fbpx

Ta’ Viaplay med på kroophold

Når du og din kæreste smutter en tur på Havgaarden i Nordsjælland eller Munkebo Kro på fyn, så I rigtig kan nyde hinanden og slappe af i rare omgivelser, kan det være rart at kunne slappe af med en god serie eller film på Viaplay. Læs med her og få gode tips til, hvad I kan se – og hvordan I får et Viaplay abonnement. 

Det er både hyggeligt og romantisk at tage med sin kæreste på kroophold i Danmark. Og så er det også en hurtig og nem løsning, hvis man gerne vil væk fra hverdagens trummerum et par dage. Og der er virkelig mange skønne steder at vælge imellem lige fra Skovdal Kro i Jelling til Aalbæk Gl. Kro i Nordjylland. Her kan I nyde hinanden, god mad og sjove oplevelser i lokalområdet, men det er altså også rart at kunne smide sig i en velredet hotelseng med store puder og bare slappe af med en god film efter en lang og spændende dag. Her får du tips til, hvad du og kæresten kan se af gode serier eller film fra Viaplay.

Gaslit

Denne serie med Julia Roberts i hovedrollen, som Martha Mitchell, der er Nixons loyale kampagneleders John N. Mitchells hustru. Serien handler om den politiske Watergate-skandale i 1970’erne og giver et moderne bud på, hvad der skete bag kulisserne. Serien har fokus på de ufortalte historier og mindre kendte personer. Martha Mitchell er den første person, som offentlig slår alarm om Nixons involvering i Watergate. Og det kommer til at skabe problemer både for hende og præsidentembedet. 

Outlander

Hvis I er i det romantiske hjørne, så er Outlander et must see. Serien er foreløbig på seks sæsoner og er baseret på novelleserien af Diana Gabaldon. Serien handler om Claire Randall, der på mystisk vis rejser tilbage gennem tiden til 1773, hvor hun bliver kastet ud i en total ukendt verden og må kæmpe både for sit liv og sin frihed. Heldigvis møder hun Jamie Fraser, som spilles af underskønne Sam Heughan. Her får i både romantik, eventyr og fantasy. Serien er vanedannende. 

Billy the Kid

En af de mest berygtede lovløse i Det Vilde Vesten. Denne serie tager dig med på et spændende eventyr om Billys liv fra de tidlige dage som revolvermand og cowboy ved den amerikanske grænse til hans rolle i Lincoln County-krigen. Her får du rå cowboy-præsentationer, der er filmet flot. 

Hvordan får jeg Viaplay med på rejsen? 

Hvis du ikke allerede har et Viaplay abonnement, så kan du tegne et hos Yousee Play. Her kan du tilmelde dig en abonnementsordning, som er opdelt efter point. Lyder det besværligt? Det er det faktisk ikke. her får du nemlig en slags bland selv TV, hvor du selv kan sammensætte din TV pakke med blandt andet Viaplay film og serier. Og det giver dig stor valgfrihed i forhold til, hvilke TV kanaler og streamingtjenester, du ønsker. Og fordelen er, at du også kan se Viaplay på din telefon, computer eller Ipad via Viaplay appen, så du kan se film og serier, hvor det passer dig. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.