Hotel Britannia

Torvegade 24
6700 Esbjerg
75130111
info@britannia.dk
Besøg deres hjemmeside

Hotel Britannia i Esbjerg er oplagt valg, når I leder efter et skønt spa ophold. Under jeres ophold har I adgang til det skønne Esbjerg Spa & Wellness, som leverer skønne spa- og wellness oplevelser, der hjælper jer med at restituere – både kroppen og sindet.

Ved ankomsten bliver I indlogeret på et af hotellets 108 værelser, der alle er med eget fladskærms-TV og gratis Wi-Fi. Der tilbydes både enkeltværelser, dobbeltværelser, deluxe dobbeltværelser og de såkaldte junior suiter. Fra hotellet er i gåafstand var byens pulserende liv med store muligheder for shopping og kulturelle oplevelser.

Når I vender tilbage efter en hyggelige dag i Esbjerg Spa & Wellness, kan I tage plads i den hyggelige restaurant, hvor der er mulighed for en skøn madoplevelse med retter lavet med friske og sæsonbestemte råvarer.

Hjerting Badehotel

Strandpromenaden 1
6710 Esbjerg V
75117006
info@hjertingbadehotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Helt ned til vandet, nord for Esbjerg, ligger Hjerting Badehotel, der både tilbyder den klassiske badehotels stemning og et opfriskende spa ophold. Hotellet rummer 39 værelser med eget badeværelse, hårdtørre og TV. Når I bestiller skal I vælge mellem de forskellige værelsestyper: standardværelse, juniorsuite, suite eller strandværelse. De forskellige værelser er med forskellige faciliteter og muligheder. Eksempelvis er det medet ophold i strandværelset tilladt af medbringe hund.

Hotellet fungerer, som navnet siger, som et badehotel, men i det lunefulde danske klima er mulighederne for at bade i havet begrænset store dele af året – med mindre I selvfølgelig er vinterbadere. Derfor tilbyder hotellet også skønne spa ophold, hvor den autentiske badehotelsstemning kombineres med afstressende behandlinger og spaoplevelser. Ved at bestille et spa ophold på Hjerting Badehotel medfølger en valgfri wellnessbehandling, en treretters menu på restauranten og en skøn overnatning på det udvalgte værelse.

Hotel Thinggaard

Jernbanegade 5
7760 Hurup Thy
97951200
info@hotelthinggaard.dk
Besøg deres hjemmeside

I Nordvestjylland i Hurup ligger det stilfulde Hotel Thinggaard, der lever af bringe jer i en afslappet stemning, således I kan koble af. Hotellet har masser af fine kvaliteter som den betagende gastronomiske gourmetrestaurant, samarbejde med Sydthy golfklub og ikke mindst fokusset på spa ophold.

Hotel Thinggaard ligger et stenkast fra det store spa- og wellnesscenter, Sydthy Kurbad, hvor tankerne ledes væk fra jobbets stress og i stedet hen på afslapning og hygge i godt selskab. Sydthy Kurbad er meget mere end et almindeligt spa- og wellnesscenter. Udover almindelige saunaer, dampbad, spa rummer centret også en udendørs sauna, der er placeret på havesø. Gennem saunaens glasbund kan I så lade jer betage af søens flotte guldfisk, der skaber en helt unik stemning. Der er også mulighed for at opleve kurbadshaven, De 4 Årstider, og meget mere.

Når I bestiller et spa ophold som par hos Hotel Thinggaard, får I typisk et dobbeltværelse i to nætter og adgang til den eftertragtede morgenbuffet to dage. Derudover medfølger en toretters middag på restauranten og naturligvis adgang til Sydthy Kurbad.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Hvidbjerg strand 27
6857 Blåvand
75279040
info@hvidbjerg.dk
Besøg deres hjemmeside

Hvidbjerg Strand Feriepark tilbyder et fantastisk spa ophold ved Vesterhavet, hvor I kan nyde naturen såvel som det store nye wellnesscenter. Centret hedder Blåvand Kurbad, og det rummer alt, der skal til for at sikre jer den perfekte forkælelse og genopladning af de slidte dagligdagsbatterier. I centret finder I en række forskellige saunaer og spabade, mens I også kan få løsnet de ømme og trætte muskler med massage. Derudover tilbydes et stort udvalg af behandlinger som ansigtsbehandling, manicure og pedicure. Derudover er der familiewellness hver dag fra 10-12.

Modsat mange andre spa ophold, hvor I indlogeres på et hotelværelse, har I på Hvidbjerg Strand Feriepark mulighed for at bo i en af de hyggelige feriehytter, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser. Der kan bo seks personer i de største hytter. Angående mad kan I spise på en af ferieparkens restauranter eller selv grille via fællesgrillen.

Med andre danner Hvidbjerg Strand Feriepark de bedste rammer for et godt spa ophold for både par og familier.

Grand Hotel Struer

Østergade 24
7600 Struer
97850400
sgh@struergrandhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Søger I et spa ophold, bør I overveje det skønne Grand Hotel i den vestjyske købstad Struer. Forkæl jer selv med et ophold i flotte omgivelser på et hotel, hvor faciliteterne er af den højeste kvalitet. Ved ankomsten bliver I modtaget med både vin og chokolade på værelset, og dermed er et afstressende og afslappende ophold begyndt med stil.

Et spa ophold på Grand Hotel bringer jer ud i et naturskønt område med masser af frisk luft og mulighed for at spadsere langs Limfjorden. Selve spaoplevelsen er også i top, da I under jeres besøg får adgang til Kurbad Limfjorden, hvor I kan koble af i spaen eller med professionelle massager og behandlinger af mange forskellige slags. Kurbad Limfjorden ligger desuden blot ca. 100m væk fra hotellet.

Efter en lang og dejlig dag med spa vil sulten formentlig presse sig på, og på Grand Hotel Struer kan I forberede jer på en madoplevelse ud over det vante. Hotellet serverer nemlig lækker gourmetmad, når I har taget plads i restauranten. Alt i alt giver et spa ophold på Grand Hotel Struer et sundt og til tider nødvendigt pusterum fra hverdagen.