettet i de gamle originale fængselsceller. Den Gamle Arrest ligger lige midt i den gamle del af Ribe overfor domkirken og de mange smukke gamle bygninger som byen er så rig på.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

Femø Kro
Hotels.com

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro er uden tvivl en af de danske kroer man bør ligge vejen forbi hvert eneste år, trods det ligger lidt isoleret på Femø. Men kroen er helt unik og har en helt fantastisk atmosfære og stemning som man gerne rejser langvejs fra for at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Få et godt tilbud på et weekendophold på det dejlige Marienlyst Strandhotel. Så får du en god pris på et afslappet ophold, der indebærer luksus og god service. Du kommer til at bo lige ud til vandet ved Øresund, hvor hotellet har et stykke privat strand. Desuden byder hotellet på god stemning, gode værelser, sublim forplejning og et lækkert spa-område med pool og sauna.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er det perfekte sted at tage på weekend. Her kan du få et behageligt afbræk fra hverdagen og lade dig forkæle af hotellets gode faciliteter. Det ikoniske hvide kurhotel ved Øresund rummer 83 dejlige værelser, restaurant og bar. Desuden bydes der på et omfattende spa-område med fuld service. Nyd også stedets private strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Viking Spa og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Tag et dejligt weekendophold på Hotel Viking Aqua Spa & Wellness, når du trænger til at komme væk og bare nyde livet. Du kommer til at bo lige ud til vandet, og der bydes også på et omfattende Aqua-område på hotellet. Det omfatter blandt andet to swimmingpools, sauna og spabad. Desuden er der mulighed for at få massage og øvrige behandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Book et dejligt weekendophold på Steigenberger Alsik Hotel & Spa, når du vil bo på et eksklusivt hotel, der ligger tæt på stranden. Herfra er der udsigt ud over Alssund. Det store luksuriøse hotel rummer 190 gode værelser, tre restauranter og en bar med lounge. Nyd den fantastiske forplejning og benyt dig af stedets skønne spa-område. Her er blandt andet pool, spa og motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Himmerland Golf og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Er golf og spa lige noget for dig, så kan du booke et dejligt weekendophold på det eksklusive hotel Himmerland Golf & Spa. På hotellet er der 60 værelser og et omfattende spa-område med swimmingpool, børnepool og spa. Desuden råder hotellet over tre golfbaner og en legeplads. På hotellet er der tre restauranter og en bar. Velegnet for enlige, par og familier. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Tjek ind på Fjordgaarden Hotel på et dejligt weekendophold. Her får du alt, hvad du har brug for til sådan en forkælelses-weekend. Det 4-stjernede hotel byder for eksempel på det bedste fra det danske køkken. Desuden er der et herligt wellness-område, som du kan benytte. Her er der sauna og diverse spa-bade. Her er også et godt motionscenter. På taget er der en pool.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Bestil et dejligt weekendophold på det hyggelige Hotel Thinggaard i Thy. Her er en behagelig stemning og en god forplejning fra både restauranten og baren. Der er 32 gode værelser på det mindre hotel, og de har alle sammen privat badeværelse. Til hotellet er der en dejlig have og en terrasse. Kæledyr er velkomne her. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hotel Vejlefjord er det perfekte sted at tage på et weekendophold. Det tidligere sanatorium fra år 1900 rummer 116 gode værelser. Der hersker en eksklusiv og behagelig stemning på hotellet. På hotellet er der et usædvanligt stort wellness-område. Her er fuld service, og du kan benytte diverse spa-oplevelser og motionscenteret. Restauranten og baren sørger for forplejningen.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Book et næsten royalt weekendophold på det idylliske Kokkedal Slot Copenhagen. Her er en autentisk stemning på det tidligere slot fra 1746, som i dag er et velfungerende og populært hotel. Der er 59 gode værelser på hotellet. Desuden finder du to restauranter og en bar med lounge. I wellness-området er der en pool og diverse spa-oplevelser. Slottet råder også over en golfbane.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Nyd et dejligt weekendophold på det hyggelige Blokhus Strandhotel. Det raffinerede strandhotel rummer 38 rummelige værelser, en restaurant og en bar med lounge. Hotellet byder blandt andet på et wellness-område med en indendørs pool, spa og fitnessfaciliteter. Omkring hotellet er der en have og en terrasse. Du kommer til at bo tæt på stranden.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Tag en tur ned til Flensborg Fjord på et dejligt weekendophold på Fakkelgaarden. Det er et hyggeligt hotel med en behagelig stemning. Her kan du slappe af på et af de gode værelser, som har køkken og bad. Du kan også nyde den gode forplejning fra stedets gourmet-restaurant. Desuden får du gode muligheder for at lære det smukke område at kende.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne Badehotel er et oplagt sted at booke et weekendophold. Her bor du tæt på stranden ved Hornbæk, og her er en behagelig stemning. Det 4-stjernede hotel har nogle gode værelser, der er elegant indrettet. Restaurantens byder blandt andet på nordiske og franske retter. Der serveres samtlige måltider. Det klassiske hotel har fri parkeing.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

