Alter Meierhof Flensborg

Uferstraße 1
24960 Glücksburg (Ostsee)
+49 4631 61990
info@alter-meierhof.de
Besøg deres hjemmeside

Ikke langt fra grænsen finder vi det skønne Alter Meierhof Flensborg , der har specialiseret sig i skønne og afstressende spa ophold. Hotellet er femstjernet, og det er jeres garanti for, at faciliteterne er i top. Indretningen er nøje planlagt med det formål at skabe en luksuriøs, men også afslappende stemning, der skal danne optimale rammer for jeres spa ophold.

På hotellet kan I vælge at lade jer indkvartere på et værelserne med udsigt over Flensborg Fjord. Hotellet rummer forskellige værelseskategorier, som kan vælges efter behov. Ønsker I den mest luksuriøse mulighed, bør I vælge en af hotellets to suiter, hvor der er alt, hvad hjertet begærer, og dermed er der rig mulighed for at nyde hinanden.

Med et spa ophold på Alter Meierhof Flensborg har I fri adgang til spaafdelingen, som blandt andet indeholder finsk sauna, dampbad og hø-aromabad. Derudover er der også mulighed for at blive kølet af i koldvandsbassinet samt nyde det skønne orientalske tropebad.

Steigenberger Hotel Berlin

Los-Angeles-Platz 1
10789 Berlin
+49 30 21270

Besøg deres hjemmeside

Kombiner en skøn storbyweekend med et lækkert spa ophold på Steigenberger Hotel Berlin. Mange danskere er utroligt betagede af Berlin, og det er med god grund. Byen oser af historie og kulturelle seværdigheder, og det kræver mange besøg, før I har set alt, der er værd at se.

Det kan dog være hårdt at trave rundt i en stor by som Berlin dag efter dag, og derfor kan det være en god ide at vælge et hotel med spaoplevelser. Her er det femstjernede Steigenberger Hotel Berlin perfekt til formålet med det spa-område, der indeholder sauna, fitness, skønhedssalon og indendørs pool. Efter et ophold i spaområdet er batterierne igen ladet op, så I er klar til meget mere sightseeing.

På hotellet kan I spise på en af de to a la carte-restauranter og i morgenmadsrestauranten, mens I kan slappe af på de skønne lyse værelser med fladskærms-tv og kaffe- og temaskine. Der er desuden gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Ostseebad Resort Damp

Seeuferweg 10
24351 Damp
+49 4352 80666
ostsee-resort@damp.de
Besøg deres hjemmeside

Hvis I er til afslappende spa og wellness, god træning i fitness, svømmeture i både havvands- og panoramapools samt andre fantastiske ferieoplevelser, er Ostseebad Hotel Damp stedet for jer. Hotellet ligger som navnet fortæller helt op til Østersøen blot ca. 70 kilometer fra den danske grænse, hvilket gør det til et yderst attraktivt sted for os på vores side af grænsen, hvis man vil til Tyskland.

Som besøgende på Ostsee Hotel får I adgang til tretimers daglig spanydelse i spa-området kaldet Saunalandskab. Det er også muligt at få massage, fodpleje og at slappe af i saunaen eller havvandsbassinet i det skønne Vital Center. Da hotellet ligger helt ned til vandet, er der også fine muligheder for at tage en tur på stranden. Her kan I leje strandstole og hygge jer på den dejlige strandcafe og bar, hvor der ofte er underholdning.

Wyndham Hansedom Stralsund

Grünhufer Bogen 18-20
18437 Stralsund
+49 3831 37730

Besøg deres hjemmeside

Tyskerne er generelt gode til at levere spa-oplevelser, og Wyndham Hansedom Stralsund er ingen undtagelse. Det firstjernede hotel byder på skønne og afslappende ophold på et af deres komfortable værelser, der alle er maritimt indrettede og med eget badeværelse, TV, hårtørre og ikke mindst gratis Wi-Fi.

Under jeres ophold kan I stresse af på det store HanseDom Spa, hvilket er et fantastisk spaområde med saunaer, rhassoul, hamam, dampbade og meget mere. Her har I mulighed for at købe professionelle behandlinger som massage og kosmetiske behandlinger.

Tilbage på selve hotellet kan I nyde en skøn madoplevelse på Restaurant Vineta, der har specialiseret sig i retter fra Middelhavet og Asien. Det er også altid hyggeligt at snuppe en drink i Vineta Bar ovenpå en lang og dejlig dag.

Schlosshotel Fleesensee

Schlossstraße 1
17213 Göhren-Lebbin
+49 39932 80100
schlosshotel@fleesensee.de
Besøg deres hjemmeside

Nyd et lækkert spa ophold på det nordøsttyske hotel Schlosshotel Fleensensee. Som navnet antyder er der tale om et slothotel, hvilket bidrager til en meget speciel og hyggelig stemning, som I ikke finder mange steder. Hotellet ligger ca. en times kørsel fra Rostock, og dermed er det i fin afstand fra de danske grænser. Omgivelserne er yderst naturskønne med flere skove og søer samt små landsbyer, hvilket alt sammen bidrager til en utrolig idyllisk stemning.

Med et ophold på Schlosshotel Fleesemsee får I et tiltrængt frirum fra hverdagsræset. Især hotellets skønne spaafdeling, Golden Spa, hjælper til med at genoplade både kroppens og sindets batterier. Her kan I bade i den indendørs pool, nyde behandlinger i skønhedssalonen eller bare flade ud i et dejligt spabad. Derudover er det nærtliggende SPAworld Fleesensee et must-see med dets mere end 6000m2, hvilket gør det til Nordeuropas største spacenter. Her kan I nyde alle tænkelige spaoplevelser og behandlinger, så der er ingen grund til at begrænse sig.

Hotellet ligger også tæt på flere betagende golfbaner, som vil falde lige i den danske golfelskers smag.

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

Parkallee 1
23758 Wangels
+49438292620
info@weissenhaus.de
Besøg deres hjemmeside

Helt ned til Østersøen ligger det populære Weissenhaus Grand Village Resort & Spa, der hvert år besøges af massevis af danskere. Resortet er et perfekt sted, hvis målet er at stresse af og for en stund glemme alt om hverdagens udfordringer og strabadser

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa tilbyder lækre oplevelser i spaafdelingen Schlossterme, der er på hele 1500m2. Her kan I lade jer forkæle med skønne behandlinger – herunder forskellige massagetyper og hudplejebehandlinger. I kan også bare vælge af hygge jer i et spabad, i saunaen eller i den 35 grader varme pool. Der er også et stort og moderne fitnesscenter med de nyeste maskiner, således I kan vedligeholde formen, hvis I skulle ønske dette.

Til et godt spa ophold skal der medfølge god mad. Under jeres ophold kan I vælge mellem hotellets to restauranter, der har hver deres særpræg. Den ene er en gourmetrestaurant, mens den anden serverer mad med fokus på lokalinspirerede retter.