Hotel Ærø

Brogade 1-3 
5700 Svendborg
62210760
post@hotel-aeroe.dk
Besøg deres hjemmeside

I Svendborg finder du Hotel Ærø. Et charmerende hotel ved havnen, der er et oprindeligt havnehotel fra 1860. Her er mulighederne mange og blandt disse, kan du få et spaophold i rolige sydfynske omgivelser. Hotellet har en spaklub, hvor der er muligheder for at slappe af i dejlig varmt vand samt få massage- og wellnessbehandlinger.

Hotellets engelske stil kan du ikke undgå at blive en smule forelsket i, og når du besøger restauranten, er succesen fuldendt. Her vil du blive mødt af et skønt og personligt personale, der giver dig en god følelse, og maden vil blive lavet fra bunden af de bedste råvarer. Et perfekt valg efter en god spaoplevelse.

Værelserne findes i mange typer, og ønsker du at have et værelse med eget spa, kan det også lade sig gøre. Alle værelser er gennemrenoverede og personlige, og nogle af dem har udsigt udover havnen. Alle værelser er med eget bad, toilet, gratis trådløst internet, telefon, TV og kaffe og te.

Priserne er med morgenmad, hvor der er noget for enhver smag. Det giver en god start på dagen. Hotel Ærø er spaopholdet, hvor du får meget mere end bare gode faciliteter. Her er også charme, stil og personlighed, der alt sammen er med til at give et forrygende indtryk af et sted, du gerne vil vende tilbage til.

Comwell Kongebrogaarden

Kongebrovej 63
5500 Middelfart
63416341
hotel.kongebrogaarden@comwell.dk
Besøg deres hjemmeside

Med udsigt over Lillebælt har Comwell Kongebrogaarden indtaget en perfekt beliggenhed. Den bliver fulgt op med fantastiske faciliteter i form af spa, swimmingpool, sauna og værelser med eget TV og balkon. Her er der perfekt mulighed for at få det ultimative spaophold til dig og en, du holder af.

Med spa, swimmingpool og sauna kan du med fordel tage børnene med på ophold. Her vil du være et sikkert hit, og mens børnene pjasker rundt i poolen, kan du holde øje med dem fra spaen, hvor du kan slappe af og nyde friheden. I hotelloungen kan du efterfølgende hygge dig og slappe af. Den er hjemlig med pejs.

Er vejret godt, kan du nyde solen på den store terrasse, der har udsigt udover vandet, og når sulten melder sig, kan du besøge hotellets restaurant. Her vil der blive serveret både danske og internationale retter i høj kvalitet. Der benyttes kun råvarer af bedste kvalitet, og alle retter er lavet fra bunden.

Stedet ligger i fantastiske omgivelser, hvor der er rig mulighed for at udforske naturen. Her er Kongebroskoven ideel til vandreture, og inden for en overskuelig kørsel findes der også golfbaner. Comwell Kongebrogaarden er stedet med muligheder for alle.

Hotel Hesselet

Christianlundsvej 119
5800 Nyborg
65313029
hotel@hesselet.dk
Besøg deres hjemmeside

I Nyborg finder du Hotel Hesselet. Et udsøgt hotel, der tilbyder hele pakken med udsigt udover Storebælt. Her bliver der rig mulighed for at slappe af med gode spafaciliteter samt fantastisk gastronomi. Hotellet ligger i en kort gåafstand fra Nyborg Station.

Hvis du ønsker et spaophold, er dette muligheden, du ikke må gå glip af. Her kan du tage en frisk svømmetur i poolen efterfulgt af en tur i boblebadet, saunaen og massage. Dernæst har sulten nok meldt sig. Det er derfor belejligt, at hotellet har egen restaurant, der byder dig velkommen.

Her vil du kunne nyde fantastisk gourmetmad lavet fra bunden af dygtige kokke. Når du vil være lidt for dig selv eller sammen med din kære, kan I opholde jer på jeres værelse, der har god plads, dobbelthåndvask og med egen bruser og badekar. Kigger du ud af vinduet, vil du kunne nyde Storebælt fra sin bedste side.

Stedet tilbyder en god pris set i lyset af den fantastiske luksus, du bliver udsat for. Hotel Hesselet er helt sikkert et sted, du får lyst til at besøge igen efter at have været der én gang. Maden er god, faciliteterne professionelle og servicen kompetent.

Hasmark Strand Camping

Strandvejen 205
5450 Otterup
64826206
info@hasmark.dk
Besøg deres hjemmeside

Hasmark Strand Camping på Fyn byder dig velkommen med åbne arme. Her kan du få et fantastisk spaophold i rolige omgivelser. Stedet byder på fantastiske muligheder for at få koblet helt af sammen med en, du holder af. Her kan du nyde godt af både spa, wellness, massagebehandlinger samt meget andet.

I det store indendørs badeland er der adgang til den luksuriøse wellnessafdeling. Her finder du spabade, dampbade og saunaer. Dertil kan du få en massagebehandling af en professionel massør, som garanterer en resultatgivende behandling. Stedet holder også løbende wellness-arrangementer, hvor der er mulighed for at få en unik og uforglemmelig spaoplevelse.

Når I er færdige med spa, massage og alt, der hører til, kan I med fordel besøge stedets restaurant. Her vil det kyndige personlige sørge for en lækker menu og dertilhørende vin til maden. I går til køjs i en af Hasmark Strand Campings mange luksushytter, hvor der er komfort og god plads, så I kan sove godt.

Den overskydende tid kan bruges på at kigge på nærområdet. Her kan stranden besøges, som er ideel til både familieophold eller en romantisk weekend. På den måde er Hasmark Strand Camping et godt sted for alle. Her bliver der leveret et fantastisk helhedsindtryk, der ikke vil blive glemt.