I Sønderjylland ligger det store Benniksgaard Hotel. Det egner sig perfekt til en lille getaway eller et weekendophold. Hotellet er indrettet i en ombygget gård, og derfra er der en fantastisk udsigt ud over Flensborg Fjord. Der er 55 værelser på hotellet. Desuden er der en glimrende restaurant og en bar med lounge. Stedet råder også over en golfbane.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Det store smukke Hotel Koldingfjord er det ideelle sted at booke et dejligt weekendophold. Du kommer til at bo på et nyklassicistisk hotel fra 1911, der ligger i et skovområde. Her er der værelser i forskellige størrelser – herunder familieværelser. Restauranten byder på diverse internationale retter. Desuden kan du nyde stedets wellness-område, der rummer en pool og et træningscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Bestil et dejligt weekendophold på det eksklusive hotel Comwell Kellers Park. Den imponerende hvide bygning er oprindeligt fra 1901, og det tilføjer det velfungerende hotel en autentisk og stilfuld stemning. Her er 134 gode værelser, to restauranter og en bar med lounge. Desuden bydes der på et omfattende spa-område med en indendørs pool og spa med fuld service.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

På det smukke hotel Comwell Kongebrogaarden kan du for eksempel booke et dejligt weekendophold og komme lidt væk fra hverdagen. Det eksklusive hotel ved Lillebælt rummer 62 gode værelser med badeværelse. Her er en glimrende restaurant og en indendørs swimmingpool. Desuden har hotellet en dejlig tagterrasse. Du kommer til at bo tæt på stranden og have en fantastisk udsigt.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

I forbindelse med din bestilling af et ophold på Comwell Borupgaard i Snekkersten kan du få et godt tilbud på opholdet. Det bliver dit ophold jo ikke ringere af. Tjek ind på den tidligere herregård, og nyd livet. Det eksklusive spa-hotel byder på 149 gode værelser og en dejlig stemning. Desuden kan du nyde både det lækre spa-område med fuld service og det gode fitness-område.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Få dit ophold på Helnan Marselis Hotel med rabat. Den reducerede pris gør dit ophold her endnu mere attraktivt. Du kommer til at bo lige ud til vandet ved Aarhus Bugt. Det store hotel rummer 163 dejlige værelser. Du får en lækker forplejning fra restauranten og baren. I hotellets wellness-område finder du en indendørs pool og et godt fitnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Du kan få et godt tilbud på et ophold på det hyggelige Hotel Amerika i Hobro. Det eksklusive hotel ligger i et smukt område med skov, og det er omgivet af en flot anlagt have. Samtlige 68 værelser har privat badeværelse. På hotellet er der god forplejning fra restauranten og baren. Desuden rummer hotellet et forretningscenter. Kæledyr er velkomne her.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Kolding Hotel Apartments
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

