Comwell Korsør

Ørnumvej 6
4220 Korsør
58350110
hotel.korsor@comwell.dk
Besøg deres hjemmeside

I rolige og fredelige omgivelser ligger Comwell Korsør. Da Comwell overtog stedet i 2012, blev det renoveret, og du kan derfor være sikker på, at det er et moderne sted. Renoveringen medførte en luksuriøs spaafdeling, hvorfor stedet er perfekt til dig, der ønsker at slappe af i behageligt vand og skønne omgivelser.

Spaafdelingen byder på to hottubs, natursauna, indendørs AquaSpa og meget andet. Stedet er passet af professionelle og veluddannede terapeuter, der er klar til at give dig en fantastisk oplevelse i form af mange forskellige behandlinger, der blandt andet omfatter ansigts-, par- og fodbehandling.

Med i opholdet får du også en fantastisk 4-retters middag, hvor kokken har brugt sine forrygende kompetencer til at tilberede din mad fra bunden. Når sulten er stillet, kan du og din kære overnatte på et af hotellets mange kvalitetsfulde dobbeltværelser. Her kan I sove trygt indtil den lyse morgen, hvor I igen vil blive forkælet inden adgang.

Her tilbydes nemlig en stor og lækker morgenbuffet, der sikrer den perfekte afslutning på et fantastisk spaophold. Når I sætter jer ud i bilen klar til adgang, er der garanti for, at I har et smil på læben. Comwell Korsør er nemlig et dejligt, idyllisk sted med en overdådig personlig service.

Kokkedal Slot

Kokkedalsvej 17
9460 Brovst
98233622
book@slotshotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Kokkedal Slot tilbyder en helt unik spaoplevelse i form af en produktlinje fra australske Sodashi, som er en eksklusiv række af 100 procent naturlige produkter. De er alle fremstillet uden kemikalier, mineralsk olie og animalske ingredienser.

Kokkedal Slot, som ligger i den skønne nordsjællandske natur, skaber rammerne for idyl og afstresning med et ophold, der byder på unikke spafaciliteter, gode værelser og en udsøgt restaurant. Det skaber en forrygende helhedsoplevelse med forkælelse og velvære.

Med et spaophold på slottet får du adgang til spaen, en 4-retters menu, overnatning i et delt superiorværelse, slotsmorgenmad og ikke mindst 60 minutters enestående Sodashi-behandling. Der mangler med andre ord intet i dette fornemme spaophold.

Ønsker du at opgradere dit værelse, kan det sagtens lade sig gøre. I køkkenet bliver din middag lavet fra bunden med friske råvarer, som bliver kombineret med det bedste fra baren og vinkælderen. På Kokkedal Slot mener man, at rene råvarer og det gode håndværk danner rammen for en fantastisk smag.

Comwell Hotel Borupgaard

Nørrevej 80
3070 Snekkersten
48380333
hotel.borupgaard@comwell.com
Besøg deres hjemmeside

I det nordsjællandske ligger Comwell Hotel Borupgaard. Et perfekt hotel til dig, der er på udkig efter et afslappende spaophold. Her kan du booke en enkelt eller flere overnatninger, hvor du bliver forkælet med luksuriøse spafaciliteter og en forrygende gastronomisk oplevelse.

Hvis du booker en enkelt overnatning, får du fri adgang til AquaSpa og fitnessrum, en 4-retters middag, overnatning i et lækkert dobbelt værelse og en stor morgenbuffet, så du kan få en god start på den efterfølgende dag. En perfekt kombination, hvis du ønsker at forkæle dig selv og en, du holder af.

Hotellets spafaciliteter er virkelig noget ganske særligt. Her tilbydes en tur i spaparken, der har natursauna, panoramaudsigt udover søen og parken. Her kan du også prøve den kolde gys, hvis du har mod på en udfordring, men bare rolig, det store udendørs boblebad ligger ikke langt væk. Hvis du ønsker massage, kan du også få det, ligesom du kan blive guidet godt igennem de mange muligheder af vores erfarne spaterapeut.

Hos Borupgaard får du en unik oplevelse, der indeholder hele pakken. Det er ideelt til dig, som ønsker at koble helt af efter en travl periode. Her vil du blive behandlet godt, og du vil forlade stedet med et smil på læben.

Kurhotel Skodsborg

Skodborg Strandvej 139
2942 Skodsborg
45585800
info@skodsborg.dk
Besøg deres hjemmeside

Ønsker du at forkæle dig selv med et eksklusivt spaophold, er Kurhotel Skodsborg det helt rigtige sted at besøge. Hotellet med beliggenhed, der giver udsigt til Øresund og naturskønne omgivelser, tilbyder nemlig en lækker pakkeløsning, hvor du og en nær forkæles i to dage med lækker mad og spaophold.

Når du kommer på førstedagen, får du fri adgang til spaområdet, hvor der er hele 16 forskellige vandoplevelser. Her skal man være minimum 15 år for at få adgang. Det betyder, at området er fredeligt og uden et højt støjniveau. Det giver mulighed for at få slappet godt af. Når I har forkælet jer selv, venter der en lækker 2-retters menu i The Brasserie. Overnatningen finder sted i et værelse efter selvvalgt kategori.

Den efterfølgende dag kan I nyde morgenmaden til den udsøgte udsigt, hvorefter I igen kan udnytte de mange spafaciliteter. Bådekåbe, håndklæder, slippers og alt der ellers hører til, finder I naturligvis på jeres værelse. Om eftermiddagen serviceres der te med Georg i The Lobby.

Prikken over i’et bliver sat med en 3-retters menu på The Brasserie den afsluttende aften. Her hører en vinmenu til. På afrejsedagen kan I nyde en lækker morgenmad, inden I lykkelige forlader Kurhotel Skodsborg efter en god oplevelse. På opholdet findes der fri WI-FI, gratis parkering og adgang til en privat badebro ud til Øresund.