På Kolding Hotel Apartments kan du få et ophold til en reduceret pris. Benyt dig af det gode tilbud, når du skal booke et ophold på det store lejlighedshotel. Det moderne hotel ligger flot lige ud til Slotsøen. Den attraktive pris gør bestemt ikke noget skidt for dit ophold. Der er 73 lejligheder i komplekset. De er udstyret med køkken, og det gør det nemt og fleksibelt for dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Hotel Faaborg Fjord
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Benyt dig af et godt ophold tilbud, når du booker et værelse på Hotel Faaborg Fjord. Det smukke hotel ligger lige ud til stranden ved Faaborg Fjord. Hotellet rummer 128 gode værelser, en restaurant og en bar med lounge. Du kan blandt andet bruge stedets fitnesscenter. Så kan du holde dig i form, mens du er afsted. omkring hotellet er der en have og en terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Tag en tur på Ruths Hotel i Skagen. Det kan du gøre til en reduceret pris. Et ophold på tilbud er et fuldt ud lige så godt ophold – bare billigere. Benyt dig af det gode tilbud. Book et ophold på det hyggelige og afslappede hotel. Der er 52 dejlige værelser på hotellet. Desuden er der to restauranter og en bar med lounge på hotellet. Du får adgang til det lækre spa-område.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Book et værelse på Clarion Hotel Copenhagen Airport til en reduceret pris. Benyt tilbuddet til at komme afsted til hovedstaden. Hav hotellet som base for dine oplevelser i byen, eller bliv på hotellet og nyd dets faciliteter. Det moderne lufthavnshotel ligger tæt på stranden, så den kan du også besøge. Det store hotel rummer 605 værelser, restauranter og en bar. Fitnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel Kirstine
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Du kan booke et ophold på det hyggelige Hotel Kristine til en reduceret pris. Det er et pænt hotel med bindingsværk, og stemningen på stedet er hyggelig og venlig. Du kan bestille et af de 56 værelser med dit ophold tilbud. Så kan du nyde dit ophold fuldt ud. Her er restaurant og bar, der kan sørge for din forplejning. Den indendørs og den udendørs pool samt fitnesscenteret kan sørge for dit velbefindende.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

Hotel Kong Arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Du kan få et ophold på det eksklusive Hotel Kong Arthur inde i de indre København til en reduceret pris. Til den gode pris kan du nyde alt det, som hotellet har at byde på. Der er 214 værelser på det store hotel. Lad de tre restauranter og baren sørge for den gode forplejning, og nyd de spa-oplevelser, som spa-området har på programmet.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Griffen Spa Hotel
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Få et godt ophold tilbud, når du booker et værelse på det populære Griffen Spahotel i Rønne. Derved kan du nyde hotellet og dets faciliteter til en reduceret pris. Det er klart en fordel. Stemningen på hotellet er hyggelig og venlig. Du kommer til at bo lige ud til kysten ved Rønne, når du tjekker ind på det 4-stjernede hotel. Nyd værelset, forplejningen, spa-områdets faciliteter og stranden.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Til en reduceret pris kan du booke et ophold på tilbud på Munkebjerg Hotel. Det er et hyggeligt hotel, der også fungerer som kasino. Der er 158 værelser på det store hotel. Desuden er der tre restauranter og en bar til at klare din forplejning. Du kan også nyde de oplevelser, som wellness-området kan byde på. Det er for eksempel en indendørs pool og to spabade. Desuden er der kasino, natklub og tennisbane.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hotel Hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Snup et godt ophold tilbud, når du booker et værelse på det hyggelige Hotel Hesselet i Nyborg. Nyd de smukke omgivelser og den afslappede stemning på hotellet. Der er 59 værelser på hotellet. Lad restauranten og baren sørge for din forplejning, og nyd faciliteterne på stedet. Det er blandt andet en indendørs pool, en udendørs tennisbane og et motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Du kan booke et opohold på Hotel Troense til en reduceret pris. Det er altid attraktivt med et godt tilbud. Benyt dig af et ophold tilbud, og få et dejligt ophold i Svendborg. Det charmerende hotel ved vandet rummer 36 værelser, en restaurant og en bar med lounge. Desuden bydes der på diverse spa-faciliteter. Kæledyr er også velkomne her.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Køb et lækkert weekendophold på tilbud og spar penge

Prøver du at finde ud af, hvilken opholdsform der er den bedste? Det er ikke nemt at svare på. Det er nemlig meget individuelt. Det kommer helt an på, hvad du har af ønsker og behov til et ophold.

Det kan være alt lige fra et hotelophold til et kroophold, et spaophold, et ophold på et badehotel, et slotsophold eller et helt andet ophold. Du bør derfor altid starte med at finde ud af, hvad du har af krav til dit ophold.

Når du har fundet ud af det, kan du gå i gang med at lede efter et godt weekend ophold tilbud. Finder du et godt tilbud, kan du ende med at spare en del penge. Vil du gerne på et hotelophold, skal du eksempelvis lede efter et hotel ophold tilbud.

Vil du derimod gerne slappe af på et spahotel, skal du kigge efter sådan et tilbud. Det gør sig ligeledes gældende, hvis du vil overnatte på en kro og så videre. 

Booker du et lækkert weekendophold på tilbud, sparer du ikke kun penge. Du vil ydermere kunne se frem til en afslappende og skøn weekend, hvor du har mulighed for at blive forkælet dagen lang og komme helt ned i gear.

Smuk sommerdag i Danmark

Få fingrene i fantastiske tilbud på spa- og wellnessophold 

Her på siden kan du finde mange forskellige former for ophold. Er du på udkig efter gode tilbud på ophold, er det desuden værd at holde øje her på siden. Det kan sagtens være, at en af vores samarbejdspartnere pludseligt har et skønt ophold til en nedsat pris.

Er der tale om et spa- og wellnessophold, kan du godt glæde dig. Sådan et ophold er blevet meget populært, da der er tale om forkælelse ud over alle grænser. Vælger du et spa- og wellnessophold, får du nemlig rig mulighed for at slappe af.

Alle de dejlige bade, saunaer, dampbade m.m. er med til, at din krop hurtigt føler velvære, hvilket også påvirker din mentale tilstand. For at fuldende dit ophold kan du desuden bestille en massage. Dette er godt nok en ekstra omkostning, men du vil helt sikkert ikke fortryde det.

Et spa- og wellnessophold er også en opholdstype, der typisk placeres i kategorien med romantiske ophold. Dette vil vi bestemt ikke protestere imod, da alle par bør forkæle sig selv med sådan et ophold sommetider.   

Hold øje med gode tilbud på hotelophold

Der kan være rigtig mange gode grunde til, at du gerne vil hygge dig med at tage på et hotelophold. Det kan både være på grund af arbejdsmæssige eller private årsager. En del mennesker er nødt til at tage rundt i hele Danmark i forbindelse med deres arbejde. I disse tilfælde er den bedste overnatningsmulighed typisk et hotel. 

Hvis du gerne vil overnatte på et hotel af private årsager, kan det blandt andet være, fordi du skal besøge en nær slægtning, eller fordi du skal til fest hos en god ven. Endnu en god grund kan være, at du skal til en koncert i Musikhuset i Aarhus eller lignende. 

Lige meget hvad kan det være praktisk med et hotelophold. Er du på jagt efter et hotelophold til en billig pris, er det en fordel at undersøge, om der er et godt hotel ophold tilbud. På den måde kan du ende med at få en skøn overnatning på et hotel til en rigtig god pris.

Tag altid godt imod et weekendophold på tilbud

Der er ikke noget så dejligt som at tage væk på et weekendophold, hvis du har et ønske om at slappe af og opleve en masse. Det bliver naturligvis kun endnu bedre, hvis du finder et weekendophold på tilbud. Så har du nemlig flere penge at spendere på andre ting under dit ophold.

Men hvorfor tage på et weekendophold, når du kan opholde dig derhjemme uden ekstraudgifterne til at bo på en kro, et slot, en herregård eller lignende? Stiller du dig selv dette spørgsmål, ved du det nok godt inderst inde. 

Når du opholder dig derhjemme i weekenden, går den sikkert for det meste op i praktiske gøremål og så videre. Farer du rundt i weekenden for at nå alle mulige ting, får du ikke slappet af. 

Du får altså ikke fornyet din energi, hvilket ikke er rart, når mandagen igen banker på. Har du derimod været væk hjemmefra, kan du slappe helt af og få ny energi. Her er der andre, der sørger for det hele, så du bare kan være i nuet og komme helt ned i gear.   

Book et ophold på tilbud og find spændende oplevelser

Finder du gode tilbud på ophold, skal du først og fremmest vælge det perfekte ophold for dig. Herefter skal du finde ud af, hvad du gerne vil lave, når du er afsted. Uanset hvor du er henne, bør du tage på sightseeing.

Er du på et ophold et sted i Danmark, er der rig mulighed for at lære dit eget land bedre at kende. Det er en god idé, at du leger turist, da du herved får det hele med. Som turist bør du undersøge, hvad du kan lave i nærheden af, hvor du overnatter. 

Er der noget særligt interessant, som du bare ikke må gå glip af? Det er så ærgerligt at komme hjem og derefter opdage, at der er en fantastisk oplevelse, du har overset. Lige gyldigt hvor du befinder dig, vil der være flere populære seværdigheder samt mindre kendte seværdigheder. Endvidere vil der være både gratis fornøjelser samt oplevelser, du skal betale for. 

Det handler i bund og grund om, at du finder ud af, hvad du helst vil lave. Går du eksempelvis meget op i at smage på specialøl, er det værd at kigge efter et bryggeri. Det kan eksempelvis være, at du gerne vil smage øl fra Thisted Bryghus i Jylland, Bryggeriet Refsvindinge på Fyn eller Dagmarbryggeriet på Sjælland.

En anden god oplevelse kan være at besøge zoologiske haver. Det kan blandt andet være Zoologisk Have i København, Givskud ZOO, Aalborg ZOO eller Odense Zoo. Derudover findes der et hav af dyreparker såsom Ree Park, Randers Regnskov og Knuthenborg Safaripark. 

Sådan bruger du siden Mitophold.dk – det er gratis og uforpligtende

Det er ganske gratis og uforpligtende at bruge Mitophold.dk. Vores speciale er ikke at sælge ophold på tilbud, men at samle alle de bedste ophold. Det har vi gjort, så du får nemmere ved at beslutte, hvilket ophold der er det bedste for dig.

Når du finder et ophold, der er noget for dig, kan du klikke dig videre ind på vores samarbejdspartneres sider for at få endnu flere informationer. Her kan du ligeledes vælge at booke et ophold. Du kan være heldig, at opholdet er på tilbud på det pågældende tidspunkt.

FAQ om ophold på tilbud

Hvilket ophold på tilbud er det bedste?

Det kommer an på, hvad du har af præferencer. Vi er alle sammen forskellige, hvorfor det er svært at svare på dette spørgsmål. Det kan være alt lige fra et hotelophold til et spaophold, et kroophold eller et helt andet ophold. 

Er det nemt at finde et ophold på tilbud?

Hvis du gerne vil finde et ophold på tilbud, er vores side et godt sted at starte. Vi opdaterer nemlig hele tiden siden således, at du altid får de bedste og nyeste ophold på tilbud fremvist. 

Er det altid muligt at finde et ophold på tilbud?

Du kan på alle tidspunkter tage på et ophold. Men det er ikke sikkert, at du altid kan finde et ophold på tilbud. Vi kan derfor ikke garantere, at du kan finde et ophold til en nedsat pris på nuværende tidspunkt.